- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
- Konu Sahibi fatosfirat
- #3.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selamlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
İyiyiz canım, sen nasılsın? Döndün mü evine?
gunaydın kızlar :lepi:
pazartesı dönucegım nasıpse .. yogun bı tatıl geçırdım yorgunum ama yınede ıyıyım ALLAHa şukurler olsun kaydirigubbakcemile5
taze günün ilk selamı benden olsun.
ablalarım merhaba ne zamandır giremiyorum siteye memleketteydim döndüm
size bir şey sorucam beni doğa kolejinden iş görüşmesine çapırdılarda nasıl bir yerdir pek bir bilgim yok bilgisi olan var mı?
selammm denizlinin güzelleri nasılsınız.
nasılsınız hanımlar. dün gece ilk kez seriiinnn ,rahaaaat bir gece geçirdim.
kış gelsin artıkkkk
Mrb Anuşka,Pelin,Gülse ablacıklarım ve Dila,Eliferdi,Bluemoon ve Denizlideki tüm bayanlar..Uzun süredir ayrı olunca giriş böyle oluyor:)1 aydır Konyadaydım yeni döndüm enerji depolamış ve morallenmiş olarak:)Uzunca bi süre netten ayrı kaldım biraz kafa dağıttım artık aranızdayım bundan sonra..Sizleri,muhabbetinizi özledim..Anuşka abla ve Pelin anla kışın gelmesini istemişsinizde demiyosunuz ki bu kız doğuracak kışın çokta korkuyo nası çıkacak o bebek diye:)İlk kez bu yıl kışın gelmesini istemiyorum:)Buluşma yapmayı düşünüyor musunuz bu arada?Hepinize kocaman öpücüklerrr...
Yok Anuşka ablacım bir daha kaybolmak, daimi buradayım artık.Biliyosun o dönemler biraz sıkıntılıydım hamileliği kabullenememiştim bir türlü şimdi baya adapte oldum şükür iyi gidiyor.Karnım büyüdü zaten biraz gobek vardı ya iyice çıktı:)Sen nasılsın?Nası gidiyo hayat?Bayramdan önce buluşma olmayacak mı?İftara gitsek bir gün ayarlayıp olmaz mı?