- 8 Mart 2007
- 64
- 0
- Konu Sahibi fatosfirat
baharım güle güle otur bitanem...ressamım sen ne kadar relaxsın bu gün, hayrola yoksa buda rahiplerine karıştın da dünyayla barışıp kurtuluşa mı eriştin???:uhm::uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharım güle güle otur bitanem...ressamım sen ne kadar relaxsın bu gün, hayrola yoksa buda rahiplerine karıştın da dünyayla barışıp kurtuluşa mı eriştin???:uhm::uhm:
ne istiyodunus hüsün hanımefendi :uhm:bise bağırığ çağırıp dil çıkarmasınımı:1closedeyes:ne güsel dileklerde bulunmuş işte ressamımŞenizhiiiiii hüsünnn ben unuttum bi şey yapmayııı gel öpim laa Şenizbi de sarılam:1hug:unut sen benim as önce dediklerimi:asigim:
dün akşam telefonunu açma zahmetinde bulunsaydın öğrenirdin kısım:dilcikar:
sefmekte suç oluyo la bunu:dilcikar:
destek olayım canım arkadaşıma dedimdi ama neyseee:dilcikar:
benim arkadaşıma bak ya destek olurken bile azarlıyo.ağlarım ama :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
bahar yağmuru yeni evin hayırlı uğurlu olsun . süpürgecim sen de süpürgeni yenilesen iyi olcak bak iyi süpürmüyosun :) serseri,ilik yapanlar var burda :)