- 16 Mart 2013
- 349
- 42
- Konu Sahibi ThirtyFouR
deniz kokan evine bayıldımm
herşeyiniz kadar güzel ki. musmutlu günler geçirirsiniz işallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda hazir mutfaklar satiliyor, sadece evine göre parcalarin yeri degistiriliyor.
kendin dizayn ettigin zaman baya pahaliya mal oluyor, benim bütcemde kisitliydi.
söyledigin seylerde haklisin ama ocak, musluk ve camasir makinesi baglantilari o kadar kötü yerlerde ki
baska bi siralamaya izin vermedi.
baska bi eve tasininca mutfagimi farkli sekilde kurdurabilirim insallah...
deniz kokan evine bayıldımm
dekorlarıyla,detaylarıyla mukemmel bır ev :) mutlu geçimler
bayıldım, mavi ve tonları harika olmuş.
anladım canım nasıl olduğunu.Bu tür hazır mutfakla olabileceğin en güzeli olmuş ama evin diğer kısımları gerçekten çok hoş gözüküyor.
çok güzel bir ev güle güle oturun,mavi ve beyaz benim rengim
tsk ederim, INSALLAH
Ilham verebildiysem ne mutlu bana... dekore ettikten sonra bana resim yollarsaniz cok sevinirim
Canım ablam evini dekore edebilseydi resim yollayacaktım sana ama maalesef hiçbir şey planlandığı gibi olmadı. Evdeki kiracı çıkmıyor maalesef, Kasım ayında 1 sene olacak ama ne kira veriyor ne de çıkıyor. Hatta onun yüzünden ablam şimdi şehir değiştiriyor, evi de satacak muhtemelen..
Neyse bunu yazmaktaki amacım resim sözümü unutmadığımı belirtmek.. Olur da bir gün kiracı çıkar da ablam kendi evine geçebilirse paylaşırım ama inşallah
çok beğendm çok düzenli ve güzel. güle güle oturun inşallah
Bayıldım ya bayıldımmm
O kadar zevklisiniz ki, güle güle oturun
Cork tarzi olan bir ev.zevkinizi cok begendim.gule gule iturun.
hayalimdeki gibi çok güzel. evinizde sevdiklerinizle birlikte mutluluklar dilerim
gerçekten çok hoş baktıkça insana muhteşem bi enerji veriyo bayıldım
güle güle oturun
Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...
Antremiz:
Mutfagimiz:
Salonumuz:
Yatak Odamiz:
çok tarzım diil ama kesinlikle kkda gördüğüm en güzel ev country görmekten gına gelmişti evin burnuma resmen deniz kokuları getirdi. güle güle oturmayı nasip etsin Allah :)
bende hep ayni tarz evler görmekten sIKIldigim icin farkli birseyler yapmak istedim.
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederim,
benim icinde dünyanin en güzel evi benim evim... ama esyalardan degil, o esyalari paylastigim muhtesem adamdan dolayi