• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

slm herkese bende geldim

Hoşgeldin canım.

Kızlar, yarın akşam Allah'ın izniyle kızımla birlikte iki hattalık mini bir tatile çıkıyorum. Fırsat bulursam arada uğrarım. Bulamazsam da gelince görüşürüz inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.

iyi geceler herkese anuşka ablam sana iyi tatiller
Ben haftaya pazar uzun bir tatile çıkıyorum kızlar o vakte kadar görüşebilirsek çok sevinirim öpüyorum

herkese merhaba annuşka ablacım sanada iyi tatiller iyi dinlen.uzun zamandır giremiyodum uzak kaldım baya umarım herkes iyidir.

selam kızlar nasılsınız??
Evimi taşıdım sonunda benim buralarda oturan var mı aranız da??
adalet mahallesi geçiyor candoğan parkına gelmeden cadde üzerindeyim varsa birileri tanışıp kaynaşalım isterim yani ama küçük bi uyarı:D:D çok yakın bi zamanda 2 çocuk annesi olucam :D
Cidden var mı birileri bu taraflar da??

selam kızlar nasılsınız??
Evimi taşıdım sonunda benim buralarda oturan var mı aranız da??
adalet mahallesi geçiyor candoğan parkına gelmeden cadde üzerindeyim varsa birileri tanışıp kaynaşalım isterim yani ama küçük bi uyarı:D:D çok yakın bi zamanda 2 çocuk annesi olucam :D
Cidden var mı birileri bu taraflar da??

merhaba ben yakınım sana hoş geldin :a015:

Selam kızlar.
Ben hala tatildeyim. Fırsat buldukça da uğramaya çalışacağım. Evdeki nette sorun var.
Öpüldünüz...

Selamlar ;ben mini buluşma tarihinizden birkaç gün önce kayıt olmuştum.saolsun anuşka ve birkaç arkadaş davet etmişti.şimdiki buluşmanıza gelmek isterim tarih belli olunca.anuşka gelince tabi;) hepinizi öpüyorum,tatilde olanlara iyi havalar.keza ben yağmurlu havalarda tatil yaptım:(

kocişim gelsin bizde tatil yapmayı düşünüyoruz.hala izinleri süresiz kapalı.bu sıcaktan ve yanlızlıktan kafayı sıyırmak üzereyim

Pazar günü geliyorum kızlar.
Şöyle serin bir yerde buluşup kaynaşmaya hazırlayın kendinizi...

selam kızlar anuşka geliyormuş demekki buluşmaya az kaldı
denizlide dr haluk alan hipnoz uzmanı varmış bilgisi olan varmı. yada hipnoz yaptıran

gunaydın kızlar bende geldım :teytey:
1 aydır yoktum bende gelip gıttım o yuzden gıremedım şu andada antalya dayım yıne gelınce goruşuruz
umarım herkez ıyıdır hepınızı öpuyorummkaydirigubbakcemile5

Back