• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

Dünkü yağmur felaketti. Bugün ise yazdan kalma bir gün geçirdik. Sizi bilmem ama ben kışı seviyorum. Bu sıcaklar bana göre değil.

yandın canım o zaman, 130 yılın en sıcak yazı olcakmış, bi de denizli, bu yaz mahfolcaz valla:bbo::bbo:

günaydınnn merhaba herkese
topiği yeni görebildim malesef:(( denizli buluşma topiğinede yazdım buluşmlara katılmak sizlerle tanışmak isterim diye.şimdiye kadar hep çalışıyordum ama 4 aylık bir oğluşum var bu sebeple çalışamıyorum artık evdeyim ve çoook sıkılıyorum mafoldumbenbenim içinde büyük keyif olurdu bende katılabilseydim
ama en azından buraya yazarım okurum yine bi havam değişir demi amakaydirigubbakcemile4

GÜNAYDIN DENİZLİŞeniz

Sana da günaydın canım.

yandın canım o zaman, 130 yılın en sıcak yazı olcakmış, bi de denizli, bu yaz mahfolcaz valla:bbo::bbo:

Sabah sabah bu nasıl bir haber böyle?
Ben burada durmam kaçar giderim memleketime...

topiği yeni görebildim malesef:(( denizli buluşma topiğinede yazdım buluşmlara katılmak sizlerle tanışmak isterim diye.şimdiye kadar hep çalışıyordum ama 4 aylık bir oğluşum var bu sebeple çalışamıyorum artık evdeyim ve çoook sıkılıyorum mafoldumbenbenim içinde büyük keyif olurdu bende katılabilseydim
ama en azından buraya yazarım okurum yine bi havam değişir demi amakaydirigubbakcemile4

Aramıza hoşgeldin canım. Oğluşunu da kap gel ayın dördünde...

canım hg aramıza a.s.a.s.
sen bebışınıde al gel elden ele gezer o senı yormaz bizde senı tanımış oluruz
senın içinde bı degışıklık olmuş olurkaydirigubbakcemile5

Çarşamba günü tek tek hepinizi arayıp teyit edeceğim buluşmayı. Sayıyı buradan duyururum.

Günaydın Denizli..Erken oldu ama uyuyamıyorum bir türlü..Arkadaşlar sizlerden bir ricam var 5haftalık hamileyim ve doktor araştırıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Babür Kaleli ya da Mehmet Emin Soysal'ı düşünüyorum ama başka isimleride değerlendirebilirim.Güleryüzlü,hastasını sakinleştirecek ve en önemlisi sabırlı bir doktor arıyorum.Şu ana kdr hayatımda ne zmn aşı olmuşsam ya da iğne vurulmuşsam bayılmışımdır iğne ve hastane fobim var o nedenle biraz sorunluyum psikolojik olarak ve aynı zamanda bir psikologta araştırıyorum.Yadımcı olursanız sevinirim.Anuşka ablacım görüşmede sizlerle detaylı konuşcaz inş ben burayada yazmak istedim portföyü genişletmek adına.Şimdiden tşk ediyorum...

Günaydın Denizli..Erken oldu ama uyuyamıyorum bir türlü..Arkadaşlar sizlerden bir ricam var 5haftalık hamileyim ve doktor araştırıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Babür Kaleli ya da Mehmet Emin Soysal'ı düşünüyorum ama başka isimleride değerlendirebilirim.Güleryüzlü,hastasını sakinleştirecek ve en önemlisi sabırlı bir doktor arıyorum.Şu ana kdr hayatımda ne zmn aşı olmuşsam ya da iğne vurulmuşsam bayılmışımdır iğne ve hastane fobim var o nedenle biraz sorunluyum psikolojik olarak ve aynı zamanda bir psikologta araştırıyorum.Yadımcı olursanız sevinirim.Anuşka ablacım görüşmede sizlerle detaylı konuşcaz inş ben burayada yazmak istedim portföyü genişletmek adına.Şimdiden tşk ediyorum...

Günaydın canım.Herşeyden önce Allah sağ salim bebeğine kavuştursun seni.Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin.Doktor konusunda M.Emin Soysal hakkında duyduğum olumsuz şeyler var.Ben hamilelik defterini kapattığım için sadece yılda bir kez rutin kontroller için gidiyorum doktora.Doktorum Odak Tıp Merkezinde Murat Karayel. Sakin,güleryüzlü,içten ve en önemlisi sorduğum her soruya cevap alabildiğim bir doktor.Aklının bir köşesinde bu isim de bulunsun. :emir_bebek:

Günaydın arkadaşlar.
Heracığım hiç canını sıkma canım. Anladığım kadarıyla biraz paniklemişsin. Sakin olmaya çalış öncelikle. Senin için ideal olan doktoru görünce sen anlayacaksın. Herkesin farklı beklentileri olduğu için tercihleri de farklı oluyor. Bence deneme yoluyla hallet canım.
Çok öpüyorum seni.

