Denizli///20

Uyan denizli!!!!
hemseriler keyifler nasil bakalim. bulusmaya az kaldi saniyorum.fotolarinizi merakla bekliyorum,hepinize keyifli güzel bulusma dilerim. sevgiler...

Uyan denizli!!!!
hemseriler keyifler nasil bakalim. bulusmaya az kaldi saniyorum.fotolarinizi merakla bekliyorum,hepinize keyifli güzel bulusma dilerim. sevgiler...

Senin de günün güzel geçsin Süpürgem. Keşke aramızda olsaydın da tanışsaydık. Yaza bekliyoruz inşallah. Belki Bahar Yağmuru da gelir. Ay, ne güzel olur ya...a.s.

Uyan denizli!!!!

valla ıyı süpurge ....evet az kaldı bakalım yenı arkadaşlar geleceklermı yaza sızlerıde aramızda gormek ısterız :1hug:

Senin de günün güzel geçsin Süpürgem. Keşke aramızda olsaydın da tanışsaydık. Yaza bekliyoruz inşallah. Belki Bahar Yağmuru da gelir. Ay, ne güzel olur ya...a.s.
tesekkür ederim anuska, bende sizlerle tanismayi cok istiyorum.
baharla msnde camera karsinda tanisdik ama elbette hepinizi canli görmeyi istiyorum.

valla ıyı süpurge ....evet az kaldı bakalım yenı arkadaşlar geleceklermı yaza sızlerıde aramızda gormek ısterız :1hug:

insallah, hele su izin kesinlessin hemen bulusma isticem zaten. dört gözle bekliyom.

selam kızlar.ben nihal.denizli doğumluyum.evliyim ve bir bebeğim var henüz 7 aylık.servergazi de oturuyorum.artık anne olduğum için çalışmıyorum.ve çok zor geçiriyorum günlerimi.akraba ziyaretlerini de sevmiyorum.onun için genelde yalnızım.havalar düzeldikçe evde hayat çekilmez oluyor.bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum buraya.umarım güzel dostluklar kurarız.aslında cumartesi buluşmasına gelmek istiyorum ama hava nasıl olur,oğlum durur mu,servergaziden nasıl gelirim gibi sorularım var kafamda.inşallah bu soruları çözebilirsem aranızda olmak isterim.hatta ben de bişiler hazırlayıp gelmek isterim.

bende servergazide oturuyorum cnm neresindesin acaba
bak otobüse bin lisenin orda in
ordansaltak münübüsü ile recep yazıcıoğlunun köşesinde in

selammmmmm denizlinin güzel hanımları.yeni aramıza katılan arkadşalarımız hoşgeldiniz.sizleri de bahar buluşmasına bekliyoruz.:sm_cool:birbirimizi yakından tanıma fırsatını kaçırmayalım.buluşmaya birgün kaldı.meşrubatları ben getireceğim.hbaeriniz olsun.herkese kucak dolusu sevgiler.a.s.

herkese merhaba.
mawirüya hos geldin aramizaa.a.s.
bulusmada geri sayim basladi.... merakla bekliyorum...herkese sevgiler.

selamlar ben izmirde doğdum büyüdümhalende orada yaşıyorum ama babam denizlili denizliyide denizlilerideseviyorum .arasıra giderim denizliye orada akrabalarımız var geldiğimde sizleride görmek isterim hoşçakalın denizlinin sıcak insanları....

hoşgeldın canım a.s.
bızde senı gormekten mutluluk duyacagız her zaman beklerız :1hug:

hoşgeldın canım a.s.
bızde senı gormekten mutluluk duyacagız her zaman beklerız :1hug:

evet süpürgecim esim ise yeni basladi henüz izin tarihi belli degil ama agustos ayi olarak konustuk.insaallah bir aksilik olmazsa yaza geliyoruz.bir bulusmada bizim icin yapin da tanisalim artik.:teytey::teytey::teytey:

insallah, hele su izin kesinlessin hemen bulusma isticem zaten. dört gözle bekliyom.[/QUOTE]

kizlar biliyorum güzel bir gün geciriyosunuz, benden konu acilmadi daha galiba kulaklarim cinlamiyo hic.:roflol:
not: fotolari cabuk ekleyin.

baharcim esinin isi hayirli olsun öpüyorum senide.

Kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum .. e hani nerde buluşma fotoğrafları? ben kk ya fazla giremiyorum yeni haberim oldu buluşmadan, hepinizi öpüyorum. BAHARYAĞMURU um eşinin yeni işi hayırlı olsun seni çok özledim inşallah bu senede gelirsin görüşürüz. Bizim bir serserimiz vardı, oda kayıp onuda çok özledim ,neredesin güççücük serseriiimmm . Msn de kapalı açmıyorsun merak ettim seni. Görüşmek üzere denizli fıstıkları ,mutlulukla, sağlıkla ,sevgilerle kalın.

bende tüm denizlili arkadaslarin anneler gününü kutluyorum. bu arada arkadaslar piknikten daha dönmemisler gece yarisi oldu nerde bu millet,doyamadinizmi giz birbirinize. süpürge ve ressamcim sagolun esimin isi icin tesekkür ederim,insaallah temelli calisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…