Denizli///20

günaydın opuyorumnanaktananuşum geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:gül cüm sana kolay gelsina.s. ben de keyifsizim bu hafta hep böyleydi:çok üzgünüm:izne ayrılmak ve dinlenmek istiyorum artık

Hepinize mutlu günler.
Bir haftadır ilk kez dışarı çıktım bugün. O da zorunluluktan... Kızımın ve oğlumun dersanesine uğramam gerekiyordu. Bu arada hazır çıkmışken üç beş bandana aldım kendime. Malum örtündük ya...
Ben de tatile gitmek istiyorum. Şöyle, bir ağaç altına oturup çay içmek, geleni gideni seyretmek istiyorum.
Serseri, sen giderken beni de alsana...

serseri valla benide götürsen hiç fena olmaz, bende cok sıkıldım evde oturmaktan sürekli cocukla uğraşmaktan.

valla kızlar gidelim hadi ben de huzur istiyorum sessiz sakin ağaçlar altında çay içeyim ama su da olsun canım sıkılınca yüzeyim...de ben pazartesiden itibaren yokum 1 hafta yıllık izindeyim kızımı çamlığa falan götüreceğim isteyen olursa gelsin :)

Haydi gözün aydın Sersericik. Ben de pazar günü memleketime gidip bir hafta kadar tatil yapacağım.
Darısı henüz gidemeyenlerin başına...

Az sonra gidiyorum kızlar. Buz gibidir şimdi Gelibolu. Bir hafta yokum da bir hoşçakal diyeyim dedim.
Kalanlara kolay gele. Bu sıcaklarla başetmek gerçekten çok zor.
Öpüyorum hepinizi...

oo mıllet tatıle gıdıyor ne guzel. bneım ıcın de eglenın. bu yıl tatıl bıze hayal

selam kızlar bende yoktum 1 haftadır sanırım herkes bı yerlere kaçmış 3 . sayfada zor buldum denızli topıgını kımsecıkler kalmamış :umursamaz:
canımcım ben antalya dayım gel mısafırım ol kaydirigubbakcemile yandık kavrulduk burda çok sıcak burasıkafamçokkarıştı

selam kızlar kimsecikler uğramıyor sayfamız garip kalmış. tatildeyim denizli yine kavruluyordur.
gerçi hava biraz serinleyince sıcağımızı bile özlemeye başladım

kizlar bende denizliliyim ama belcikada yasiyorum bende izinden cumartesi geldim ve simdiden cok ozledim memleketimi bekle gari birsene daha oda nasip olursa denizlilin sicagina gurban olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…