Deniz Kokan Evim...

anladım canım nasıl olduğunu.Bu tür hazır mutfakla olabileceğin en güzeli olmuş ama evin diğer kısımları gerçekten çok hoş gözüküyor.

deniz kokan evine bayıldımm

herşeyiniz kadar güzel ki. musmutlu günler geçirirsiniz işallah

ALLAH hepimize musmutlu günler nasip etsin cok saol

dekorlarıyla,detaylarıyla mukemmel bır ev :) mutlu geçimler

tsk ederimm

bayıldım, mavi ve tonları harika olmuş.

saol tatlim

anladım canım nasıl olduğunu.Bu tür hazır mutfakla olabileceğin en güzeli olmuş ama evin diğer kısımları gerçekten çok hoş gözüküyor.

1 seneye falan tasinmayi düsünüyoruz, bu ev acemiligime denk geldi diger evde mutfakta baglantilara dikkat edicem kesin.
güzel tavsiyelerin icin tsk ederim.

çok güzel bir ev güle güle oturun,mavi ve beyaz benim rengim

tskler

tsk ederim, INSALLAH

Ilham verebildiysem ne mutlu bana... dekore ettikten sonra bana resim yollarsaniz cok sevinirim

Canım ablam evini dekore edebilseydi resim yollayacaktım sana ama maalesef hiçbir şey planlandığı gibi olmadı. Evdeki kiracı çıkmıyor maalesef, Kasım ayında 1 sene olacak ama ne kira veriyor ne de çıkıyor. Hatta onun yüzünden ablam şimdi şehir değiştiriyor, evi de satacak muhtemelen..

Neyse bunu yazmaktaki amacım resim sözümü unutmadığımı belirtmek.. Olur da bir gün kiracı çıkar da ablam kendi evine geçebilirse paylaşırım ama inşallah

Üzüldüm canim, ne tuhaf insanlar var inanilir gibi degil.
Ablan icin hayirlisi olsun, haber verdigin icinde tesekkür ederim

gerçekten çok hoş baktıkça insana muhteşem bi enerji veriyo bayıldım
güle güle oturun

Son düzenleme:

çok tarzım diil ama kesinlikle kkda gördüğüm en güzel ev country görmekten gına gelmişti evin burnuma resmen deniz kokuları getirdi. güle güle oturmayı nasip etsin Allah :)

çok tarzım diil ama kesinlikle kkda gördüğüm en güzel ev country görmekten gına gelmişti evin burnuma resmen deniz kokuları getirdi. güle güle oturmayı nasip etsin Allah :)

bende hep ayni tarz evler görmekten sIKIldigim icin farkli birseyler yapmak istedim.
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederim,
benim icinde dünyanin en güzel evi benim evim... ama esyalardan degil, o esyalari paylastigim muhtesem adamdan dolayi

MASALLAH MASALLAH MASALLAH

Cok cok cok güzel allah nazarlardan saklasin güzel degil muhtesem

Ay artik bakmak istemiyorum kedimi alamiyorum vallahi cok güzel ve ferah

Allah huzurla oturmayi nasip etsin insallah amin

bi ömür boyu çok mutlu olun canım benim insanın içinde sevgi olduktan sonra eşyaların hiç önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…