• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Bir kez daha hoşgeldin canım.
Kermes bitti diye kaldırılmıştır.
E, anlat bakalım. Yediğin içtiğin senin olsun da nereleri gezdin bi deyivee hele...

anuşka ablam
perş sabahı düzenleme için feshaneye annem ve kızımla gittim
ilk gün buruk olsada güzeldi
köprülerden patikalardan inip feshaneye ulaştık:)orta refüjlerin arasında falan
kocam beni o halde görse kıyameti koparırdı
neyse ulaştık feshaneye koli taşıdık masa taşıdık
düzenledik falan 5 gb ayrıldık ordan çükü yol uzun bide çocukla yol orgunu

25 nisan cuma kermesin ilk günü gene aynı yollar ilave olarak bide koca bavul
ulaştık feshaneye
stantımızı açtık
koca feshaneye gelen giden yok
reyonlarda duracak adam yok
ben bile kendiminki hariç 2 reyona daha baktım
ama genelde birbirimizden alışveriş yaptık
ben 7 15 de ordan ayrıldım ama ortam gergindi

26 nisan cts sabah ordaydım gene
akşam biraz gerginlik yaşanmış
ortalık sessiz
gebelik sayfasından dırımkızı neşeli ve papatyam geldi yanıma
onlarla hasret giderdik
kazen ve curly bile geldi
kazen in oğluşu bana poğaça bile vermek isedi yani:)
biz 7 gb ayrıldım
ama ben kızlarla vedalaştım
pazar günü hasta yattım zaten
hava çok kötü araba yok
2 saat git 2 saat gel
ama genede vicdanım rahat ben o çocuklar için elimden geleni yaptımabla

Bende Denizli çamlık caddesinden şimdi kuşadasına yerleştim kızım öğretmen orada evimide kiraya verdim bu forumda görüşelim 19 mayıstan emekliyim

Miracığım,inan ki bu herkes için bir hayal kırıklığı olmuş. Herkesi bir yana bırak, ben senin ne kadar uğraştığını biliyorum. Nedenini bilmiyorum ama bazı şeylerin bu kadar lafta kalması beni çok üzdü.
Kazen ve Curly'nin orada olması da çok şık bir davranış. Keşke elimde olsaydı da ben de katılabilseydim.
Elimden geldiği kadarıyla kendi çapımda destek olmaya çalıştım ve benim de vicdanım rahat.
Sen de üzülme sakın. Vardır bir hayır.
Sevgiler canım...

Miracığım,inan ki bu herkes için bir hayal kırıklığı olmuş. Herkesi bir yana bırak, ben senin ne kadar uğraştığını biliyorum. Nedenini bilmiyorum ama bazı şeylerin bu kadar lafta kalması beni çok üzdü.
Kazen ve Curly'nin orada olması da çok şık bir davranış. Keşke elimde olsaydı da ben de katılabilseydim.
Elimden geldiği kadarıyla kendi çapımda destek olmaya çalıştım ve benim de vicdanım rahat.
Sen de üzülme sakın. Vardır bir hayır.
Sevgiler canım...

evt ablacım
buluşalım kısa zamanda hepimize değişiklik olur valla

canım mıracıgım ,,öncelıkle hoşgeldın
gerçekten boyle olmasına uzuldum ,ama senın destegın ve ugraşın için sana teşekkur ederım
her şeyın hayırlısı olsun
yaaa artık bı buluşma ayarlayında hasret gıderelım olurmu Şeniz

evet yaaa bi buluşma ayarlayıp buluşma sayfasına başlık atalım

Miracığım, ben hafta sonu bahçe katına taşınıyorum ve sanırım 1 ay kadar orada oturacağım. Evime dönene kadar boşum. Yani Haziran başına kadar. Ondan sonra beni inanılmaz çok iş bekliyor. Bu hafta sonu olmaz zaten buluşma; ama öbür hafta, yani anneler günü haftası buluşabiliriz.
Önce bu topicten bir nabız yoklayalım, sonra başlık açarız.Şeniz

olur abla haziran da benimde düğün telaşım var zaten görümcem evleniyor anneler günü haftası yani 10 mayıs bana uyar
yerde incilipınar parkımı diyoruz
gülse ve kardeşi kesin gelir serseride gelir
abla burdan nabız yokluyalım dediğin gb

evet denizlili bayanlar 10 mayıs da buluşmaya ne dersiniz küçük bir çogunlukta olsa sayfa açıcam buluşma ve aktivitelere

Umarım herkes birbirine haber verir de kalabalık oluruz. Sonradan "Haberim olsaydı gelirdim" dediklerinde üzülüyorum ben.

ya canım oyle dıyorsunda
dogru durus topıge bıle ugramıyorlar baksanıza kım gelıyorkı kım slm veriyorkı
ben genede kımsenın gelecegını duşunmuyorum
şu topıgı bıle ayakta tutan bızız sen anuşka mıra ben arada serserı gelıyor bıde mawıruya o kadar ,,,yanlışım varsa soyleyın yasakkelime

Back