- 12 Ekim 2007
- 3.947
- 3
-
- Konu Sahibi fatosfirat
aman da aman küsme benim güzel serserim hadi gel barisalim baharla aksam ilk tanismamizi gerceklestirdik en kisa zamanda seni de bulucam senide tanicam yaaaahadi misafir ol gel bana börekler acayim sana tanisalim sana koca bir pizza ismarliyacama.s.a.s.a.s.seninle aramısdaki her şey bitti bahar hanım:dilcikar:ver mektuplarımı al çocuklarını git ananın evin:
sana gelince süpürgeli cadı :dilcikar:bahara daha yakınsın diye konuşup durma denizliye geldiğinde bozuşuruz sonra:myme
bugün toplu trip yapma günüm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
eh sende hos geldin bakalim ithal civciv jeyyarjeyyarithal de olsa bizdensin artika.s.a.s.a.s.hoşbulduk denizli'nin horozları dicem olmaz tavukcukları :))))) iyi olmuş ya bu sayfa sevindim görünce denizilili değilim ama denizli'de yasıyorum yüksek lisans yapıyorum büyük konuşmayayım ama artık denizlideyim
arkadaşlar ben de denizliliyim hemde yerlisi tanışmak isteyenlerle tanışmak benim için bir zevk kendinize iyi bakın
merhaba aranıza katıldığım için bende çok memnunum ilgin için teşekkürler
slm canim galiba süpürdüm bunlari ben kimse ugramaz oldusırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeiyi akşamlar denizlililerim bi ses çıkmayo yoksa süpürüldünüzmü garii??? bi ses verin bakem :)
iyi akşamlar denizlililerim bi ses çıkmayo yoksa süpürüldünüzmü garii??? bi ses verin bakem :)
merhaba aranıza katıldığım için bende çok memnunum ilgin için teşekkürler