• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Günaydın canım.Herşeyden önce Allah sağ salim bebeğine kavuştursun seni.Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin.Doktor konusunda M.Emin Soysal hakkında duyduğum olumsuz şeyler var.Ben hamilelik defterini kapattığım için sadece yılda bir kez rutin kontroller için gidiyorum doktora.Doktorum Odak Tıp Merkezinde Murat Karayel. Sakin,güleryüzlü,içten ve en önemlisi sorduğum her soruya cevap alabildiğim bir doktor.Aklının bir köşesinde bu isim de bulunsun. :emir_bebek:

Tşkler Clea önerin için.Mehmet Emin Bey arkadaşımın doğumunu yaptırdı bikaç olumsuz nokta benimde dikkatimi çekmişti doğum sürecinde ama arkadaşım şiddetle tavsiye edince aklımın bi köşesinde vardı açıkcası.Murat Karayeli iyi diye duydum ki sende memnunmuşun ancak direkt sezeryana yönlendiriyormuş.O nedenle tereddüt ediyorum onun için

Günaydın arkadaşlar.
Heracığım hiç canını sıkma canım. Anladığım kadarıyla biraz paniklemişsin. Sakin olmaya çalış öncelikle. Senin için ideal olan doktoru görünce sen anlayacaksın. Herkesin farklı beklentileri olduğu için tercihleri de farklı oluyor. Bence deneme yoluyla hallet canım.
Çok öpüyorum seni.

Ahh Anuşka abla sen beni bi görsen kaç gündür ne hallerdeyim psikolojim alt üst oldu resmen..Benim iğne fobim var ve hastane ortamınada gelemiyorum pek o nedenle doktor çok önemli bnm için grştğmz zmn konuşuruz bol bol inş.Babür Beye gidicem muhtemelen ama yine de bi sormak istedim sizlere.Bu arada aramışın beni tel kapalıymış farkında değilim ben gelicem abla bi aksilik olmazsa tabi..

kendisine ve bilhassa karısına gıcığım var aylarca onlarda tedavi gördük en ufak insanlıklarını göremedik, herkese kötü reklamlarını yapıyorum tavsie temem, murat karayele de gittim, görünüşte çok nazik centilmen vs vs vs bir doktor, ama bizler onun için sadece müşteriyiz, hasta olarak görülmüoruz, bunu normal mi sezeryanmı tavsiye edersiniz deiye sorduğumda doğumu nerede yapacaksın dedi ve sonrasında ben burada yapacağım deyince o zaman sezeryan dedi, o sözlerinden anladım, nihat gülü tek geçerim, bi daha hamile olsam yine ona giderim, en azından samimiyetini iyi niyetini hissedebiliyorum, yine de siz bilirsiniz herkesin kendi tercihi

Tşkler öneriniz için.Karısı çok soğuk birisi bnde ısınamamıştım.Murat Karayel çok ilgiliymiş hep öyle duydum ama sezeryancıymış eşimin arkadaşının eşinide sezeryana almış direkt ve arkadaşı da aynı şeyleri söylemiş genelde sezeyan yapıyor diye sanırım uğraşmak istemiyor.Nihat Gülü ilk kez duyuyorum hangi hastahanede ve özeli var mı?

heracım merhaba canım sana daha öncede yazdım fakat burdanda yazmak istedim.4 aylık bebeğim var benim bende çok araştırdım dr konusunda hep tereddüt ettim başlarda.m.e.soysal a hiç gitmedim ama olumsuz şeyler bende çok duydum.nihat güle gittim ben ilk fakat hiç memnun kalmadım ama arkadaşım 2 bebeğindede ona gitti çok memnun anuşka ablanında söylediği gibi göreceli ve beklentiye göre değişiyor bence.daha sonra murat karayel e gittim 7.aya kadar.çoook memnundum ilgili alakalı çokta bilgili bir dr bizim bütçeye doğum ücreti uygun olmadığı için evren ceylan ile tanıştık tekden hastanesinde ama bu son dr.umdan dahada çok memnun kaldım m.karayelden bile daha üstün gibi geldi bana ne yalan söylieyim.diğer arkadaşın söylediği gibi m.karayel genelde sezeryan doum yaptırıyor buda ayrı bi detay karar senin canım herşey için senin ve bebeğin için hayırlısı olsun
öptük seni oğluşumla:)))) zemuszemus

