Denizli///20

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılmak üzereyim eger kabul ederseniz, buluşmalarada gelmek isterim, denizlideyim, hem ögrenci hem muhasebeciyim, görüşmek üzere saygılar, selamlar haberleri bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılmak üzereyim eger kabul ederseniz, buluşmalarada gelmek isterim, denizlideyim, hem ögrenci hem muhasebeciyim, görüşmek üzere saygılar, selamlar haberleri bekliyorum.

Aramıza hoşgeldin canım. Burayı izleyerek buluşmalartdan haberdar olabilirsin.

selamm o tarihte bizde düğün yoksa neden olmasın harika olur.yine birer çeşit mama yaparız.
bu gün araştırır akşam üstü yazarımm.burası olmazsada forumda yda başka yerde buluşabiliriz.
belki bşka nedenlerdende burası olmaya bilir(buluşunca anlatırım çok özledim hepinizi)akşama yazışırız

Tatlım, orada olması tabii ki şart değil. Çamlık olabilir, Forum olabilir, Teraspark olabilir.
Ben sadece herkes orayı çok uygun buldu diye önermiştim. Benim için farketmez.

Çok sıcak ama. Oranın serin bir yeri yok. İçeride oturacağız mecburen.
Bence Çamlık olsun. Oranın da ulaşımı kolay. Yine kahvaltı yapabiliriz.

31 temmuz cok güzel olur, bencede çamlık olsun hem acık hava, hemde forum camlık o kadar rahat olmaz, herkes birer cesit bşey yapar gelir, çaylarıda demler termusa katarız oh oh keyife bak:))))

Çok sıcak ama. Oranın serin bir yeri yok. İçeride oturacağız mecburen.
Bence Çamlık olsun. Oranın da ulaşımı kolay. Yine kahvaltı yapabiliriz.

Hoşgeldin canım.
Bence de en uygunu Çamlık'ta kahvaltı olur.
Öğleden sonra Çamlık'ta da nefes alınmıyor sıcaktan.

Tamam o zaman. Yeni topic açmıyorum, buradan devam edelim.

BULUŞMA

Tarih : 31 Temmuz 2010 Cumartesi
Yer : Çamlık Mesireliği Hayal Kahvesi
Saat : 11.00

Yiyecek bir şey götürmüyoruz, oradan kahvaltı alıyoruz. Simit vb. şeyler serbest.

çamlık çok güze fikir. hayal kahfesinde kahfaltı yaparız nefis olur. fotoğraf makinesi getirmeyi unutmayın

X