- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...
Antremiz:
Mutfagimiz:
Salonumuz:
Yatak Odamiz:
Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...
Antremiz:
Mutfagimiz:
Salonumuz:
Yatak Odamiz:
Valla maşallah çok güzel eviniz var Allah tüm isteyenlere böyle ev nasip etsin aminn güle güle oturun :)
Maşaallah çok güzel bi ev
Güle güle ve mutlulukla oturun
Özellikle yatka odasına bayıldım çünkü turkuaz en sevdiğim renk
çok güzel bir ev.. inşallah içinde geçirdiğiniz her an da çok güzel olur.. ben ayakkabılığınızı çok beğendim nerde yaptırdınız yada nerden aldınız öğrenebilirmiyim acaba?
arada bir deniz kokusu çekip kaçıyorum :)
çok güzel yagerçekten mavinin muhteşem uyumu var, insan kendinin okyanusun kenarında gibi hissediyor bir an
harika !denizi maviyi turkuazı cok severim gule gule yasa
çok uyumlu,yaratıcı,sahibinin ince zevkini yansıtan bir ev olmuş.
aşkla,mutlulukla yaşayın bir ömür.
eviniz çok güzel ferah,iç açıcı,huzur veriyor sanki insana.ben denizi çok sevdiğim için çok beğendim,hep böyle bir yazlığım olsun istemişimdir inşallah bir gün olurGüle güle oturun evinizde herşey çok güzel.
çok güzel çok ferah güle güle oturun yalnız gözüme tek takılan mutfaktaki çamaşır makinası... nazar boncuğu olsun :))
Eviniz çok güzel ferah,iç açıcı,huzur veriyor sanki insana.Ben denizi çok sevdiğim için çok beğendim,hep böyle bir yazlığım olsun istemişimdir inşallah bir gün olurGüle güle oturun evinizde herşey çok güzel.
aynen evinizi çok beğendim huzurla oturun inşalah. Bir de üst üste dizili 'love' yazan küpleri nereden almıştın acaba canım
evinize bayıldım çok ferahh
Harika olmuş, her şeyi özenle seçmişsiniz belli.
''Mavi huydur bende'' sözü de sizin için söylenmiş heralde. : )
Huzurla, mutlulukla oturun inşallah.
Çok ama çok beğendim evinizi. Çok ayrıntılı düşünülerek dekore edildiği çok özenildiği aşikar. Allah huzur içinde yaşamayı kısmet etsin bizlere de böyle güzel evler kurabilmeyi :)
Canım evin ne kadar değişik ve güzel ba yıl dımmmmmmm
Antremiz:
Mutfagimiz:
Salonumuz:
Yatak Odamiz:
Evimin girdigimdeki hali:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=552047&page=7&p=26059057#post26059057
Resimleri göremeyenler icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=552047&page=11&p=26069234#post26069234