Mrb cnm öncelikle Allah sağlıklı uzun yıllar bebişinle ve sevdiklerinle olmanı nasip etsin inş.Nası imrendim sana ne güzel doğum olayını atlatmışın ve bebişini kucağına alabilmişin umarım bnde yaşarım bunları.Evren Ceylanıda değerlendiricem cnm ama bnm merak ettiğim asıl isim Babür Kaleli.Bi Anuşka abla biliyor sanırım sizin bu doktor için bi fikriniz var mı ya da hakkında duyumlarınız.Ben çok olumlu şeyler duydum ve merak ediyorum.Bende seni ve minik oğluşunu kocaman öpüyorumm..Umarım buluşmada grşbiliriz..

Heracığım, ben bundan 6 yıl önce bir rahatsızlık geçirdim. Ankara Başkent Üniversitesinde bir doçente gittim ve çok memnun kaldım. Bir yıl sonra doktorum, artık Ankara'ya gelmeme gerek olmadığını, kontrollerimi Denizli'de de yaptırabileceğimi söyledi. Tek bir şartı vardı, o da Babür Kaleli'ye gitmemdi. Okul arkadaşıymışlar. Ben Babür beyle bu şekilde tanıştım. yaklaşımını, tavrını beğendim. Bir de profösör olunca güvenim iyice arttı.
Üç yıl önce de eltim doğum yapacaktı. 15 yıldır bebkleri olmuyordu, bu nedenle çok tedirgindiler. Eltimin doktoru doğumun çok riskli olduğunu ve mutlaka üniversite hastanesinde yapması gerektiğini söylemiş. Yine Babür beye gittik ve çok şükür hiç bir aksilik olmadan doğum yaptı eltim.
En son da iki yıl önce kayınvalidemin yumurtalıkları ve rahimi alımdı Babür bey tarafından.
Benim tanıdığım pek çok insan ya Babür beyi ya da Erkan Alataş'ı tercih ediyor.

selam bayanlar benim bir sorum olacak size..
denizli tekstil cenneti diyorlar ya..yazın geleceğim nevresim,bornoz,yatak örtüsü türü şeyler gerçekten ucuzmu ve güzelmi..ve hem ucuz hem güzel şeyler varsa nerede satılır..eşim denizlili ama kayınvalidem hiç bilmez böyle şeyleri.ilçesinde oturuyorlar hiçbir bilgisi yok..
siz bana tarif etseniz eşim bilir adresleri...

denizli tekstil cenneti diyorlar ya..yazın geleceğim nevresim,bornoz,yatak örtüsü türü şeyler gerçekten ucuzmu ve güzelmi..ve hem ucuz hem güzel şeyler varsa nerede satılır..eşim denizlili ama kayınvalidem hiç bilmez böyle şeyleri.ilçesinde oturuyorlar hiçbir bilgisi yok..

Canım, Denizli'de her türlü tekstil ürününü bulabilirsin. Fiyatları kalitesine göre değişiyor tabii.
Eğer şehir içinden alışveriş etmek istersen Babadağlılar Çarşısı'sı ziyaret etmelisin. Çok katlı tarihi bir çarşıdır ve ne ararsan bulabilirsin tekstile dair.
Bir de Buldan ilçesi ile Kızılcabölük bedesini görmeni öneririrm. Özellikle Buldan'da üretilen ürünlere inanamayacaksın.

Günaydınn bayanlar off bu saate kadar uyumuşum sersem gibiyim :))
Sınavlar bitti biraz tembellik yaptım :)
Öpüyorum hepinizi

Çok şekersin Gülse abla ya:))Ben burdayım yarın ararım ben seni öptm çk

gunaydın bayanlar nasılsınız
canım benım bebişin hayırlı ugurlu olsun ..dert etme kendıne sen erken dıye bıraz tereddut edıyorsun bılıyorum
yarın bunları uzun uzun konuşuruz canımopuyorumnanaktan

selam canım denizli gerçekten tekstil cenneti.çok bol çeşit ve en uygun fiyatlar denizlide
babadağlar iş hanına uğramadan geçmea.s.

