- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.781
GÜNAYDIN DENıZLıŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü yağmur felaketti. Bugün ise yazdan kalma bir gün geçirdik. Sizi bilmem ama ben kışı seviyorum. Bu sıcaklar bana göre değil.
GÜNAYDIN DENİZLİŞeniz
yandın canım o zaman, 130 yılın en sıcak yazı olcakmış, bi de denizli, bu yaz mahfolcaz valla:bbo::bbo:
günaydınnn merhaba herkese
topiği yeni görebildim malesef( denizli buluşma topiğinede yazdım buluşmlara katılmak sizlerle tanışmak isterim diye.şimdiye kadar hep çalışıyordum ama 4 aylık bir oğluşum var bu sebeple çalışamıyorum artık evdeyim ve çoook sıkılıyorum mafoldumbenbenim içinde büyük keyif olurdu bende katılabilseydim
ama en azından buraya yazarım okurum yine bi havam değişir demi ama
Sabah sabah bu nasıl bir haber böyle?
Ben burada durmam kaçar giderim memleketime...
bak beni merak ettiriyosun, memleket nere:1rolleyes:
günaydınnn merhaba herkese
topiği yeni görebildim malesef( denizli buluşma topiğinede yazdım buluşmlara katılmak sizlerle tanışmak isterim diye.şimdiye kadar hep çalışıyordum ama 4 aylık bir oğluşum var bu sebeple çalışamıyorum artık evdeyim ve çoook sıkılıyorum mafoldumbenbenim içinde büyük keyif olurdu bende katılabilseydim
ama en azından buraya yazarım okurum yine bi havam değişir demi ama
Günaydın Denizli..Erken oldu ama uyuyamıyorum bir türlü..Arkadaşlar sizlerden bir ricam var 5haftalık hamileyim ve doktor araştırıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Babür Kaleli ya da Mehmet Emin Soysal'ı düşünüyorum ama başka isimleride değerlendirebilirim.Güleryüzlü,hastasını sakinleştirecek ve en önemlisi sabırlı bir doktor arıyorum.Şu ana kdr hayatımda ne zmn aşı olmuşsam ya da iğne vurulmuşsam bayılmışımdır iğne ve hastane fobim var o nedenle biraz sorunluyum psikolojik olarak ve aynı zamanda bir psikologta araştırıyorum.Yadımcı olursanız sevinirim.Anuşka ablacım görüşmede sizlerle detaylı konuşcaz inş ben burayada yazmak istedim portföyü genişletmek adına.Şimdiden tşk ediyorum...
Günaydın canım.Herşeyden önce Allah sağ salim bebeğine kavuştursun seni.Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin.Doktor konusunda M.Emin Soysal hakkında duyduğum olumsuz şeyler var.Ben hamilelik defterini kapattığım için sadece yılda bir kez rutin kontroller için gidiyorum doktora.Doktorum Odak Tıp Merkezinde Murat Karayel. Sakin,güleryüzlü,içten ve en önemlisi sorduğum her soruya cevap alabildiğim bir doktor.Aklının bir köşesinde bu isim de bulunsun.
Günaydın Denizli..Erken oldu ama uyuyamıyorum bir türlü..Arkadaşlar sizlerden bir ricam var 5haftalık hamileyim ve doktor araştırıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Babür Kaleli ya da Mehmet Emin Soysal'ı düşünüyorum ama başka isimleride değerlendirebilirim.Güleryüzlü,hastasını sakinleştirecek ve en önemlisi sabırlı bir doktor arıyorum.Şu ana kdr hayatımda ne zmn aşı olmuşsam ya da iğne vurulmuşsam bayılmışımdır iğne ve hastane fobim var o nedenle biraz sorunluyum psikolojik olarak ve aynı zamanda bir psikologta araştırıyorum.Yadımcı olursanız sevinirim.Anuşka ablacım görüşmede sizlerle detaylı konuşcaz inş ben burayada yazmak istedim portföyü genişletmek adına.Şimdiden tşk ediyorum...
Aramıza hoşgeldin canım. Oğluşunu da kap gel ayın dördünde...
canım hg aramıza a.s.a.s.
sen bebışınıde al gel elden ele gezer o senı yormaz bizde senı tanımış oluruz
senın içinde bı degışıklık olmuş olurkaydirigubbakcemile5
teşekkürler, hoşbuldum hepinizi kaydirigubbakcemile3 bilmemki bi cesaret geldi bana şimdi bu saatte ama ne biliyim ki.. yarın tekrar tekrar düşüneyim anuşka abla sana yazmaya çalışırım kesin cevabımı olurmu öyle??