Denizli///20

günaydınlar hemşerilerime a.s.a.s. hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum opuyorumnanaktan nasılsınız?

ablalarım merhaba ne zamandır giremiyorum siteye memleketteydim döndüm
size bir şey sorucam beni doğa kolejinden iş görüşmesine çapırdılarda nasıl bir yerdir pek bir bilgim yok bilgisi olan var mı?

ablalarım merhaba ne zamandır giremiyorum siteye memleketteydim döndüm
size bir şey sorucam beni doğa kolejinden iş görüşmesine çapırdılarda nasıl bir yerdir pek bir bilgim yok bilgisi olan var mı?

Tatlım, eski Denizlispor Koleji'nin yerine açılmış, ben de yeni duydum. Bildiğim kadarıyla oldukça köklü ve sağlam bir okul. Üç yıl önce bir arkadaşımın kızı iki yıl süreyle müzik öğretmenliği yaptı İstanbul'daki şubesinde. Çok az paraya çok fazla iş yaptırdıklarını söylüyordu. Bir sürü angarya görev yüklüyorlarmış. Hatta bir keresinde hafta sonu Bağdat caddesinde stand açıp okul broşürleri dağıtması konusunda baskı yapmışlar. Zavallıcık ne yapsın, çaresiz kabul etmiş ve kış ortasında akşama kadar donmuş.
Gerçi tüm özel okul ve dersaneler stajer öğretmenleri sömürürler, bu alışıldık bir durum. Sen yine de git görüş, şartlarını öğren. İşine gelirse çalışırsın.
Çok öpüyorum seni canım.

Sağol ablam bugun görüştüm tam belli değil yarın tekrar gidicem bakalım netleşicek inşallah hayırlısı olur
ben de sizi çook öpüyorum

Mrb Anuşka,Pelin,Gülse ablacıklarım ve Dila,Eliferdi,Bluemoon ve Denizlideki tüm bayanlar..Uzun süredir ayrı olunca giriş böyle oluyor:)1 aydır Konyadaydım yeni döndüm enerji depolamış ve morallenmiş olarak:)Uzunca bi süre netten ayrı kaldım biraz kafa dağıttım artık aranızdayım bundan sonra..Sizleri,muhabbetinizi özledim..Anuşka abla ve Pelin anla kışın gelmesini istemişsinizde demiyosunuz ki bu kız doğuracak kışın çokta korkuyo nası çıkacak o bebek diye:)İlk kez bu yıl kışın gelmesini istemiyorum:)Buluşma yapmayı düşünüyor musunuz bu arada?Hepinize kocaman öpücüklerrr...

Mrb Anuşka,Pelin,Gülse ablacıklarım ve Dila,Eliferdi,Bluemoon ve Denizlideki tüm bayanlar..Uzun süredir ayrı olunca giriş böyle oluyor:)1 aydır Konyadaydım yeni döndüm enerji depolamış ve morallenmiş olarak:)Uzunca bi süre netten ayrı kaldım biraz kafa dağıttım artık aranızdayım bundan sonra..Sizleri,muhabbetinizi özledim..Anuşka abla ve Pelin anla kışın gelmesini istemişsinizde demiyosunuz ki bu kız doğuracak kışın çokta korkuyo nası çıkacak o bebek diye:)İlk kez bu yıl kışın gelmesini istemiyorum:)Buluşma yapmayı düşünüyor musunuz bu arada?Hepinize kocaman öpücüklerrr...

Şükür kavuşturana güzelim. Bir kayboluyorsun pir kayboluyorsun. Özledik seni. Birkaç kez buluştuk biz. Bayramdan sonra yine buluşuruz inşallah.
Nasıl gidiyor hamilelik? Karnın büyüdü mü? Bir daha bu kadar uzun süre kaybolma.
Öptüm seni.

Yok Anuşka ablacım bir daha kaybolmak, daimi buradayım artık.Biliyosun o dönemler biraz sıkıntılıydım hamileliği kabullenememiştim bir türlü şimdi baya adapte oldum şükür iyi gidiyor.Karnım büyüdü zaten biraz gobek vardı ya iyice çıktı:)Sen nasılsın?Nası gidiyo hayat?Bayramdan önce buluşma olmayacak mı?İftara gitsek bir gün ayarlayıp olmaz mı?

Yok Anuşka ablacım bir daha kaybolmak, daimi buradayım artık.Biliyosun o dönemler biraz sıkıntılıydım hamileliği kabullenememiştim bir türlü şimdi baya adapte oldum şükür iyi gidiyor.Karnım büyüdü zaten biraz gobek vardı ya iyice çıktı:)Sen nasılsın?Nası gidiyo hayat?Bayramdan önce buluşma olmayacak mı?İftara gitsek bir gün ayarlayıp olmaz mı?

Canım iyi olmana çoook sevindim yaa.. bende uzun süre yoktum iftar fikri güzel bence de süper olur :)

X