Heracığım, ben bundan 6 yıl önce bir rahatsızlık geçirdim. Ankara Başkent Üniversitesinde bir doçente gittim ve çok memnun kaldım. Bir yıl sonra doktorum, artık Ankara'ya gelmeme gerek olmadığını, kontrollerimi Denizli'de de yaptırabileceğimi söyledi. Tek bir şartı vardı, o da Babür Kaleli'ye gitmemdi. Okul arkadaşıymışlar. Ben Babür beyle bu şekilde tanıştım. yaklaşımını, tavrını beğendim. Bir de profösör olunca güvenim iyice arttı.
Üç yıl önce de eltim doğum yapacaktı. 15 yıldır bebkleri olmuyordu, bu nedenle çok tedirgindiler. Eltimin doktoru doğumun çok riskli olduğunu ve mutlaka üniversite hastanesinde yapması gerektiğini söylemiş. Yine Babür beye gittik ve çok şükür hiç bir aksilik olmadan doğum yaptı eltim.
En son da iki yıl önce kayınvalidemin yumurtalıkları ve rahimi alımdı Babür bey tarafından.
Benim tanıdığım pek çok insan ya Babür beyi ya da Erkan Alataş'ı tercih ediyor.

ayyy bu öneri benim içinde süper oldua.s.

Canım, Denizli'de her türlü tekstil ürününü bulabilirsin. Fiyatları kalitesine göre değişiyor tabii.
Eğer şehir içinden alışveriş etmek istersen Babadağlılar Çarşısı'sı ziyaret etmelisin. Çok katlı tarihi bir çarşıdır ve ne ararsan bulabilirsin tekstile dair.
Bir de Buldan ilçesi ile Kızılcabölük bedesini görmeni öneririrm. Özellikle Buldan'da üretilen ürünlere inanamayacaksın.

selam canım denizli gerçekten tekstil cenneti.çok bol çeşit ve en uygun fiyatlar denizlide
babadağlar iş hanına uğramadan geçmea.s.

çok sağolun babadağlar çarşısı aklıma kazıdım..gezmeye hep gidiyoruz eşimle ama merkezde cafelerde,alışveriş merkezlerinde geziyoruz..oda bilmiyor nerde satıldığını..

canım eger benım yolumun ustuyse senı alabılırım ..
en azından rahatlıkla gelmış olursun kaydirigubbakcemile5

canım benim çok teşekür ederim bende nasıl giderimki diye düşünüyordm.ben tokide oturuyorum aktepe mh yani sen nerdesin bilmmiyorum ama belediye otobüsü ile çınara kadar gelebiliyorum bebk arabasını fakülte çamlık minibüsleri almaz zaten.

Mrb cnm öncelikle Allah sağlıklı uzun yıllar bebişinle ve sevdiklerinle olmanı nasip etsin inş.Nası imrendim sana ne güzel doğum olayını atlatmışın ve bebişini kucağına alabilmişin umarım bnde yaşarım bunları.Evren Ceylanıda değerlendiricem cnm ama bnm merak ettiğim asıl isim Babür Kaleli.Bi Anuşka abla biliyor sanırım sizin bu doktor için bi fikriniz var mı ya da hakkında duyumlarınız.Ben çok olumlu şeyler duydum ve merak ediyorum.Bende seni ve minik oğluşunu kocaman öpüyorumm..Umarım buluşmada grşbiliriz..

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım.babür beyi bende duydum bi yakınım ona gitti kistten dolayı çok memnundu dr dan fakat hastaneden memnun değildi.sırf babür bey orda diye gittim demişti denizlili insanlar pek sevmez üniversiteyi araştırma hastanesi diye giren çıkamıyo ordan ama özel muayehanesi varmı bilmiyorum..

arkadaşlar biliyorum gelicem dedim ama hesapta olmayan bir işim çıktığı için gelemiyorum inşallah birdahakine katılırım size iyi sohbetler.heracım öncelikle çok tebrik ederim hayırlısı olsun,doktor konusundada ben şuanda rıfat erdemire gidiyorum bende çok araştırdım denizlideki bütün doktorlar hakkında bilgi edinmeye çalıştım sonunda rıdvan beye gitmeye karar verdim doktorumdan çok memnunum yinede sen bilirsin sormak istediğin birşey olsursa sorabilirsin

canım benim çok teşekür ederim bende nasıl giderimki diye düşünüyordm.ben tokide oturuyorum aktepe mh yani sen nerdesin bilmmiyorum ama belediye otobüsü ile çınara kadar gelebiliyorum bebk arabasını fakülte çamlık minibüsleri almaz zaten.

Fakülte Çamlık minibüsleri bebek arabasını alıyor canım. Kaç kez denk geldim ben. Gelebilirsen gel sen.

Back