- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.321
yok ablacım tatil kim ben kim, bu ara çok giremiyorum kkya, girdiğimde de en fazla okuyup çıkıyorum, 1 haftadır hele diş huyszluğu çekiyoruz, e malum ramazan aç s usuz bir de yusuf eymenin cırıltısı birleşince ölüm gibiydi, ne yaparsam yapayım susturamadım, kucağımda gezdiriyorum ağlıyo, uyutmaya çalışıyorum ağlıyo, böyle böyle berbat bi 3-4 gün geçirdim, artık eskisi gibi yedir içir yatır olmuyo malesef :) , kaşla göz arası ortalıktan kayboluyo peşinden koşuyorum onunla uğraşıyorum derken artık hçbirşeye fırsat bulamıyorm işe mi başlasam ne etsem :))
Ah canım, bilmez miyim? Benim kızım tam 10 ay uyumamıştı.senağlama Ayaklandıklarında uslanıyor benim çocuklarım allahtan. Ama çevremde görüyorum hareketli çocukları. Benim kardeşiminki mesela tam bir canavar. Ben ona kısaca çamur diyorum. alkisalkisalkisYaramazlık var, huysuzluk var. Antalya'ya gittim, bir hafta duramadım. Kafam kaldırmadı.
Eltiminki de keza... İlk bir saatte başıma ağrılar giriyor. Siz gençliğinize dua edin. Bizim yaşımızda hiç çekilmiyor.-tatlicadiarzu-
Bu günler de geçecek, üzülme. Sana kolay gelsin bebişim...Şeniz