• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

selam kızlar, nasılsınız bakalım, abla benim sıpa büyüyünce bende sana sorarım artık nereye gönderelim ne edelim diye , yardımcı olursun dimi

Çok var güzelim. Emsan, Sevil Kaynak, Atatürk... Ama bence sen SBS sonuçlarına göre karar ver.

teşekkürler anuşka, arif yalınkaya nasıldır ki fikrin var mı, SBS de denizlinin ilk 10 unun 5 i ordan çıkmış, ay denklem gibi konuştumkaydirigubbakcemile3

teşekkürler anuşka, arif yalınkaya nasıldır ki fikrin var mı, SBS de denizlinin ilk 10 unun 5 i ordan çıkmış, ay denklem gibi konuştumkaydirigubbakcemile3

Evet Forga haklısın, ben onu yazmayı unutmuşum. Arif Yalınkaya'yı çok övüyorlar. Bir arkadaşım geçen yıl oğlunu verdi, çok memnun. Yalnız yüksek rakamlardan söz ediyorlar, haberin olsun.
Bir de bu yıl kayıtlar internet ortamından mahalleye göre otomatik olarak yapılıyor. Herkes mahallesinin bağlı bulunduğu okula gitmek zorunda. Bu nedenle okullar bağış (!) olayını biraz abartabilirler.

Evet Forga haklısın, ben onu yazmayı unutmuşum. Arif Yalınkaya'yı çok övüyorlar. Bir arkadaşım geçen yıl oğlunu verdi, çok memnun. Yalnız yüksek rakamlardan söz ediyorlar, haberin olsun.
Bir de bu yıl kayıtlar internet ortamından mahalleye göre otomatik olarak yapılıyor. Herkes mahallesinin bağlı bulunduğu okula gitmek zorunda. Bu nedenle okullar bağış (!) olayını biraz abartabilirler.

çok gizemli konuşmuşun:1ninca:
bahseder misin biraz, nasıl yüksek rakamlar, devlet okulu değil mi bu, kayıt sırasında kaç para almışlar, merak ettim?
zaten ben denizliye taşınmayı düşünüyorum bu sene şuan başka ildeyim, önce okulu seçeyim, okulun civarından ev tutayım diyorum benim oğlan seneye başlıcak okula

Son düzenleyen: Moderatör:
çok gizemli konuşmuşun:1ninca:
bahseder misin biraz, nasıl yüksek rakamlar, devlet okulu değil mi bu, kayıt sırasında kaç para almışlar, merak ettim?
zaten ben denizliye taşınmayı düşünüyorum bu sene şuan başka ildeyim, önce okulu seçeyim, okulun civarından ev tutayım diyorum benim oğlan seneye başlıcak okula

Yok canım, gizemli konuşmadım. Sadece Denizli'ye özgü bir durum değil bu, her yerde var. Okul ve öğretmen seçmek istersen okul, bağış adı altında bir miktar para talep ediyor. ME Bakanı her yıl yasak olduğunu ilan etse de okullar, başka ödenekleri olmadığı için böyle davranıyorlar. Özellikle de isim yapmış okullarda bu iş bir sır değil.
Ben kendi mahallemdeki okul için bile para ödemiştim. Kızıma öğretmen seçmek istedim diye "Pamuk eller cebe" dediler.
Geçen yıl 1000-1500 TL civarında bir paradan sözediliyordu. Ben söyleyenlerin yalancısıyım...

gizemli konuşma mevzuu şaka şekerimkaydirigubbakcemile3
zaten öğretmen çok çok önemli ilkokulda, napalım, çocuklarının geleceği için katlanıyo herkes
anaokullarında bile bin lira istiyolarmış anaokulu bölümünde okudum şok oldum allahtan daha böyle bişey başımıza gelmedi
ama ilköğretime kayıtta başıma geleceğinden eminim
teşekkür ederim anuşka ilgilendiğin için benimlea.s.Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
gizemli konuşma mevzuu şaka şekerimkaydirigubbakcemile3
zaten öğretmen çok çok önemli ilkokulda, napalım, çocuklarının geleceği için katlanıyo herkes
anaokullarında bile bin lira istiyolarmış anaokulu bölümünde okudum şok oldum allahtan daha böyle bişey başımıza gelmedi
ama ilköğretime kayıtta başıma geleceğinden eminim
teşekkür ederim anuşka ilgilendiğin için benimlea.s.Şeniz

Önemli değil canım. Sormak istediğin bir şey olursa buralardayım.
İyi geceler...

benim kızımda geçen yıl ilkokula başladı adres sorunu vardı bizde de tabi:umursamaz: ben hürriyet olsun istedim ablam yakın oraya ben işteyken bir sorun olsa o gider bakar çocuğa diye taşınmadan önce gittiğimizde 1000 tl istediler bizde evi taşıdık:roflol:mecbur aldılar sadece 100 tl bağış yaptık yalnış hatırlamıyorsam:1rolleyes:bu sene de servisle gidecek artık da anuşkacım sorun olurmu sizin adres değişik derler mi ki ? şimdilik bildirmeyelim en iyisiyasakkelime

benim kızımda geçen yıl ilkokula başladı adres sorunu vardı bizde de tabi:umursamaz: ben hürriyet olsun istedim ablam yakın oraya ben işteyken bir sorun olsa o gider bakar çocuğa diye taşınmadan önce gittiğimizde 1000 tl istediler bizde evi taşıdık:roflol:mecbur aldılar sadece 100 tl bağış yaptık yalnış hatırlamıyorsam:1rolleyes:bu sene de servisle gidecek artık da anuşkacım sorun olurmu sizin adres değişik derler mi ki ? şimdilik bildirmeyelim en iyisiyasakkelime

desenize Denizlide eğitim pahalı:kahve:
ama egenin, akdenizin en başarlı ili eğitimde, denizliye taşınmayı en çok bu yüzden istiyorum aslındakaydirigubbakcemile4

Taşındığınızı bilmek zorunda değiller sanırım. Bence sorun olmaz. Zaten servise evi uzak olanlar binmiyorlar mı? E, herkes mahallesindeki okula gidiyorsa evleri neden uzak olsun? Korkma tam uygulanamz bu iş. Millet her taşındığında okul mu değiştirecek? Çocuklar sersem olur ya...

Merhabalar arkadaşlar...
Hepinizin ngeçmiş kandilinizi kutlarım. Cumadan beri kendimi bilmeden yatıyorum da dün girip kandilleyemedim sizi. Bu seferki ilaç yıktı geçti de beni.
Bu arada buluşma fotolarını sildim, bilginiz olsun.

merhaba arkadaşlar, hepinizin geçmiş kandili kutlu olsun....bende 1 haftadır giremedim, sağolsun gelen gidenim eksik olmadı hiç, yatılı misafirlerim de vardı.ben okadar alışmışım ki kkb kendim de bi eksiklik hissetiyorum giremediğim zemen,
hah şu an bile telefonum çaldı arkadaşım geliyo. ne yapalım allah gelenden gidenden eksik etmesin.

Back