Denizli///20

eşim 15 gün sonra gelecek ev falan bakacak bende 1,5 ay sonra gelecem.
umarım rahat oluruz orda.sizler sayesinde de çabuk öğrenirim denizliyi.
iş bulabilme şansım da vardır?

İş konusunda bir şey söyleyemem. Gelince arasan yardımcı olmaya çalışırız hepimiz.

çınardan buluşmaya gıdecek olan var mı bırlıkte gıdelım, bırde cocuklarınızı getırecekmısısnız benım oğlum var da yanımda

internetten baktım kiralık evlere de çamlık kınıklıda çok güzel evler var.bişey dikkatimi çekti çok geniş evler var.metrekare olarak.

internetten baktım kiralık evlere de çamlık kınıklıda çok güzel evler var.bişey dikkatimi çekti çok geniş evler var.metrekare olarak.

Denizli'de inşaat sektörü çok gelişmiş durumda. Tüm evler standartların üzerinde denecek kadar güzel artık. Ebeveyn banyosuz, yüklüksüz, ankastresiz ev yok neredeyse. Tabii eski evler de var ama genelde güzeldir evlerimiz. Eh, fiyatları da ona göre değişiyor doğal olarak.

benım bırakacak kımsem yok, mecburen getırecem ama,kımse cocugunu getırmeyecekse benımkını nasıl durduracam bılemıyorum, neyse gelınce bakarız.

kızlar sağolun harika ötesi muhteşem bir gün yaşadık iyiki varsınız .dostluğunuzu ve hepinizii çoook seviyorum.birde resimleri yükleyebilsem tam süper olacak.
facem:tülay akçam akçam.ekleyin

Çok güzel bir gündü. Sayımız azdı ama inanılmaz keyifliydi.
Kahvaltımızı yaptık, çayımızı kahvemizi içtik, güldük, eğlendik ve tabii ki fotoğraf çektik bol bol. Pelincan bir topic açıp ekleyecek fotoları.
Bu harika gün için hepinize teşekkür ederim kızlar.

X