Deniz Kokan Evim...

mükemmel bi eviniz var güle güle oturun
tsk ederim elacim...

Evin cok guzel ama yatak odasininin renklerini begenmedim.Mavi soguk bir renk olarak algilanir.Yatak odasina daha sicak bir renk kullanabilirdin.Boyle daha cok bekar odasini animsatmis. Ama derli toplu, esya kalabaligi yok. Mutlu yasamlar.

yorumun icin tsk ederim. kullandigim tüm renkler soguk zaten, bunu bile bile kullandim.
diger odalar deniz temasinda olup yatak odasi bambaska bi renk olsaydi ev kopuk kupuk olurdu.
güzel dilegin icin tsk ederim...

maviyi bir eve bu kadarmı güzel dekore edebilir bir insan ve ve ve o insan ThirtyFouR ise eder bence tek kelime ile mükemmel canım benim yeni değişikliklerde pek yakışmış evine mutfağına aldığın panolara bayıldım deniz kum güneş kumsal mavi hepsi var bu evde muhteşem

işte kadınlar kulübünün en güzel evi bence cok zevklisin

Coook saol canim, panolara bende bayildim, dayanamadim aldim ihtiyacim olmamasina ragmen. Kalabalik durur diye düsünüyordum
ama yakisti baya

işte kadınlar kulübünün en güzel evi bence cok zevklisin

Tsk ederim tugbacim

mutfağın rengi dışında herşeye hayran kaldım maşallah ya nazar değmesin

Herşeyin çok güzel olmuş canım ama tek gözüme bakan şey mutfağındaki tezgah seramiğin pek hoş durmuyor.Oraya daha farklı bir seramik kullansaydınız daha güzel olurdu.

Çok ferah bir ev.

tatlım evine bayıldım!!!!

O mutfakta yemek yapmak ne zevkli olur...

mutfağın rengi dışında herşeye hayran kaldım maşallah ya nazar değmesin

tsk ederim kizlar

Herşeyin çok güzel olmuş canım ama tek gözüme bakan şey mutfağındaki tezgah seramiğin pek hoş durmuyor.Oraya daha farklı bir seramik kullansaydınız daha güzel olurdu.

ev kira, seramik kiraciya ait, degistirebilecegim birsey yoktu maalesef

Canım birde birşey sorucam.Mutfağını kim yaptı.Çok hatalar var dizaynda.

Mutfak hazir. Fabrikadan böyle geldi
Dizaynin neresinde hata var sence?

Canım hazır derken nasıl yani??Mobilyacı gelip ölçü alıp mı yaptı??
Davlumbazların kenarları o şekilde açık bırakılmaz,ocak musluğun yan tarafında olmaz gibi bazı yanlışlar var canım ama bu sanırım sizden değilde yapan kişiden kaynaklanıyor.

burda hazir mutfaklar satiliyor, sadece evine göre parcalarin yeri degistiriliyor.
kendin dizayn ettigin zaman baya pahaliya mal oluyor, benim bütcemde kisitliydi.
söyledigin seylerde haklisin ama ocak, musluk ve camasir makinesi baglantilari o kadar kötü yerlerde ki
baska bi siralamaya izin vermedi.
baska bi eve tasininca mutfagimi farkli sekilde kurdurabilirim insallah...

gerçekten bayıldım. Bende maviyi ve denizi çok severim. hayatımın ikilisi huzurla,sağlıkla oturun inşallah. Allah nazarlardan korusun. Çok zevkle döşenmiş, ferah, huzur dolu bir ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…