Denizli///20

:asigim:BAHARLA PULUŞTUNUSMU DEMEK ÇOK SEFİNDİM BEN...AYRICADA BEN DİYETTEYİM YEMEM BÖREK TE PİZZADA SEN KENDİN YE:dilcikar:

merhaba ben uşak doğumluyum ama denizlide büyüdüm 13 senem denizlide geçti uşak gelin olarak geldim tekrar ama denizliyi çok özlüyorum burası gibi değil ailemde arkadaşlarım orda özledimmmm.

DİKKATLİ BAKSAN GÖRECEKSİN BENİDE SEN DİKKAT ETMEYİP HER ŞEYİ SİLİP SÜPÜRDÜĞÜN İÇİN GÖREMİYOSUN:1rolleyes:
BAK BURDAYIMM:1ninca:
YOK YOK BU TARAFTAYIMşutarafagitti
ASLINDA ŞURDAYIMnaniknaniknaniknaniknaniknanik

sen gec dalgani cikmam lazim dönünce cevabini alisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aaa anuşka ben üzülmüştüm gelemedim diye hatta msj yazmıştım gelemediğim için ama bi dahakine eğer işim olmazsa kesin birlikteyiz :) (okuldan vakit bulursam :) öptüm cicim hepinizi

tülay 64 ve bluees merhaba kizlarrrrrrrrrrrrr selamlaaaaaaaaaaaaarrrr tülay yenisin galiba baharyagmuru sanirsam tasiniyosun sen bu aradaa

tülay 64 ve bluees merhaba kizlarrrrrrrrrrrrr selamlaaaaaaaaaaaaarrrra.s.a.s. tülay yenisin galiba

:enbuyukkk: baharyagmuru sanirsam tasiniyosun sen bu aradaa

su yurtdisi paylasima gel canim .....................................................

su olmadi canim bekle
.................................................................

selam herkese tasinma isinden dolayi yorgun ve de stresliyim.ara arada olsa girmeye caliscam.ay ne kadar zormus tasinmak ya.ha bu arada serseri giz toz beziyle su kovasini kapta gel,bak süpürge buralari süpürdü,bekliyom tamammi :roflol:hani sen benim has hemserindin niye trip yapiyon serseri gel iste tamammi.bu arada ben yokum diye arkamdan atmayin bak benim arkadada gözüm vardir :1shok: yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz umarim hep ugrarsiniz bu sayfaya.süpürge nerdesin giz niye yeni gelenlere seker ikram etmedin .benim yoklugumu aratma emi.

verdim canim yeni evin hayirli olsun güle güle otur ben 3 ev degistirdim zor oluyor tasinmak biliyorum hemseriler pek ugramiyolar buraya ee forum büyük

baharcımmmmmŞenizinşallah mutlu olursun huzurlu olursun yeni evindee:1hug:
sen çağırırsında ben gelmesmiyim kuzum:1rolleyes:

yeni gelen arkadaşlar hepinis hoşgeldinisa.s.

uzun zamandır sesi çıkmayanlar nerde:uhmnlar bilirler kendilerini:dilcikar:

süpürgeli cadııı:roflol:bahara yardıma gitmeyi unutma:1rolleyes:buralarda takılırken kısı yanlız bırakma:roflol:

Herkeslere günaydın, baharım nihayet taşınabildin. Kızım TR suyumu çıkmıştı taaa oralara gittin, şimdi burda olsaydın yardıma gelirdik .Kolay gelsin güle güle otur. İnşallah burda komşularla sorun yaşamazsın. Baharyağmurum hüzün gözlüm, güççücük serserim, süpürgemiz, anuşkacım ve diğer yeni katılan arkadaşlarım hepinize mutlu neşeli günler dilerrrrrrrrrr , goccaman öperimmmmmmm. Kalın sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…