Denizli///20

tüm denizlilere geçmiş olsun.aklım ordaydı.ablam ve kardesim denizlide yasıyo.mavi rüya ve gülse umarım çok korkmadınız.ben depremi geç duydum.allah bi daha yasatmasın.sevgilerimle

Dün sabah epey sallandık; ama daha sonrakileri duymadık bile.
Umarım bir daha olmaz. Hepimize geçmiş olsun.

selamlar hatunlarr...............
içinizde güzelim hafta sonu tatilini çalisarak geciren var mi benim gibim

selam hülya senin adina üzüldüm keske gitmeseydin denizliden ama anladigim kadariyla memleketine geri dönmüssün.arada gezmeye gel bari

selamlar hatunlarr...............
içinizde güzelim hafta sonu tatilini çalisarak geciren var mi benim gibim

Ah güzelim, bn de çalıştım hafta sonunda. Gerçi ben evde çalıştım ama inan ki işyerimde olmayı tercih ederdim. Çok yoruldum. Malum, evi toparlıyorum. Geçici bir süre için başka bir eve geçiyorum. Çok zormuş vallahi....

Haklısın canım, Denizli gerçekten son derece düzenli ve güzel bir şehir. Son zamanlardaki değişimi gördün mü bilmiyorum; ama şimdi tam yaşanacak bir yer oldu.
Yeniden dönersen tanışalım...

kıslar kermes umulan gbi olmamış malesef:çok üzgünüm:mira sen döndünmü canımCADIARZU

A, üzüldüm doğrusu. :1shok:Bir sürü insan ne kadar çok koşuşturdu. Mira da sanırım dönmedi. Dönse uğrardı buraya.
Sen nasıl haber aldın arkadaşım?senağlama

merhaba kızlar bende Denizliden im evim assubay gazinosu karşısında o pideleri bende özledim şimdi kuşadasında oturuyorum Denizliden emekli öğretmenim tanışalım buradan yazışalım

Sohbet Odasinda Görüşelim Gurbetçlerde Oluyorum Akşam üstleri Ben Gelmezsen ümüğünü Sikarim

Kizlar Bende Denizlide 36 Yil Yaşadim Emekli Oldum Bu Yil Kuşadasina Yerleştim Evim çamlik Caddesinde Kirada şimdi Den özledim Valla Pidecim Altimdaydi Assubay Gazinosu Karşisinda

Denizli'ye geldiğinde haberimiz olsun canım. Seninle tanışmak isteriz.

kızlar bu sabah döndüm
az öncede uykudan kalktım
kermesle ilğili herşey kaldırılmış kk dan
nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…