Denizli///20

:icecream::icecream:he giz olur mu olur ayagimin altina gelmislerse görmeden süpürmüsümdür ben bunlari

Canlarım nasılsınız Ben hastayım grip öksürük le uğraşıyorum fazla giremiyorum buraya Baharyağmurum taşınmadınmı hala?Boya badana işleri yapıyormuşsun kolay gelsin. Bak süpürgemiz var artık sabah akşam süpürüyor buraları mis gibi olmuş heryer :1hug:. Kız süpürge sen cisilsu değilmisin?CADIARZUÖptüm hepinizi sağlıcakla mutlu kalın...

ressamımmmmmŞenizgeçmiş olsun canımın içisiiiiiia.s.diğerlerine:dilcikar::dilcikar:

gecmis olsun ressam baktim ortalik kirlenmis süpürge olemde ortaligi bi süpürem gari dedim nasil iyi etmismiyim? bende düsündümki buhemserilerin bir ikisi disinda niye bana cevap yazan yok ?sevindim seni tanidigima a.s.:teytey:
kiz serseri bana yamuk yumuk hareketler yapma öyle gelirsem:mymeka:

Ressamım geçmiş olsun canım. İnan ki çok merak ettim seni. Umarım kısa zamanda iyileşir ve buralara daha sık uğrarsın.
Öpüyorum tatlım...

İyi akşamlar arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim aman dikkatli olun sıkı giyinin hasta olmayın kız süpürge sende az süpür buraları heryere toz kaldırmışsın.bende seni tanıdığıma sevindim süpürgecim. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniza.s.

ayaklarinizi yikayin gizzzzzzzz :mymeka:kirletiyonuz ortaligi sonra süpür ortaliigi süpürgenaniknanik

oooo ressam hanım siz uğrar mıydınız buralara....aman da aman hasta mı olmuş benim arkadaşım..geçmiş olsun sanaa.s.baharım yağmurum sen nasılsın bitanem?? evin hayırlı olsun..a.s.kuyu cadısı ay pardon serseri sen nasılsın görüşmeyeli???nolmuş sayfamıza ben görmeyeli?süpürgeler faraşlar kol geziyoo???:mymeka:kardelenim seni de kocaman öpüyorummm.Ve adını sayamadığım canlarım hepinize selamlar sevgilerŞeniza.s.

denizli buyuk sen epeydir ugramamissan biz napalim hüzün gözlü?yasakkelime azcik kiskandinmi ne?:mymeka:

ay ay ay kimler gelmis kimler giz siz adami meraktan öldürürsünüz ya nerede bunlar diye merak ettim.canim ressamim gecmis olsun ben hemen geleyimde sana nane limon kaynatayimmi ha:1hug:.hüzünüm yoksun yine hayirdir özletme kendini arada görün emi.gelelim serseriye giz sen menapozami giriyon ne bu tripler özlüyoz diyoz suc oluyor, özletme kendini .simdi sana ceza veriyom yarin yanima gelicen evimin camlarini silcen ,süpürge sende tozlari süpürcen,ressamoim ve hüzünüm bu gizlar evin temizligini bitirsin :roflol::roflol::roflol: sizide caya bekliyom

emredersin komtanimmmm emir ve görüslerinize hazirim elife msn gönderecegim artik sen alirsin ordan benim msn i

tamam canim artik bir sekilde görüscez.görüyonmu serserinin bize yaptigi tripleri nasil ceza ama ha :roflol:

elifden msn adresini aldim insallah aciksindir sana ulasmayi denicemmmmmmm

baharyagmuru sana mesaj gönderdim msn i actiginda görürsün artik seninle tanisabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…