Denizli///20

baharım güle güle otur bitanem...ressamım sen ne kadar relaxsın bu gün, hayrola yoksa buda rahiplerine karıştın da dünyayla barışıp kurtuluşa mı eriştin???:uhm::uhm:

baharım güle güle otur bitanem...ressamım sen ne kadar relaxsın bu gün, hayrola yoksa buda rahiplerine karıştın da dünyayla barışıp kurtuluşa mı eriştin???:uhm::uhm:

ne istiyodunus hüsün hanımefendi :uhm:bise bağırığ çağırıp dil çıkarmasınımı:1closedeyes:ne güsel dileklerde bulunmuş işte ressamımŞenizhiiiiii hüsünnn ben unuttum bi şey yapmayııı gel öpim laa Şenizbi de sarılam:1hug:unut sen benim as önce dediklerimi:asigim:

Evet şekercim öyle oldu seni çok gergin görüyorum burada, ben relax oliim barı dedim.şakkıdı Gerçi ben herzaman relaxtım:dilcikar: güççük serseriyle sen asabisiniz, hadi o küçükte sana ne oluyo kocaman kadınsın:roflol::roflol::roflol::1hug:a.s.

ne istiyodunus hüsün hanımefendi :uhm:bise bağırığ çağırıp dil çıkarmasınımı:1closedeyes:ne güsel dileklerde bulunmuş işte ressamımŞenizhiiiiii hüsünnn ben unuttum bi şey yapmayııı gel öpim laa Şenizbi de sarılam:1hug:unut sen benim as önce dediklerimi:asigim:

ne oldu sana kafana bişey mi düştükafamçokkarıştıyoksa benim bi kaç günlük ömrüm mü kalmışsenağlamasarılıp öpmeler falanCADIARZU çok sevecen gördüm seni bugün canım:teselli:

selam tüm canim arkadaslarima hepinizin icten dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.bu samimiyetiniz bana moral oluyor su günlerde,hepinizi tek tek öpüyorum. :1hug::1hug::1hug:

ressamim sende öyle demissinya yarama tuz biber bastin hani.geldigime gelecegime pismanim ben zaten .afedersiniz bir b.... var sandim ama yanilmisim.türkiyemizin kiymetini bilin ha bak ben simdi oturdum öyle agliyorum.senağlama

lsm baharyagmuru nihayet tasindin yerlestin kac gündür yoktun nihayet gelebildin,ugra artik burasi baya bos kaliyor msn den de görüselim

hüzün gözlü, ressam 1970 ve serseri hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin

dün akşam telefonunu açma zahmetinde bulunsaydın öğrenirdin kısım:dilcikar:
sefmekte suç oluyo la bunu:dilcikar:

destek olayım canım arkadaşıma dedimdi ama neyseee:dilcikar:

bahar yağmuru yeni evin hayırlı uğurlu olsun . süpürgecim sen de süpürgeni yenilesen iyi olcak bak iyi süpürmüyosun :) serseri,ilik yapanlar var burda :)

selam herkese kimsecikler yok ne o denizliyi selmi götürdü bilgisayariniz selemi kapildi.bluees sagol canim.kismetse bu hafta tasiniyorum,sali temizlik yapacamda aranizda gönüllü olan varsa el kaldirsin adlarini yazayim. :roflol:

bahar yağmuru yeni evin hayırlı uğurlu olsun . süpürgecim sen de süpürgeni yenilesen iyi olcak bak iyi süpürmüyosun :) serseri,ilik yapanlar var burda :)

:1closedeyes:KISKANDINMI CİCİMsengözlerimebaksanabSADECE ÖĞRENCİLERMİ SERSERİ OLACAK:dilcikar: NE VAR YANİ 27 YAŞINDAYIS DİYE BİS SERSERİ ZİBÜDÜ OLAMIYCASMIII:roflol:

nerdesinis siz yaaaCADIARZUniye uğramıyorsunus topiğimiz en alt sıralara düşüyo:çok üzgünüm:

Sen bizi severken döv biz gelelim :mymeka:yok öyle yagma önce gönlümüzü al barisalimsenağlamasenağlamasenağlama

X