Denizli///20

Günlerdir söylüyorum ama kimseden ses yok. Beklemedeyim şimdilik...

ANUŞKACIM BENİM BU HAFTA MİSAFİRLERİM GELİCEK GİBİYDİ O YÜZDEN SES ÇIKARMADIM BELLİ OLSUN DİYE.Kİ BELLİ OLDU NE ZAMANDIR BANA GELECEKLERDİ BU HAFTAYI SEÇMİŞLER:sm_confused:O YÜZDEN BULUŞMAYLA İLGİLİ Bİ ŞEY DEMİYORUM.AYRICADA HAVA ARTIK SOĞUDU PARKTA NASIL YAPICAZ:uhm:

ANUŞKACIM BENİM BU HAFTA MİSAFİRLERİM GELİCEK GİBİYDİ O YÜZDEN SES ÇIKARMADIM BELLİ OLSUN DİYE.Kİ BELLİ OLDU NE ZAMANDIR BANA GELECEKLERDİ BU HAFTAYI SEÇMİŞLER:sm_confused:O YÜZDEN BULUŞMAYLA İLGİLİ Bİ ŞEY DEMİYORUM.AYRICADA HAVA ARTIK SOĞUDU PARKTA NASIL YAPICAZ:uhm:

Canım, ben de önümüzdeki hafta için diyorum zaten. Şöyle öğle saatlerinde, kapalı bir mekanda buluşur, öğleden sonra da dağılırız. Öğle yemeği gibi olur yani. Katılım çok olsun, kalabalık olalım istiyorum. Yeni yüzler görelim accuk di mi ama?

kızlar günaydın nasılsınız,,buluşma kokuları alıyorum sanki ne güzel oh oh.
anuşkacım ressamım nerde epeydir haber alamıyorum haberiniz varmı?

Canım, Ressam' göremiyorum bu aralar. Aslında buraya mutlaka uğrardı ama belki de yoğun günler geçiriyor olabilir. Zaten bulursam, buluşma işini ayarlamak istiyorum.
Görürsen Anuşka seni arıyor de, e mi?

Canım, Ressam' göremiyorum bu aralar. Aslında buraya mutlaka uğrardı ama belki de yoğun günler geçiriyor olabilir. Zaten bulursam, buluşma işini ayarlamak istiyorum.
Görürsen Anuşka seni arıyor de, e mi?

tamam anuşkam ardığını iletirim..onu mutlaka bulalım ve buluşmaya katılsın...hayatından endişe etmeye başladım...:Roflol::Roflol:

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Bu tatlı diline bayılıyorum ben senin.
Şimdi sil istersen...
:1hug:

:uhm:ya hemseriler hergün girip bakiyorum hic kimse yok hayirdir ne oldu sizlere böyle ????:uhm: ben sizlerle yazisip tanismak istiyorum böyle olursa nasil tanisacagiz?hadi iki kelime yaziven gari....bahar yamiri sen nerlerdesin kac gündür ses soluk yok senden de anuska, serseri ,tiwiti,dag cicegim,jelibon ,sergüzest hadi birer haber verin ?hevesimi kirmayin bacilarrsenağlama

oy oy merak edermiş hatişim beni ölmedim sağım canım benim. Pc bozuktu giremedim buluşma işini konuşup karara bağlayalım hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler . Bahar yağmuru senide bekliyoruz buluşmaya naniknanik hüzünü göreniniz varmı bende onun hayatından endişe ediyorum kaçırıldımı ne:1ninca::Roflol:

oy oy merak edermiş hatişim beni ölmedim sağım canım benim. Pc bozuktu giremedim buluşma işini konuşup karara bağlayalım hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler . Bahar yağmuru senide bekliyoruz buluşmaya naniknanik hüzünü göreniniz varmı bende onun hayatından endişe ediyorum kaçırıldımı ne:1ninca::Roflol:

Canım, öldüm meraktan ya. Bu cumartesiye ne diyorsun? Bana buradan bildir mutlaka...

:teytey:sekerbebis slm sesimi duyuramadim bu hemserilereeee cokmu dertlere daldilar bilmem ki:uhm: iyi sen görmüsün küsmeme gerek kalmadia.s

X