• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

arkadaşlar biliyorum gelicem dedim ama hesapta olmayan bir işim çıktığı için gelemiyorum inşallah birdahakine katılırım size iyi sohbetler.heracım öncelikle çok tebrik ederim hayırlısı olsun,doktor konusundada ben şuanda rıfat erdemire gidiyorum bende çok araştırdım denizlideki bütün doktorlar hakkında bilgi edinmeye çalıştım sonunda rıdvan beye gitmeye karar verdim doktorumdan çok memnunum yinede sen bilirsin sormak istediğin birşey olsursa sorabilirsin

Gelemeyecek olmana üzüldüm canım. İnşallah bir dahaki sefere görüşürüz.
Rıdvan bey benim de doktorumdu bir zamanlar. Bir keresinde hayatımı kurtardı, sonra ikinci doğumumu yaptırdı. Ama sonuncusunda hayatımı karartmak üzereydi. Hala dostumdur ama artık doktorum olamaz.

canım benim çok teşekür ederim bende nasıl giderimki diye düşünüyordm.ben tokide oturuyorum aktepe mh yani sen nerdesin bilmmiyorum ama belediye otobüsü ile çınara kadar gelebiliyorum bebk arabasını fakülte çamlık minibüsleri almaz zaten.

canım ben yanı adlıye tarafındayım... eger çınar meydana gelebılırsen senı ordan alabılırım
ordanda kardeşimı alır geçerız bana yazarsan saat 1 e kadar haberım olsun ayrıca öazelden tel no verırsen senı bulmam adına kolay olur göruşmek dılegıylea.s.
.

kızlar yarın kımler gelıyo bellı oldumu :hulya:

Hera sabah girmiş KK'ya ama bi şey yazmamış, merak ettim gece gelicem demiş oysa ki

Evet cnm sabaha kdr uyuyamadım ben.Braz bulantım vardı ama asıl rahatsız eden bel ağrımdı.Sabah gittik doktora ve öğle gibi geldik eve.Öğlen eşiminde ısrarıyla 1saat uyuyup dinleneyim diye düşünmüştüm ama yatış o yatış:(Eşim teliminde sesini kısmış ev telini de kapatmış uynmasın diye 7gibi uyandım cnm o kdr üzüldüm ki gelemediğime vallahi çok ihtiyacım vardı aslında o ortama,muhabbete ama kısmet değilmiş olmadı.İnş bir daha ki buluşmaya gelebilirim.Hepinizden özürdiliyorum:(

Evet cnm sabaha kdr uyuyamadım ben.Braz bulantım vardı ama asıl rahatsız eden bel ağrımdı.Sabah gittik doktora ve öğle gibi geldik eve.Öğlen eşiminde ısrarıyla 1saat uyuyup dinleneyim diye düşünmüştüm ama yatış o yatış:(Eşim teliminde sesini kısmış ev telini de kapatmış uynmasın diye 7gibi uyandım cnm o kdr üzüldüm ki gelemediğime vallahi çok ihtiyacım vardı aslında o ortama,muhabbete ama kısmet değilmiş olmadı.İnş bir daha ki buluşmaya gelebilirim.Hepinizden özürdiliyorum:(

sağlık olsun canım gözümüz hep yoldaydı belki son anda gelir diye kulakların çınlamıştır :)))
çok güzel bir gündü benim için hepinize tek tek teşekkür ediyorum nice buluşmalara inşallah:)))

sağlık olsun canım gözümüz hep yoldaydı belki son anda gelir diye kulakların çınlamıştır :)))
çok güzel bir gündü benim için hepinize tek tek teşekkür ediyorum nice buluşmalara inşallah:)))

Çınladıysada uykuda olduğumdan farkedemedim cnm:)Ama çok üzüldüm uyanınca valla eşime kızdım neden telimi kıstın diye o da sonra kapanmış şarjı bitmiş.Neden kaldırmadın diye söylendim kısmet değilmiş cnm işte.Çk ihtiyacım vardı aslında ama olmadı bir daha ki grşmeye artık inş.

Bir dahaki buluşma haziran sonunda canım sanırım ama ben de onda yokum :)
Biz bir türlü görüşemeyeceğiz anlaşılan :) Artık Temmuzda ki buluşmaya :) Her ay buluşmassak küserim :p:)

Bir dahaki buluşma haziran sonunda canım sanırım ama ben de onda yokum :)
Biz bir türlü görüşemeyeceğiz anlaşılan :) Artık Temmuzda ki buluşmaya :) Her ay buluşmassak küserim :p:)

Haziranın sonuna bende yokum sanırım düzelirsem Konyaya gidicem.Evet cnm bi grşemedik bu arada fotolara ulaşamadım hala dilacım nerde bunlar fotolarınızı bari göreyim

Back