- Konu Sahibi fatosfirat
- #2.261
çok güzel bi buluşmaydızemuszemuskaydirigubbakcemile2darısı bi dahaki çok isteyenlerin başınaopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bi buluşmaydızemuszemuskaydirigubbakcemile2darısı bi dahaki çok isteyenlerin başınaopuyorumnanaktan
arkadaşlar denizlide en iyi ilköğretim okulu hangisi sizce siz bilirsiniz?a.s
Çok var güzelim. Emsan, Sevil Kaynak, Atatürk... Ama bence sen SBS sonuçlarına göre karar ver.
selam kızlar, nasılsınız bakalım, abla benim sıpa büyüyünce bende sana sorarım artık nereye gönderelim ne edelim diye , yardımcı olursun dimi
teşekkürler anuşka, arif yalınkaya nasıldır ki fikrin var mı, SBS de denizlinin ilk 10 unun 5 i ordan çıkmış, ay denklem gibi konuştumkaydirigubbakcemile3
Ayıpsın İboşum, okul tavsiye etmek ne demek, senin sıpayı bizzat ben okuturum :))
Evet Forga haklısın, ben onu yazmayı unutmuşum. Arif Yalınkaya'yı çok övüyorlar. Bir arkadaşım geçen yıl oğlunu verdi, çok memnun. Yalnız yüksek rakamlardan söz ediyorlar, haberin olsun.
Bir de bu yıl kayıtlar internet ortamından mahalleye göre otomatik olarak yapılıyor. Herkes mahallesinin bağlı bulunduğu okula gitmek zorunda. Bu nedenle okullar bağış (!) olayını biraz abartabilirler.
çok gizemli konuşmuşun:1ninca:
bahseder misin biraz, nasıl yüksek rakamlar, devlet okulu değil mi bu, kayıt sırasında kaç para almışlar, merak ettim?
zaten ben denizliye taşınmayı düşünüyorum bu sene şuan başka ildeyim, önce okulu seçeyim, okulun civarından ev tutayım diyorum benim oğlan seneye başlıcak okula
gizemli konuşma mevzuu şaka şekerimkaydirigubbakcemile3
zaten öğretmen çok çok önemli ilkokulda, napalım, çocuklarının geleceği için katlanıyo herkes
anaokullarında bile bin lira istiyolarmış anaokulu bölümünde okudum şok oldum allahtan daha böyle bişey başımıza gelmedi
ama ilköğretime kayıtta başıma geleceğinden eminim
teşekkür ederim anuşka ilgilendiğin için benimlea.s.Şeniz
benim kızımda geçen yıl ilkokula başladı adres sorunu vardı bizde de tabi:umursamaz: ben hürriyet olsun istedim ablam yakın oraya ben işteyken bir sorun olsa o gider bakar çocuğa diye taşınmadan önce gittiğimizde 1000 tl istediler bizde evi taşıdık:roflol:mecbur aldılar sadece 100 tl bağış yaptık yalnış hatırlamıyorsam:1rolleyes:bu sene de servisle gidecek artık da anuşkacım sorun olurmu sizin adres değişik derler mi ki ? şimdilik bildirmeyelim en iyisiyasakkelime
benim kızımda geçen yıl ilkokula başladı adres sorunu vardı bizde de tabi:umursamaz: ben hürriyet olsun istedim ablam yakın oraya ben işteyken bir sorun olsa o gider bakar çocuğa diye taşınmadan önce gittiğimizde 1000 tl istediler bizde evi taşıdık:roflol:mecbur aldılar sadece 100 tl bağış yaptık yalnış hatırlamıyorsam:1rolleyes:bu sene de servisle gidecek artık da anuşkacım sorun olurmu sizin adres değişik derler mi ki ? şimdilik bildirmeyelim en iyisiyasakkelime