Deniz Kokan Evim...

gerçekten deniz kokuyor.mavinin tonları çok yakışmış evinize güle güle oturun.

Bayildim evine mavi rengini cokmseverim ne kadar ferah guzel bir ev.
Ellerine saglik ilerde bende dusunuyorum maviyi evimde kullanmayi.Bekarken odam boyle maviydi tv bile mavi almistim.Su aralar evdeki 4 erkekten kendi kadinligimi unutuyorum diye mor rengini kullaniyorum bende evde.

gerçekten deniz kokuyor.mavinin tonları çok yakışmış evinize güle güle oturun.

tsk ederim denizcim...

evini dekore ettikten sonra koyarsin resimleri, eminim cok güzel olur sende bu zevk olduktan sonra

allah banada nasip eder inşallah gerçekten çok güzelmiş iii günlerde huzurla oturun inşalllaah

Tüm eve tek ana renk mavi kullanacağını söylese biri, her yer aynı renk olur mu hiç derdim ama gördüm ki harika olmuş. Allah huzurla, sağlıkla, aşkla oturtsun inşaallah..

allah banada nasip eder inşallah gerçekten çok güzelmiş iii günlerde huzurla oturun inşalllaah

Amin canim, sanada nasip etsin ALLAHIM

maşallah bir harika olmuş:)mavi ve beyaz mükemmel bir uyum çok da ferah süper

tsk ederim güzel yorumun icin

Tüm eve tek ana renk mavi kullanacağını söylese biri, her yer aynı renk olur mu hiç derdim ama gördüm ki harika olmuş. Allah huzurla, sağlıkla, aşkla oturtsun inşaallah..

banada tek renk sIKici geliyordu bastan ama evim bi tema olsun odalar birbirinden kopuk kopuk dekore olsun istemedim sonra.
yine her odanin rengi farkli aslinda ama birbirine yakin.
tsk ederim güzel dileklerin icin...

böyle belli bir konsepte göre hazırlanan evleri çok seviyorum. Allah hep mutlu oturmayı nasip etsin. Çok beğendim.

Çoook harika, huzur dolu ve iık bir ev olmuş.
İncelikle döşenmiş, güle güle oturun..
Sadece böyle çok aksesuar olunca hep merak ederim;
2 günde bir tozlanır eşyalar,
bu işi nasıl hallediyorsunuz?
Bu kadar objenın tozunu almak, evi temızlemek zor olmuyor mu?
Bunu cidden merak ediyorum,
ben başaramıyorum ve oldukça sadeleştiriyorum evimi ki temizlerken cinnet geçirmiyim.

herşey çook mükemmel güle güle oturun

böyle belli bir konsepte göre hazırlanan evleri çok seviyorum. Allah hep mutlu oturmayı nasip etsin. Çok beğendim.

tsk ederim cnm

öncelikle tesekkürler. ben evimde fazla aksesuar oldugunu düsünmüyorum, olmasi gerektiginden fazla degil en azindan...
benim kurtaricim swiffer

bi kere geciyorum herseyin üzerinden toz adina birsey kalmiyor

herşey çook mükemmel güle güle oturun

tskler

gerçekten mükemmelll :) çok beğendim, huzurla mutlulukla oturun evinizde :)

çok zevkli döşenmiş bir ev maşallah.
ben pek sevmem ama ablam maviyi çok sever,yeni ev aldı evini yavaş yavaş döşeyecek inş.onun için müsaadenle evinden biraz kopya çekebiliriz :)

gerçekten mükemmelll :) çok beğendim, huzurla mutlulukla oturun evinizde :)

tsk ederim, INSALLAH

çok zevkli döşenmiş bir ev maşallah.
ben pek sevmem ama ablam maviyi çok sever,yeni ev aldı evini yavaş yavaş döşeyecek inş.onun için müsaadenle evinden biraz kopya çekebiliriz :)

Ilham verebildiysem ne mutlu bana... dekore ettikten sonra bana resim yollarsaniz cok sevinirim

dün bi kac yenilik yaptik evde... makyaj masam yoktu onu kurduk ve ayna taktik, antreye yeni bi ayakkabilik kurduk, mutfaga iki yeni tablo astik, yatak odasina yatagin üzerine
böyle birsey taktik

baya güzel oldu hersey, eve farkli bi hava geldi. firsatim olursa resim cekerim sizin fikrinizide alirim.
Herkese iyi günler

Evimin yeni cicileri, tüllerin kirisikligini dikkate almazsaniz sevinirim dün o kadar yoruldum ki
tülleri ütülemeyi canim istemedi, bugun cikarip yapacagim insallah

ve nihayet aynama ve makyaj "masama" kavustum. Masa degil aslinda, ikeadan iki tane raf alip yan yana koyduk...

Mutfagimin yeni resimleri, aslinda hic gerek yoktu ama görünce dayanamadim

Ve antrem... Ayakkabiligimiz kücüktü, ek birtane almak zorunda kaldik.

Bunuda mutfak masasinin üzerine asmak icin tamamladik esimle. Masanin üzeri bos kaliyor, normalde bi lamba takmak isterdim ama maalesef baglantilari yok.
masanin üzeri bos kalmasin diye bunu asacagiz gelecek haftasonu, kurdalele takilacak ve tavandan sarkacak. takinca resmini eklerim...

Son düzenleme:
Evin cok guzel ama yatak odasininin renklerini begenmedim.Mavi soguk bir renk olarak algilanir.Yatak odasina daha sicak bir renk kullanabilirdin.Boyle daha cok bekar odasini animsatmis. Ama derli toplu, esya kalabaligi yok. Mutlu yasamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…