- 12 Mayıs 2012
- 1.032
- 15
-
- Konu Sahibi ThirtyFouR
çok beğendim çok güzel ferah bir ev mutlulukla oturun
mutfağınıza bayıldım, kocaman
Tek kelimeyle bayıldııımBakmadan önce moralim o kadar bozuktu ki, baktıkça içim açıldı, ferahladım. Mutlulukla ve huzurla güle güle oturmanızı dilerim
VALLAHİ NAZAR BONCUĞU EKSİK
nasıl huzur dolu bir ev bu, yatak odasına bittim zaten, güle güle oturun
gerçekten çok güzel huzurlu bi evin var ara ara girip resimlerine bakıyorum :) sanırım yatak odasını bende senin gbi turkuaz yapıcam resmen turkuaz rengine aşık oldum :)
merhabalar thirtyfourbundan iki yıl önce bu hesabı kullanıyordum. seninle de yazışmalarımız var. eşim izin vermediği için girmemeye başlamıştım. geçenlerde uzun zamandır kullanmadığım mail hesabımı açtım. hesabı karıştırırken foruma aboneliğim olduğunu gördüm. bi girip bakayım dedim iki yıl geçmiş yaa dile kolay :26: eskilerden kimler var, kimlerle ne konuştuğumu hatırlamıyorum ama evini görünce yorum yapmadan geçemedim. çok güzel, çok şık, çok huzur dolu maaşallah. Rabbim nazarlardan saklasın
aramiza tekrar hosgeldin canim
ayni sene evlenmistik degil mi :) 3 sene olmus, ne cabuk geciyor zaman
beni unutmamanada, foruma girince ilk yazdigin baslik benim baslik oldugunada cok sevindim.
esin niye izin vermiyor ki, burasi cok güzel bi yer
güzel yorumun icin cok tesekkür ederim
hoş buldum tatlım
evet, aynı sene 20104 eylülde 3 yıl olacak inşallah.
2010'da evlenenlerin açmış olduğu konuda yazışmalarımızı okuyunca hatırladım az buçuk.
eşim izin vermiyor maalesef canım, o zaman çok uğraştım ama...
şu an ayrı şehirlerdeyiz, haberi yok girdiğimden
rica ederim canım. güzel bir evin olmasından önce bir evin olmasına çok sevindim. bizim kendimize ait bir evimiz olamadı maalesef. eşimin tayini bu yıl memleketine çıktı, kayınvalidelerle birlikte yaşıyoruz
evet denizi anımsatıyor..güle güle oturun süper yaa..
ya böle bi evde yaşamak nasıl bir duyguru ki insanın çıkası gelmez dışarı
Şahaneeee, güle güle oturun.
bende 2010nda evlendim ama evimi daha gecen sene ocak ayinda kurabildim, esimden ayri kaldik 1.5 sene vize bekledigimiz icin.
o yüzden cok iyi anliyorum seni, insan cok icerliyor kendi evi olanlara...
thtryfor bacım vallaha benim öle evim olsa ne evden dışarı çıkarım ne eve birini çağırırmmanyak bişey ya bu maşallah
çok güzel olmus.. daha nıce mutlu yıllar gecırın ıcınde ıns:)
canım biz ev aldık ama kayınvalidelerle ortak
bizim ev alacak gücümüz yoktu, onların da evi çok eskiydi onu satıp iyi bi yerden iyi bi şey almak istiyorlardı.
bizim tayin de eşimin memleketine çıkınca dubleks bi ev aldık.
altta onlar, üstte biz... kendime ait iki odam, terasım, banyom var en azından
belki ilerde ayrılırız, nasip...
ama senin evin gerçekten bi başka olmuş, kızların dediği gibi insanın canı hiç çıkmak istemez ki bu evden :109:
onada sükür cnm, yalniz kalabilecegin bi katin varmis hic yoktansa.
umarim ileride sadece kendine ait bi yuvan olur. biz su an almanyadayiz, türkiyeye dönüs yapicaz bi kac seneye
o zaman bizde kayinvalidemlerle altli üstlü oturacagiz.
öyle canım buna da şükür
yaa demek bu güzelim eve veda edeceksin, o ana kadar doya doya tadını çıkar, sende bu zevk olduktan sonra yaşadığın her yeri cennete çevirirsin
bebek yok mu tatlım sizde?
bu eve er yada gec veda edecegim, cünkü cocuk odasi yok.
su an cocuk yok cnm, bi iki sene icinde istiyoruz ALLAHIN izniyle.
senin var mi?
daha güzellerinde oturursun inşallah canım
bizde de yok canım siverekteyken istiyordum. orda çok yalnız kalıyordum. ama kayseriye gelince vazgeçtim :26:
Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin, önemli olan kendimizi hazır hissettiğimizde yapmamız...
çok güzel yaa güle güle otur bebeğim:)
resimlere bakarken bile huzur doldum diyebilirim, çok zevkli seçimleriniz
güle güle oturun