• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

selam egeli. üzülme tatlım nasıl olsa ömür geçiyor sende birgün denizliye kesin dönüş yaparsın.

sanada selam pelincan bilmem artik kesin donus yaparmiyiz ama biraz zor gorunuyor o hayal cok uzak be yok sa ucagin kanatindami geliriz bilmiyorum sizler cok sanslisiniz turkiyede dort mevsim yasiyorsunuz kiymetini bilin bence

Herkese selam. Pek uğrayamıyorum bu aralar, umarım herkes iyidir. Azıcık da sağlık sorunlarım var malum. Ramazandan önce bir kez daha görüşsek mi?

selamlar a.s.

yeni gelen memleketimin kızları da hoşgelmişŞeniz

herkes iyidir umarımCADIARZUanuşum sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor yerimseniben

buluşma yapamayız galiba değil mi herkes oruç olacakfisfisfis

Sersericiğim şükür kavuşturana. Merak etmeye başlamıştım seni. Tedavimin üçüncüsü bitti, kaldı bir tane. Ay sonunda tamamen bitecek inşallah. Bir haftalığına Gelibolu'ya gittim geldim. Azıcık iyileştim ve şimdi Antalya'dayım. Hafta sonu döneceğim Denizli'ye. Artık bayramdan sonra görüşürüz sanırım.
Çooook öpüyorum seni canım.

anuşummmmhihoyyyt çok iyi .....bi aşama kalmış şimdilik hadi hayırlısıŞeniz gez eğlen dinlen bayram sonrasına bile yetsin enerji depola gel opuyorumnanaktankocaman öperim seni ve herkesibuyrunnnnnnnnn

Mutlu günler kızlar...
Ben çok mutluyum; çünkü Antalya'da kardeşimin, yeğenlerimin yanındayım. ıki saat sonra da Yeşilim, Cüvcüv ve Dağ Çiçeğim ile buluşmaya gideceğim. 2008 mayıs'ta görüşmüştük en son. Bir yıldan fazla bir süredir görmedim ve çok özledim KK arkadaşlarımı. Cüvcüv hamileydi, şimdi bebiş kocaman oldu. Kısmetse bugün azıcık mıncıklayacağım o bebişi.
Döndüğümde konuşacak çok şeyimiz olacak. Hepinizi öpüyorum kocaman.

Yeşilim ve Destina ile buluştum bugün. ıkisini de bi öptüm kokladım, Denizli havası bulaştırdım. Bir sürü de selam getirdim size...

yok ablacım tatil kim ben kim, bu ara çok giremiyorum kkya, girdiğimde de en fazla okuyup çıkıyorum, 1 haftadır hele diş huyszluğu çekiyoruz, e malum ramazan aç s usuz bir de yusuf eymenin cırıltısı birleşince ölüm gibiydi, ne yaparsam yapayım susturamadım, kucağımda gezdiriyorum ağlıyo, uyutmaya çalışıyorum ağlıyo, böyle böyle berbat bi 3-4 gün geçirdim, artık eskisi gibi yedir içir yatır olmuyo malesef :) , kaşla göz arası ortalıktan kayboluyo peşinden koşuyorum onunla uğraşıyorum derken artık hçbirşeye fırsat bulamıyorm işe mi başlasam ne etsem :))

Back