Deniz Kokan Evim...

Maşaallah çok güzel bi ev
Güle güle ve mutlulukla oturun
Özellikle yatka odasına bayıldım çünkü turkuaz en sevdiğim renk

çok güzel bir ev.. inşallah içinde geçirdiğiniz her an da çok güzel olur.. ben ayakkabılığınızı çok beğendim nerde yaptırdınız yada nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba?

çok güzel ya gerçekten mavinin muhteşem uyumu var, insan kendinin okyanusun kenarında gibi hissediyor bir an

çok uyumlu,yaratıcı,sahibinin ince zevkini yansıtan bir ev olmuş.
aşkla,mutlulukla yaşayın bir ömür.

Valla maşallah çok güzel eviniz var Allah tüm isteyenlere böyle ev nasip etsin aminn güle güle oturun :)

amin.cok tesekkür ederim :)

Maşaallah çok güzel bi ev
Güle güle ve mutlulukla oturun
Özellikle yatka odasına bayıldım çünkü turkuaz en sevdiğim renk

benimde en sevdigim renk fark etmesemde elim hep bu renge gidiyor... cok tesekkür ederim

çok güzel bir ev.. inşallah içinde geçirdiğiniz her an da çok güzel olur.. ben ayakkabılığınızı çok beğendim nerde yaptırdınız yada nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba?

hazir aldim yaptirmadim, otto adinda bi siteden almistim... cok tesekkür ederim...

arada bir deniz kokusu çekip kaçıyorum :)

cok tatlisin

çok güzel ya gerçekten mavinin muhteşem uyumu var, insan kendinin okyanusun kenarında gibi hissediyor bir an

böyle görünüyorsa istedigini basarmisim, cünkü tam olarak bunu istemistim... cok tesekkür ederim

harika !denizi maviyi turkuazı cok severim gule gule yasa

tesekkürler

çok uyumlu,yaratıcı,sahibinin ince zevkini yansıtan bir ev olmuş.
aşkla,mutlulukla yaşayın bir ömür.

amin arkadasim, cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin

çok güzel çok ferah güle güle oturun yalnız gözüme tek takılan mutfaktaki çamaşır makinası... nazar boncuğu olsun :))

Eviniz çok güzel ferah,iç açıcı,huzur veriyor sanki insana.Ben denizi çok sevdiğim için çok beğendim,hep böyle bir yazlığım olsun istemişimdir inşallah bir gün olur Güle güle oturun evinizde herşey çok güzel.

aynen evinizi çok beğendim huzurla oturun inşalah. Bir de üst üste dizili 'love' yazan küpleri nereden almıştın acaba canım

Harika olmuş, her şeyi özenle seçmişsiniz belli.
''Mavi huydur bende'' sözü de sizin için söylenmiş heralde. : )
Huzurla, mutlulukla oturun inşallah.

Son düzenleme:
Çok ama çok beğendim evinizi. Çok ayrıntılı düşünülerek dekore edildiği çok özenildiği aşikar. Allah huzur içinde yaşamayı kısmet etsin bizlere de böyle güzel evler kurabilmeyi :)

çok güzel çok ferah güle güle oturun yalnız gözüme tek takılan mutfaktaki çamaşır makinası... nazar boncuğu olsun :))

Göze takilmicak gibi degil ki oda cok tskler...

Cok tsk ederim. zaten deniz degil mi insana huzur veren, icini acan....

aynen evinizi çok beğendim huzurla oturun inşalah. Bir de üst üste dizili 'love' yazan küpleri nereden almıştın acaba canım

almanyadan canim küpler. cok tesekkür ederim...

evinize bayıldım çok ferahh

saol aysus

Harika olmuş, her şeyi özenle seçmişsiniz belli.
''Mavi huydur bende'' sözü de sizin için söylenmiş heralde. : )
Huzurla, mutlulukla oturun inşallah.

Mavi huydur, huzurdur Özenle sectim evet, herseyin tonu tonuna uysundur diye magazadan magazaya sürükledigim esime ve anneme sorabilirsiniz

Çok ama çok beğendim evinizi. Çok ayrıntılı düşünülerek dekore edildiği çok özenildiği aşikar. Allah huzur içinde yaşamayı kısmet etsin bizlere de böyle güzel evler kurabilmeyi :)

Amin... Daha güzelleri olsun Ben bile simdiden bir sonraki evimin hayallerini kuruyorum :1

Eviniz çok hoş. Mavinin bu kadar hoş görüneceği hiç aklıma gelmezdi, eşim mavi tonlarına bayılır ben pek sevmezdim.

Aayyyyyy bayıldım bu eve... Güle güle otur canım şahane olmuş evin. Dekorasyon düşüncene sağlık..

Baya olmus buraya yazmayali, son yazan arkadaslarimada cok tesekkür ediyorum
Bu hafta eve bi kac yeni sey kurucaz insallah, olunca resimlerini paylasirim

Canım evin ne kadar değişik ve güzel ba yıl dımmmmmmm çok severim nostaljik evleri ama banyonuda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…