Deniz Kokan Evim...

MASALLAH MASALLAH MASALLAH

Cok cok cok güzel allah nazarlardan saklasin güzel degil muhtesem

Ay artik bakmak istemiyorum kedimi alamiyorum vallahi cok güzel ve ferah

Allah huzurla oturmayi nasip etsin insallah amin

haha güldürdün beni, tsk ederim tatlim....

bi ömür boyu çok mutlu olun canım benim insanın içinde sevgi olduktan sonra eşyaların hiç önemi yok

aynen öyle canim. cok tske derm, amin

Ben de deniz temasini çok seviyorum özellikle salonumu mavi-beyaz yapmak istiyorum senin evine iç çekerek baktım .Iyi günlerde otur sadece çamaşır makinesi gözümü yordu o.da nazar boncugun olsun :)

Ben de deniz temasini çok seviyorum özellikle salonumu mavi-beyaz yapmak istiyorum senin evine iç çekerek baktım .Iyi günlerde otur sadece çamaşır makinesi gözümü yordu o.da nazar boncugun olsun :)

o camasir makinesinin orda olmasi beni o kadar üzdü ki aglayacaktim nerdeyse
ama yapacak birsey yok, orda olmasi gerekiyordu.
seneye ALLAH izin verirde cocugumuz olursa annemin yakinlarina tasinacagiz,
yeni evimde en cok buna dikkat edecegim desem yeridir
olumlu yorumun icin tsk ederim

çok bu bölüme bakan burada gezinen bir kullanıcı değilim ama evinize gerçekten bayıldım. samimi bir şekilde söylüyorum çok zevkli bir elden çıkmış, emeklerinize sağlık. mutfağa ayrı bayıldım. temayı ne güzel yaşatmışsınız evde resmen deniz kokuyor gerçekten. her yerine her detayına bayıldım. mutlu günler sizinle olsun.

bende cok samimi söylüyorum: bende bu yorumunuza bayildim ve cok sevindim... cok tesekkür ederim

Tek kelime ile MÜKEMMEL

fotolari ceken arkadasi da tebrik ederim cok kaliteli olmus

fotolari o cekmeseydi bu kadr güzel resimler cikmazdi zaten,
saolsun sayesinde sizinle paylasabildim...

çok güzel bayıldım.

tskler "Okyanus"

Harika bir ev turkuaz mavi delisiyim ben de Alamanyada yaşadığını yazmışssın ne tesadüf ben de, ay bu evin güzel salonunda karşılıklı kahve içmek çok isterdim(davetsiz misafir)Allah huzurla oturmak nasip etsin darısı bana....

Bayildimmmmm güle güle huzur mutluluk icinde oturun ins..

tskler cnm, insallah...

Buyur gel misafirim ol tsk ederim

gerçekten muhteşem..
harika..
süper ötesi..
mükemmel..
kusursuz..
çok güzel..
huzur dolu..
şık ve spor..
göz alıcı..

aaaay daha ne yazabilirim bilemedim..çok beğendim yahu
sağlıkla,mutlulukla oturun dilerim ki

Evinize hayran kaldım

Her şeyiniz çok güzel görünüyor, Allah hiç bozmasın,huzurunuzu, mutluluğunuzu, ağzınızın tadını...

Evinize hayran kaldım

Her şeyiniz çok güzel görünüyor, Allah hiç bozmasın,huzurunuzu, mutluluğunuzu, ağzınızın tadını...

Cok tesekkür ederim kizlar

Öhöö buda evse bizimkisi ne yalah
Çooook beğendim hayırlı uğurlu olsun hep güzel anılarla kullanırsınız inşallah :)

Son düzenleme:
Valla maşallah çok güzel eviniz var Allah tüm isteyenlere böyle ev nasip etsin aminn güle güle oturun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…