Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolda şort buluz,deniz sonrasıda üst değiştirmek rahat diye askılı plaj için penye bir elbise rahat olur,ayaklarda kum olacağı için elbise iyi oluyor.Kızlar ilk defa denize arkadaşlarımla gideceğim yolda ne giymeliyim denizden çıktıktan sonr ane giymeliyim bilmiyorum. Giderken etek tsort giysem denizden ciktikran sonea ne giymeliyim acil yardım edin!
…Kızlar ilk defa denize arkadaşlarımla gideceğim yolda ne giymeliyim denizden çıktıktan sonr ane giymeliyim bilmiyorum. Giderken etek tsort giysem denizden ciktikran sonea ne giymeliyim acil yardım edin!
kot şort üstüne askılı bir crop giyin üstünüze, denizden çıktıktan sonrada bikini ile rahat edemem derseniz uzun gömlek tarzı plaj kıyafetleri var yada plaj elbisesi geçirebilirsiniz üstünüze. Yanınıza yedek bikini de alın dönüşte üstünüz kurumaz ise soyunma kabini varsa değiştirirsiniz üstünüzü.Kızlar ilk defa denize arkadaşlarımla gideceğim yolda ne giymeliyim denizden çıktıktan sonr ane giymeliyim bilmiyorum. Giderken etek tsort giysem denizden ciktikran sonea ne giymeliyim acil yardım edin!
Pareo giyebilirsiniz deniz sonrası.Kızlar ilk defa denize arkadaşlarımla gideceğim yolda ne giymeliyim denizden çıktıktan sonr ane giymeliyim bilmiyorum. Giderken etek tsort giysem denizden ciktikran sonea ne giymeliyim acil yardım edin!