Denizli///20

ablalarım kahvaltıyı ordan mı yapıcaz bir şeyler getirecekmiyiz?

Bildiğim kadarıyla ordan yapıcaz canım.

Evet, kahvaltıyı oradan alacağız canlarım. Dışarıdan sadece ekmek yerine geçebilecek bir şeyler getirebiliyoruz. Üşenmezsem yine ekmek yaparım size.
Bir de lütfen tam saatinde gelin de hep birlikte yapalım kahvaltımızı. KK'ya üye olmayı düşünen bir arkadaşım var, ben onu da getireceğim gelirken.

White Devil, Gülse, Serseri, Nazlı 20, Eliferdi ve Bluemoon'a mesaj yolladım. Başka kim vardı hatırlatın bana.

anuşkacım ben serseri şu anda arkadaşımın pc de olduğum için nickimi dikkate alma bi aksilik olmazsa oradayım herkesi öptüm ....çıkmam gerek arkadaşım yıllık izinde yerine ben bakıyorum.....

Merhabalar bende gelmek istiyorum, sizinle tanışmak içöin sabırsızlanıyorum, direk çamlığı içindeki cafeyemi geleyim, getirmemiz gereken bişey varmı, tanışmak üzere hoşcakalın...

Merhabalar bende gelmek istiyorum, sizinle tanışmak içöin sabırsızlanıyorum, direk çamlığı içindeki cafeyemi geleyim, getirmemiz gereken bişey varmı, tanışmak üzere hoşcakalın...

Evet canım, doğru Hayal Kahvesi'ne gel. Ben garsona tembihleyeceğim. Kadınlar Kulübü olarak değil de toplantı olarak sor.

merhaba arkadaşlar,ben biraz aksattım forumu ama bundan sonra burdayım.Buluşmayı çok sevindim eğer bir aksilik çıkmazsa mutlaka buseferkine geleceğim. benimde bir arkadaşım var bir kac defa foruma girdi Kıvrak20 onuda söyleyeceğim. birlikte geliriz inşallah.

merhaba arkadaşlar,ben biraz aksattım forumu ama bundan sonra burdayım.Buluşmayı çok sevindim eğer bir aksilik çıkmazsa mutlaka buseferkine geleceğim. benimde bir arkadaşım var bir kac defa foruma girdi Kıvrak20 onuda söyleyeceğim. birlikte geliriz inşallah.

Görüşürüz canım.

Ben gelemiyorum kahvaltıya.Oğlum hasta.Cumartesi sabahtan kontrolü var.Belki kahve içmeye yetişirim size.İyi eğlenceler.

kızlar ben antalyada oturuyorum.büyük bi ihtimalle denizliye yerleşecek gibiyiz. ama çok tedirginim.hiç bilmiyoruz orayı.ev kiraları ne kadar acaba orda.güzel semtlerde.bide havası kışın çokmu soğuk oluyor :KK43:

kızlar geleceğimiz kesinleşti.denizliye taşınacaz.

Gelin gelin, gayet güzel bir yer burası.
Evler çok pahalı değil aslında. Tabii evine göre değişiyor. İklim de karasala yakın. Kışlar aşırı soğuk olmuyor ama yazlar çok sıcak. Antalya'yı hiç aramazsınız sıcak konusunda. Ancak nem yok.

eşim 15 gün sonra gelecek ev falan bakacak bende 1,5 ay sonra gelecem.
umarım rahat oluruz orda.sizler sayesinde de çabuk öğrenirim denizliyi.
iş bulabilme şansım da vardır?

merkeze yakın yerlerde ev tutmayı düşünüyoruz.yakın semtler nereleri?çanlık kınıklı uzakmı çok

X