Denizli///20

selam bacular iyimisiniz bakem.ben halen hastalikla ugrasiyom bütün gün uyusam uyuycam,ayakta zor duruyorum.pazartesi günü yeni evin anahtarini aliyoruz nihayet :teytey::teytey::teytey: serserim sizin bana verdiginiz tüm enerjiyi kullandim canim burayi tanirsan bana hak verirsin.bu kiz hakliymis dersin.bakiyomda artik hava durumu sunan spikerligemi özendin.hani güzelde anlatiyon bee.cisilsu anacim ben elife mesaj attim ama ulastimi bilmiyorum,birde sen iste emi.hepinizi cani gönülden öpüyorum ha bu arada ressamim ve hüzünümü göremiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: nerelerdesiniz siz olmayinca buralarin tadi olmuyor.

iyiyiz bacummm baharyagmuru amma yattin ha kalk artik kiz :teytey:bakiyorum evin anahtarini alinca keyfin yerine gelmis :sm_cool:elife dun gece sordum henuz mailin gelmemis eh yeni evin simdiden hayirli olsun diyeyim güle güle otur insallah komsularin iyi insanlar olura.s
memleketi sordum serseriye pazarlarda afyon ciktimi diye olsaydi simdi nasil yenirdi degilmi ? asmi eriyom nedir?jeyyar

selam bacular iyimisiniz bakem.ben halen hastalikla ugrasiyom bütün gün uyusam uyuycam,ayakta zor duruyorum.pazartesi günü yeni evin anahtarini aliyoruz nihayet :teytey::teytey::teytey: serserim sizin bana verdiginiz tüm enerjiyi kullandim canim burayi tanirsan bana hak verirsin.bu kiz hakliymis dersin.bakiyomda artik hava durumu sunan spikerligemi özendin.hani güzelde anlatiyon bee.cisilsu anacim ben elife mesaj attim ama ulastimi bilmiyorum,birde sen iste emi.hepinizi cani gönülden öpüyorum ha bu arada ressamim ve hüzünümü göremiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm: nerelerdesiniz siz olmayinca buralarin tadi olmuyor.

Canım, geçmiş olsun. Ayrıca yeni evin de hayırlı olsun. Çoktandır bekliyordun anahtarı, değil mi?
İyi geceler, tatlı rüyalar canım...

anuska tanisalim mi yaza? toplansin su denizli horuzlarinin tazecük pilicleri :roflol::roflol::roflol:ankara nin gülleri toplanmis kiskandim vallaaaajeyyar cevap beklirem sizlerdenjeyyar serseriiii yazda bende isterem yanlis anlamayin toplantu toplantuuu

anuska tanisalim mi yaza? toplansin su denizli horuzlarinin tazecük pilicleri :roflol::roflol::roflol:ankara nin gülleri toplanmis kiskandim vallaaaajeyyar cevap beklirem sizlerdenjeyyar serseriiii yazda bende isterem yanlis anlamayin toplantu toplantuuu

sende gel baharcımda gelsin toplaşırıs almanya piliciii:roflol:

oleyyyy beeeeee:sm_cool:çok sefindim senin için canım arkadaşımmmmŞeniz

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyazda ordayum bekleyin ben geliyommmmmmm sersrei pilicim benimmmm

kiz sen ne zaman süpürge oldun hadi hayirli olsun,ben elife ulasamadim sen nasil ulastin ya.anuskacim iyi dileklerin icin tesekkürler.serserim giz senin pilic diyen dilleri ben .git git gidak üüüüüürrrrüüü ben tanistim sira sende süpürge.bugün esimle yeni evin boyalarini aldik ya ne kadar zormus boya secmek hele birde miz miz bir kocan varsa yandiginin resmidir.hicbirseyi begenmez gider cart renkleri begenir, neyse sonunda aldik.eger becerebilirsem tasindiktan sonra resmimi ceker burda gösteririm.hepinizi öpüyom canlarim.

günaydin denizlinin pilicleri baharyagmuru bakiyorum ne hastalik kalmis ne yorgunluk senin adina cok sevindim Şenizbende tasinayim diyorum ama bu yil olmaz. kk ya üye olurken denedigim her isim vardi en son o isimle kaydolmustum bu daha güzel geldi bana sagollülülülülülü ayavrum bilmezmisin bizim bizim horuzlar herseyde sorun cikarir biz her zaman kavga ederek döneriz eve.:mymeka::mymeka:
ha buda elifin adresi ben msn ime kaydettim iyi oldu
serseri neo gece sabaha kadar takildin galiba:roflol: dün ögleye kadar burdaydim sesin cikmadi pek tatlicadiarzu
sekerbebis seni de görmüyorum pek fazla....:içelim:
anuska canim bide sana merhaba diyim :teytey:neoldu cok firtina varmis denizlide saatteki hizi 70 km diye gördüm tv de insallah bir zarar ziyan yokturCADIARZU

süpürge li cadıııı ben dün senin peşinden geldim ama sen kapattın o anda:dilcikar:sen peygamber efendimize bi gül de siz bırakın köşesindeydin canım.arkandan geldim sen kapalı göründün sonra:dilcikar:

a.s.süpürgen sana gurban olsun iste burdayim biraz daha. dun kizi almaya gittim o yüzden ciktim onlar evdeyken girmiyorum herseyi karistiriyolara.sa.s

biraz sonra dönerim gidip bi sügürgeli avatar bakayim kendimeeee:roflol::roflol::roflol:

anaaa ne firtinasi giz ev tasiycam diye haberde seyretmez oldum ben.serserim dikkat et giz firtina alip götürür ha .yine kiremitler ,bacalar,catilar ucmustur denizlide hey gözünü sevdigim memleketim firtinasi bile baska beee.

ay deli olucam simdi ya senin verdigin adrese girdim elife msn adresi versin diye bir sürü yazi cikiyor almanca ama ben anlamiyorum nolcak simdi ya

baharim gelmisinnnnnnn nasil gecti günün? eee ev tasinacan normaldir bu telas.o elifin msn i onu kendi msnnine kaydet baya anlik ileti gönderiliyor ben bir kac kez osekilde görüstüm

süpürgecim bana yardim et hade simdi ben bunu kaydedicemde almanca oldugu icin anlamiyorum esimde simdi iste,nereye basip kayit oluyor

a.sa.sbaharyagmuru ben yarin elife mail göndereyim benim msn mi sana göndersin suanda kendisi cevrimdisi umarim msn i acmayi biliyosundur yarin burdan yazarim sana yine ok canim

herkese selam ben geldim yine kimsecikler yok süpürge haric.giz süpürge sen sakin bizimkileri yanlislika süpürdünmü naptin anacim gelen giden yok.

X