• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

slm kızlar nasılsınız dun harıka bıgundu hepınıze tşkler
ayy kıyamıyom be herama oklava gösterme çok yola bakındık aradık ama olmadı
inşallah bı dahakıne artıkşutarafagitti

Dün gerçekten çok güzeldi.Ben biraz tedirgin gelmiştim.Ama hepinizin güleryüzlülüğü ve cana yakınlığı bu tedirginliği hemen atmama neden oldu.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel için.Bundan sonraki buluşmalaınızda ben de olacağım. zemuszemus

slm kızlar nasılsınız dun harıka bıgundu hepınıze tşkler
ayy kıyamıyom be herama oklava gösterme çok yola bakındık aradık ama olmadı
inşallah bı dahakıne artıkşutarafagitti

Kıyamaz banaaa Gülse ablacımmmm:)Pelin ablada kıyamaz oklavayı göstermiş gerçi ama:)Kısmet olmadı işte Gülse ablacım bir daha ki sefere inş.Kocaman öpüyorum seni tatlı yanaklarındanŞeniz

Kıyamaz banaaa Gülse ablacımmmm:)Pelin ablada kıyamaz oklavayı göstermiş gerçi ama:)Kısmet olmadı işte Gülse ablacım bir daha ki sefere inş.Kocaman öpüyorum seni tatlı yanaklarındanŞeniz

opuyorumnanaktanfıtığım bakma oklava gösterdiğime.gelmeni çok istemiştim.tatlı sohbetlimmmmolumunekankayizsmile

merhaba denizlinin hatunları:)) bende uzun zamandır giremiyorum herkes iyimiiii ??
bu saatlerde girebiliyorum sadece oğluş uyuyunca ama bu bu kezde sizlerden kimsecik olmuyor:((

Elifcim nasılsın canımm.. ben özledim ya forumdaki kahve işini uzatmadan yapsak diyorum :)
Bhr20 sen de aramıza katıl buluşmalara :)

canım bi arkadas daha var gelmek istıyoduk da benım fınal haftasıydı onun için gelemedm inş bi dahakine bı aksılık cıkmazsa gelirim

ben varımm tanısmıyoruz ama olsun hemseriliyiz:)))

Canım, çoktandır yoktun ortada. Bizim sana ulaşmamız zor, mümkünse sen buradan takip et bizi. Veya telefon numaranı yaz özelden, ben seni ararım.

Elifcim nasılsın canımm.. ben özledim ya forumdaki kahve işini uzatmadan yapsak diyorum :)
Bhr20 sen de aramıza katıl buluşmalara :)

Pazartesi öğleden sonraya ne dersin?

Canım, çoktandır yoktun ortada. Bizim sana ulaşmamız zor, mümkünse sen buradan takip et bizi. Veya telefon numaranı yaz özelden, ben seni ararım.

Pazartesi öğleden sonraya ne dersin?

Size katılmayı çok isterdim.Sbs stresi de bitmiş olacak.Ama pazartesi programım var.Ondan sonraki tüm günler uygunum.Başka bir güne ertelenirse ben de gelirim. olumunekankayizsmile

Size katılmayı çok isterdim.Sbs stresi de bitmiş olacak.Ama pazartesi programım var.Ondan sonraki tüm günler uygunum.Başka bir güne ertelenirse ben de gelirim. olumunekankayizsmile

Benim için farketmez, başka bir gün de olabilir. Yarın hariç her gün öğleden sonra boşum ben.

Dün gerçekten çok güzeldi.Ben biraz tedirgin gelmiştim.Ama hepinizin güleryüzlülüğü ve cana yakınlığı bu tedirginliği hemen atmama neden oldu.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel için.Bundan sonraki buluşmalaınızda ben de olacağım. zemuszemus
canım benım sende guler yuzlusun senıde çok sevdım ayrıcaopuyorumnanaktan
bende senı öpuyorum canım inş bı dahakıne kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanfıtığım bakma oklava gösterdiğime.gelmeni çok istemiştim.tatlı sohbetlimmmmolumunekankayizsmile

oyy oyy sanada kıyamam canım benım şakaydı sadeceŞeniz olumunekankayizsmile

Back