Denizli///20

söylediklerine katilmiyorum bu sayfayi acan biri olarak . tasinma dolayisiyla uzun zaman girememistim beni bilen arkadaslar bilir,her firsatta ugrayan biriydim. uzun aradan sonra giridigimde selamlarima cevap veren bile olmadi. bazilari haric tabi.hatta bu sitemimi yazilarimlada belirttim,gurbette yasayan biri olarak neler oluyor diye arkadaslarla bile haberlesiyordum. ama simdi bir selamimizi esirgeyenler yazilarima bile okumuyorlar sanirim bende artik sadece okuyup cevap vermeden gidiyorum. kk ya girince ilk ugradigim sayfaydi artik bazen bakmadan gectigimde oluyor.

aslinda bende pek ugradigimi söyleyemeyecegim bu sayfaya.:çok üzgünüm:
evet sizler birbirinizi tanidiniz,biz tanisamadigimiz icin biraz yabanci kaldik bu sayfaya. insallah tanisirsak daha güzel bir iletisim kuracagiz hepinizle.
en kisa zamanda tanismak dilegiylea.s.

süpürge ben bu sayfayi actigimda kimseyi tanimiyordum ama arkadasliklari cok güzel kimse bana yabanci hissettirmedi cok güzel dostluklar edindik,acilarimizi ve mutlulugumuzu paylastik, sanki birbirimizi hep taniyormus gibiydik. hatta gecen yaz gelmem icin dua bile edttiler,bulusutk ve tanistik. ama ne olduysa ben uzun zaman giremedim girdigimdeyse burasi cok kalabalilti ve bulusma yapilmisti. cok ta sevinmistim ben girmeyeli ne kadarda cok denizlili girmis diye ama farkindaysan cogu gitmis.yani demek istedigim sen uzaktasin seninle tanismadik degil mesele.bizim daha önce cok güzel giden bir arkadasliklarimiz vardi ama onu su an burda kendimce göremiyorum.uzun zaman buraya giren arkadaslar bile ugramiyor artik

merhaba arkadaşlar siteye uğrayamaz oldum çünkü bi aralar bende bu sayfa açılmıyodu çok şükür o sorun çözüldü artık bu aralar yine görüşemüyoruz malum düğüne az kaldı hafta sonları hep alışverişte oluyoruz buluşmayada çok istememe rağmen sanırım katılamıyacağım sizleri çok seviyorum

özur arkadaşım galıba yanlış anlaşıldım evet bu sayfayı sız açmışsınız çok teşekkur ederım sıze asla sozum yok hatta onu yazdıgımda sızın adınızı yazacaktım hatırlayamadım
hatta yazılarınızı goruyorum sıtem yapmakta haklısınız ..ben geldıgımde kalabalıktı bı bakın ıstersenız 1 aydır kımseler topıge ugramaz olmuş bende buna açıkcası uzuluyorum asla amacım sızlerı kırmak degıl ... ÖZUR DILERIM sevgıyle ve dostca kalın :1hug:

Gülsecim insallah hepimiz de bir tanisma firsati buldugumuzda hersey daha güzel olacakyerimsenibensevgiler a.s.

rica ederim ben sadece girdigimde bir selamin dahi karsilik bulmadigini görünce ugramak bile istemedim,biraz sitem ettim,kirici olduysam bende özür dilerim

rica ederim ben sadece girdigimde bir selamin dahi karsilik bulmadigini görünce ugramak bile istemedim,biraz sitem ettim,kirici olduysam bende özür dilerim

arkadaşım selamın başım ustune ... kımler almadı bılmıyorum ama haklısın :1hug:
yazını okuyunca rahatladım çok teşekkur ederım ınanın çok uzulmuştum ....
sevgıyle ve dostca kalın a.s.

Son düzenleme:
günaydın denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nihayet taşındım. Diğer konuya da yazdım, evde internetim yok. Bu nedenle fazla görüşemeyebiliriz. Fırsat buldukça uğrarım.
Hepinizi gözlerinizden öperim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…