Denizli///20

denizlinin güzelleri nasılsınız....hakkatten hiç sesiniz çıkmıyo ne alemdesiniz??bu arada yeni katılanlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz.a.s.sizleri aramızda görmekten mutluluk duydum.:1hug:ben bu aralar çok yoğunum kızlar,pek uğrayamıyorum ama kalbim hep sizlerle..Şeniz

oy oy merak edermiş hatişim beni ölmedim sağım canım benim. Pc bozuktu giremedim buluşma işini konuşup karara bağlayalım hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler . Bahar yağmuru senide bekliyoruz buluşmaya naniknanik hüzünü göreniniz varmı bende onun hayatından endişe ediyorum kaçırıldımı ne:1ninca::Roflol:

aman da aman arkadaşım beni merak mı etmiş,elinin altında telefonu mu yokmuş arkadaşımın...mahsur mu kaldın sen??:teselli:canım canım canım benim:1hug::1hug:iyiyim arkadaşım ama çok yoğunum yaaaa.Vakit bulup pc ye oturamıyorum.asayiş berkemal yani:)))

:uhm:ya hemseriler hergün girip bakiyorum hic kimse yok hayirdir ne oldu sizlere böyle ???? ben sizlerle yazisip tanismak istiyorum böyle olursa nasil tanisacagiz?hadi iki kelime yaziven gari....bahar yamiri sen nerlerdesin kac gündür ses soluk yok senden de anuska, serseri ,tiwiti,dag cicegim,jelibon ,sergüzest hadi birer haber verin ?hevesimi kirmayin bacilarrsenağlama

Şeniza.s.:asigim::çok üzgünüm:

denizlinin güzelleri nasılsınız....hakkatten hiç sesiniz çıkmıyo ne alemdesiniz??bu arada yeni katılanlar olmuş,hepiniz hoşgeldiniz.sizleri aramızda görmekten mutluluk duydum.:1hug:ben bu aralar çok yoğunum kızlar,pek uğrayamıyorum ama kalbim hep sizlerle..Şeniz

kalbi bizleymiş:dilcikar::dilcikar:

serseri slm size ulasmakta baya sürdü ha:1closedeyes: memleketimden haber ver hemserim bakip bakip kimseyi görmemek moralimi bozuyo:kızgın: biraz arkadaslik edelim tanisiriz belki.:içelim:uzakta olsakta hemseriyiz:a015:

serseri slm size ulasmakta baya sürdü ha:1closedeyes: memleketimden haber ver hemserim bakip bakip kimseyi görmemek moralimi bozuyo:kızgın: biraz arkadaslik edelim tanisiriz belki.:içelim:uzakta olsakta hemseriyiz:a015:

merhaba canımŞeniz ben denizlinin yetiştirdiği ender serserilerden biri olup:Roflol:hayatımı sekreterlikle kazanmaktayımtatlicadiarzusadece sekreterlik değil joker elemanlık görevinide yürütmekteyimsengözlerimebaksanabkim eksikdse yerine ben geçiyorum:Roflol:sen ne zamandır denizliye gelmiyosun bilmiyorum ama buralar çok değişti canım:kahve:

oy oy merak edermiş hatişim beni ölmedim sağım canım benim. Pc bozuktu giremedim buluşma işini konuşup karara bağlayalım hepinizi öpüyorum herkese iyi geceler . Bahar yağmuru senide bekliyoruz buluşmaya naniknanik hüzünü göreniniz varmı bende onun hayatından endişe ediyorum kaçırıldımı ne:1ninca::Roflol:

Tabiki merak ederim,,Arkadaşım değilmisin..:1hug:
hüzün güzelimi kimseler kaçıramaz ...olsa olsa o birilerini kaçırır çok güçlüya...Çok üzgünüm çoook

merhaba canımŞeniz ben denizlinin yetiştirdiği ender serserilerden biri olup:Roflol:hayatımı sekreterlikle kazanmaktayımtatlicadiarzusadece sekreterlik değil joker elemanlık görevinide yürütmekteyimsengözlerimebaksanabkim eksikdse yerine ben geçiyorum:Roflol:sen ne zamandır denizliye gelmiyosun bilmiyorum ama buralar çok değişti canım:kahve:
niye sik sik siteye ugramadigin anlasildi simdi:Roflol: ben uc ay oldu geleli agustosta geldim baya bi güzeldi iznim a.skeske daha önce tanisaydim sizleri izinde görürdüm:a015:

