- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.001
Uyan denizli!!!!
hemseriler keyifler nasil bakalim. bulusmaya az kaldi saniyorum.fotolarinizi merakla bekliyorum,hepinize keyifli güzel bulusma dilerim. sevgiler...
arkadaşlar benide aranıza alın bende denizliliyim.
Uyan denizli!!!!
hemseriler keyifler nasil bakalim. bulusmaya az kaldi saniyorum.fotolarinizi merakla bekliyorum,hepinize keyifli güzel bulusma dilerim. sevgiler...
tesekkür ederim anuska, bende sizlerle tanismayi cok istiyorum.Senin de günün güzel geçsin Süpürgem. Keşke aramızda olsaydın da tanışsaydık. Yaza bekliyoruz inşallah. Belki Bahar Yağmuru da gelir. Ay, ne güzel olur ya...a.s.
valla ıyı süpurge ....evet az kaldı bakalım yenı arkadaşlar geleceklermı yaza sızlerıde aramızda gormek ısterız :1hug:
selam kızlar.ben nihal.denizli doğumluyum.evliyim ve bir bebeğim var henüz 7 aylık.servergazi de oturuyorum.artık anne olduğum için çalışmıyorum.ve çok zor geçiriyorum günlerimi.akraba ziyaretlerini de sevmiyorum.onun için genelde yalnızım.havalar düzeldikçe evde hayat çekilmez oluyor.bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum buraya.umarım güzel dostluklar kurarız.aslında cumartesi buluşmasına gelmek istiyorum ama hava nasıl olur,oğlum durur mu,servergaziden nasıl gelirim gibi sorularım var kafamda.inşallah bu soruları çözebilirsem aranızda olmak isterim.hatta ben de bişiler hazırlayıp gelmek isterim.
herkese merhaba.
mawirüya hos geldin aramizaa.a.s.
bulusmada geri sayim basladi.... merakla bekliyorum...herkese sevgiler.
selamlar ben izmirde doğdum büyüdümhalende orada yaşıyorum ama babam denizlili denizliyide denizlilerideseviyorum .arasıra giderim denizliye orada akrabalarımız var geldiğimde sizleride görmek isterim hoşçakalın denizlinin sıcak insanları....
selamlar ben izmirde doğdum büyüdümhalende orada yaşıyorum ama babam denizlili denizliyide denizlilerideseviyorum .arasıra giderim denizliye orada akrabalarımız var geldiğimde sizleride görmek isterim hoşçakalın denizlinin sıcak insanları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?