- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Canım evin ne kadar değişik ve güzel ba yıl dımmmmmmmçok severim nostaljik evleri ama banyonuda merak ettim
Bayadir ugramamisim buraya, son yorumlar icin yine tek tek tesekkür ederim
Evimin resimleri türlü türlü sitelerde paylasiliyor,
hatta emlak ilanlari bile veriliyor istanbulda kiralik daire diye
baya seylerle ugrastik son zamanlarda. masumca paylasilan bi kac resim basimi agritti.
ama beni 2 sene üst üste en iyi dekorasyona sahip üye olarak secen arkadaslarada saygisizlik yapip basligi kaldirmak istemiyorum...
iyi niyetinin, paylaşımcı olmanın kötüye kullanılması bu olanlar... sabretmek, tahammül etmek güçtür ama bizi evinden mahrum bırakma lütfen. arada sırada evine misafir olup nefes almak iyi geliyor
cok tesekkür ederimmutfağınızı çok beğendim çok özendimbütün eşyalar çok güzel Allah güle güle yaşamayı nasip etsin
ah bu ev benim hayallerimin 5de biri bile degilgörsel hafızanız mükemel olmalı böyle bi evi dekore edebilmek için hayal gücünüzün sınırlarını baya zorlamış olmanız gerekiyor. bayıldım maş.
Tek kelime ile şaheeee
cok tsk ederimçok naïf ve size özel olmuş rabbim ağzınızın tadını bozmasın:)
olabilirdi, ama bu denk geldi :) resimlerde belli olmuyor pek ama kapaklarim simLi, görünce baska mutfak görmedi gözüm. cok tsklermutfakta da açık mavi tonu kullanılsaymış iyiymiş :) güle güle oturun :)
müthiş
Vay beee 2 sene geçmiş hala yorum yapılıyor bilmiyorum şu an ne haldesiniz kendi eviniz oldumu bu eviniz hala duruyomu....??????** ağız tadıyla oturun emeğinize sağlık huzurla oturun
canm yaa evin cok qüzel , şık ve huzurlu cok beğendimhuzurlu bi ömür geçirirsiniz inş..
Ben üniteni nerden aldıgını merk ettim ?