- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.761
selam buluşmaya az kaldıı.
Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam buluşmaya az kaldıı.
Merhaba bayanlar nasılsınız?
çok mu resmi takılmışım yahu iletişim dersi çalışıyordum o sırada yansımış sözcüklerimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydin komsu ilimin bayanlari kapali ve soguk bi avusturya sabahindan
benim bi sorum olcakti ben katlama perde yaptircam yaptiran varmi fiyatlari cokmu ucuk
tülü ve kumasi benden aldim burda dikimi cokmu pahali olur lütfen yardimci olun simdiden tesekkürler
Naber hanımlar durgunlaştınız
Kızlar, 4 Haziran Cuma günü saat 14.30'da Astsubay Orduevindeyiz.
Benimle gelmek isteyenler olursa (4-5 kişi alabilirim) Forum Çamlık'ın orta kapısında (Collezione'nin olduğu kapı) 14.15'te buluşalım.
Kızlar, 4 Haziran Cuma günü saat 14.30'da Astsubay Orduevindeyiz.
Benimle gelmek isteyenler olursa (4-5 kişi alabilirim) Forum Çamlık'ın orta kapısında (Collezione'nin olduğu kapı) 14.15'te buluşalım.
ablaaaaa 4 haziran cumaaaa ama ben cuma çalışıorum nasıl gelceemmm :gitme:
Ben gelicem seninle.Oğluşumla bana yer ayır.kaydirigubbakcemile3
İboşum canım, üzülme sen. Bu buluşma öğrenci kızlarımız için. Biz daha sonra yeniden buluşacağız. Onlar sınavları bittiği için gidecekler de gitmeden bir tanışalım dedik.
Tamam canım, yerin hazır.
Kızlar, bu arada yasak olduğu için yiyecek götürmeyelim demiştik ama Pelincan konuşmuş, izin vermişler. O börek yapacak, ben de kurabiye yapayım diyorum. Müsait olan yapsın bir şeyler. Çok olmasın zaten, 3-4- çeşit yeter.