Ben telefon etmeye başladım kızlar. Ancak bazılarınıza henüz ulaşamadım. Telefonu kapalı olanlar lütfen bana dönüş yapsın. Son durum şu:

Clea ------ Geliyor. Saat 2 civarında buluşup birlikte gideceğiz.
Pelincan---Nazik ev sahibemiz zaten orada olacak.
Gülse-------Ulaştım kendisine, geliyor.
White_Devil------- Konuştuk. Böbreklerinden rahatsızmış canım. Çok acı çektiği sesinden belliydi. iyileşirse gelecek.
Nazlı 20------ Telefonu cevap vermedi. Mesaj attım, bana dönmesini bekliyorum.
Dilal2a-----------Telefonu kapalı.
Bluemoon------Telefonu kapalı.
Hera42----------Telefonu kapalı.
Why be---------Numarası olmadığı için arayamadım.

Son düzenleme:
Günaydın canım.Herşeyden önce Allah sağ salim bebeğine kavuştursun seni.Umarım sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin.Doktor konusunda M.Emin Soysal hakkında duyduğum olumsuz şeyler var.Ben hamilelik defterini kapattığım için sadece yılda bir kez rutin kontroller için gidiyorum doktora.Doktorum Odak Tıp Merkezinde Murat Karayel. Sakin,güleryüzlü,içten ve en önemlisi sorduğum her soruya cevap alabildiğim bir doktor.Aklının bir köşesinde bu isim de bulunsun. :emir_bebek:

kendisine ve bilhassa karısına gıcığım var aylarca onlarda tedavi gördük en ufak insanlıklarını göremedik, herkese kötü reklamlarını yapıyorum tavsie temem, murat karayele de gittim, görünüşte çok nazik centilmen vs vs vs bir doktor, ama bizler onun için sadece müşteriyiz, hasta olarak görülmüoruz, bunu normal mi sezeryanmı tavsiye edersiniz deiye sorduğumda doğumu nerede yapacaksın dedi ve sonrasında ben burada yapacağım deyince o zaman sezeryan dedi, o sözlerinden anladım, nihat gülü tek geçerim, bi daha hamile olsam yine ona giderim, en azından samimiyetini iyi niyetini hissedebiliyorum, yine de siz bilirsiniz herkesin kendi tercihi

heracım merhaba canım sana daha öncede yazdım fakat burdanda yazmak istedim.4 aylık bebeğim var benim bende çok araştırdım dr konusunda hep tereddüt ettim başlarda.m.e.soysal a hiç gitmedim ama olumsuz şeyler bende çok duydum.nihat güle gittim ben ilk fakat hiç memnun kalmadım ama arkadaşım 2 bebeğindede ona gitti çok memnun anuşka ablanında söylediği gibi göreceli ve beklentiye göre değişiyor bence.daha sonra murat karayel e gittim 7.aya kadar.çoook memnundum ilgili alakalı çokta bilgili bir dr bizim bütçeye doğum ücreti uygun olmadığı için evren ceylan ile tanıştık tekden hastanesinde ama bu son dr.umdan dahada çok memnun kaldım m.karayelden bile daha üstün gibi geldi bana ne yalan söylieyim.diğer arkadaşın söylediği gibi m.karayel genelde sezeryan doum yaptırıyor buda ayrı bi detay karar senin canım herşey için senin ve bebeğin için hayırlısı olsun
öptük seni oğluşumla:)))) zemuszemus

Aramıza hoşgeldin canım. Oğluşunu da kap gel ayın dördünde...

canım hg aramıza a.s.a.s.
sen bebışınıde al gel elden ele gezer o senı yormaz bizde senı tanımış oluruz
senın içinde bı degışıklık olmuş olurkaydirigubbakcemile5

teşekkürler, hoşbuldum hepinizi kaydirigubbakcemile3 bilmemki bi cesaret geldi bana şimdi bu saatte ama ne biliyim ki.. yarın tekrar tekrar düşüneyim anuşka abla sana yazmaya çalışırım kesin cevabımı olurmu öyle??

teşekkürler, hoşbuldum hepinizi kaydirigubbakcemile3 bilmemki bi cesaret geldi bana şimdi bu saatte ama ne biliyim ki.. yarın tekrar tekrar düşüneyim anuşka abla sana yazmaya çalışırım kesin cevabımı olurmu öyle??

canım eger benım yolumun ustuyse senı alabılırım ..
en azından rahatlıkla gelmış olursun kaydirigubbakcemile5

Telefonumun şarjı bitmiş ondan dolayı kapanmış ben gelicem bir sorun çıkmazsa sizleri görmeye muhabbet etmeye ihtiyacım var şu sıralar ruh halim pek iyi değil..

Back