selam herkese birkacgündür canim sikkin o yüzden mesaj yazmiyorum.hos yazsamda mesajlarimiz siliniyor artik.önüne gelen buranin müdavimi olmus.önceden tanidik isimler vardi,uyarirdi.simdi kimin ne yaptigi belli degil.ayrica halen tasinamamanin sikintisi,alttaki komsunun sinir bozucu hareketleri acikcasi bunaldim yani yine eski ben oldum.türkiyeden geldigimde dünyalari devirecek gücü hissediyordum üzerimde ama simdi icime kapandim yine.ayrica hasta oldum bugün salgin varmis zati,midemi üsütmüsüm bütün gün yattim :çok üzgünüm:.yoksa bu sayfadan cikmazdim. cisilsu mesafemiz yakin olsaydi inan seninle tanismak isterdim ya

baharyamuru nerdesin bacim sennnnn sükür kavusturana a.sgecmis olsun canim yaaaa bisekilde mns lerimizi alalim ordan görüsürüz ne dersin ?Şeniz üzülme bu kadar hersey düzelir zamanla bi deli komsu da bende var öyle kadin resmen kafadan :kızgın::mymeka:

msn olayina ben pek girmiyorum ya.ama istersen eliften alabilirsin.msn var ama kullanmiyorum actigim zaman diger arkadaslarda yaziyor o zaman ben kime ne yazdigimi sasiriyorum:bbo: eger alirsan haber et o zaman acik tutarim msn ni

bu arada beni özleyen arkadaslara burdan sesleniyorum sadece canim sikkin bu aralar canim pek yazmak istemiyor,sadece göz atip gidiyorum.yoksa aklim sizlerde kaliyor,sizleri cok özledim hasret basti yine bana ya senağlama

canim sen elife izin verdigini söyleki alabileyim ben gece takiliyorum herkes uyuyunca rahat oluyor

elifin e-posta olan adresini aradim ama bulamadim yarin bakayim sakin kafayla,sanada iyi geceler canim.

BAHARRIMMMMŞenizSEN SIKMA CANINI LTFEN HEPSİ GEÇECEKyerimseniben
BURDAN GİDERKEN BİZ SANA YETERLİ ENERJİYİ VE GÜCÜ DEPOLADIK SANIYODUM BEN AMAŞeniz ERKEN BİTİRMİŞİN ANLAŞILAN:Roflol:
ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR CANIMIN İÇİSİ BİRAS DAHA SABRETyerimseniben
AYRICADA BENDE SENİ ÇOK ÖSLEDİM:çok üzgünüm:

nasilsiniz bacilarrrrrrrr?:teytey: sersreri slm. bacim beni görmüs aksam sagol ilac gibi geldi valla jeyyarhemserin olsun da serseri olsun :Roflol:hava nasil memlekette ?özledim yasenağlama

nasilsiniz bacilarrrrrrrr?:teytey: sersreri slm. bacim beni görmüs aksam sagol ilac gibi geldi valla jeyyarhemserin olsun da serseri olsun :Roflol:hava nasil memlekette ?özledim yasenağlama

:dilcikar:SERSERİ DİYE NİYE KÜÇÜMSÜYON KISIM:dilcikar:AYRICADA HAVALAR SOĞUDU BUGÜNLERDE DÜN YAĞMUR VARDI BIUGÜN HAVA AÇIK AMA SOĞUK YARINDA YAĞIŞLI GALİBA :Roflol:OLDUMU TAM TEFERRÜATLI HAVA DURUMU SUNUCUSUNA BENZEDİMMİ:Roflol:

çisilsu Bakiyorumda Ben Ne Zaman Yemek Saati Için Dişariya çiksam Sen Yaziyosun yasakkelimeOlmuyo Böle Kisim Bigün Ya Erken Gel 12 Den önce Yada 1 Den Sonra Burda Ol Tamammijeyyar

çisilsu Bakiyorumda Ben Ne Zaman Yemek Saati Için Dişariya çiksam Sen Yaziyosun yasakkelimeOlmuyo Böle Kisim Bigün Ya Erken Gel 12 Den önce Yada 1 Den Sonra Burda Ol Tamammijeyyar
pazartesi sabahtan tr saati 9-13 arasi acik tutucam konu anlasilmistir efemmm jeyyarpazalarda afyon satiliyomu? ciktimi kiz ?canim cekti de.jeyyar

X