• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Bence de bu işler belli olmaz ama kullanacaklar kullanduı bence yaa daha fazla artmaz sanmam böyle biter sankim. Bende bir süre katılmıcam tedavim var zaten gerçekten evde yemek yapmakla butraya yapmak arasıdna baya fark var resim çek sürekli, yükle falan. Seyirci oliciğim ama sağım solum da belli olmaz hanii. :27:

Tedavim derken ? Geçmiş olsun canım , rahatsızlık mı yoksa bebek için mi ?

Bence de bu işler belli olmaz ama kullanacaklar kullanduı bence yaa daha fazla artmaz sanmam böyle biter sankim. Bende bir süre katılmıcam tedavim var zaten gerçekten evde yemek yapmakla butraya yapmak arasıdna baya fark var resim çek sürekli, yükle falan. Seyirci oliciğim ama sağım solum da belli olmaz hanii. :27:

gecmis olsun arkadasim umarim onemli birsey degildir...yarismacida olmak izleyicide olmak gercekten heyecan verici..yanliz yarismaci olunca heyecanina birde :18:ekleniyor:9:

oyumu şık sunumu ve göz dolduran tarifiyle lisabellaya verdim
katılan, tarif ekleyen tüm arkadaşların eline, emeğine sağlık.
tüm tarifler birbirinden güzeldi.
hepsi zevkle yiyeceğim, lezzet bakımından ayıramayacağım tarifler.

oyumu şık sunumu ve göz dolduran tarifiyle lisabellaya verdim
katılan, tarif ekleyen tüm arkadaşların eline, emeğine sağlık.
tüm tarifler birbirinden güzeldi.
hepsi zevkle yiyeceğim, lezzet bakımından ayıramayacağım tarifler.

Cook tesekkur ederim sevgili Amonra:16::16::16:

evet hemsom,bende anlamadim :26:yemegi yapan gitti:5:

Ara ilk günden çok açılınca herkes köşesine çekilmiştir. En azından diğer kategorilerde iki kişi arasında son ana kadar devam ediyordu yarış .

Şimdi herkes bitse de gitsek modunda :34:

He tabii hani şu 100 kişiye üyelik aldıracak arkadaş vardı , gelselerde ortalık şenlense azıcık :8:

Ara ilk günden çok açılınca herkes köşesine çekilmiştir. En azından diğer kategorilerde iki kişi arasında son ana kadar devam ediyordu yarış .

Şimdi herkes bitse de gitsek modunda :34:

He tabii hani şu 100 kişiye üyelik aldıracak arkadaş vardı , gelselerde ortalık şenlense azıcık :8:

oda var tabiki ben olaya o acidan bakmadim basabas gidince heyecan,rekabet oluyor gercekten ..ama ben yinede her sabah uyandigimda bugun acaba degisen birseyler varmi diye heyecanla baktim:18:neyse bundan sonraki kategorilerde cekisme olsunda bizde burdan ayrilamayalim:34:

Lisabella ' yı tebrik edeyim şimdiden ve tekrar tüm katılan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık ....

Ayrıca;

Sizlerede verdiğiniz oylar ve beğenileriniz için çok çook teşekkür ediyorum .

Lisabella ' yı tebrik edeyim şimdiden ve tekrar tüm katılan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık ....

Ayrıca;

Bilmiyorum 3 saatte birseyler degisirmi:18:Tesekkur edeyim o zaman simdiden :17:bence herkes cok guzel seyler sundu hepimizin ellerine emegine saglik:34:

Bilmiyorum 3 saatte birseyler degisirmi:18:Tesekkur edeyim o zaman simdiden :17:bence herkes cok guzel seyler sundu hepimizin ellerine emegine saglik:34:
Son anda hani şu 100 oyumuz var vereceğiz diyen arkadaş gelmezse değişmez diye düşünüyorum:9::9::9:
Hayırlı olsun canım:65::65::65::65::65::65:

Ayrıca;

Senin de ellerine emeğine sağlık herşey çok güzeldi:16:

Back