• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz komşu teyze sorunu

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
Merhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.
Bugün kurduğu cümleler aynen şöyle:
"Bana bak çingene. Seni keser çöpe atarım. Dilini de pişirir yerim."

Kadına haddini bildirdim ama sinirim geçmedi.

Merhaba hanımlar;
Arka balkonu bizim sitenin bahçesine bakan bir bina var. O binada 60-70 yaşlarında bir teyze var. Sık sık site bahçesinde oynayan çocuklara sataşıyor.

Bu yaşlı teyze aşmış kendini tövbeler olsun yönetime şikayet edin

Ne kadar seviyesiz bi kadın....
Bunun yaşla ilgisi yok.
Her yaşta bu seviye de terbiye yoksunu bu tipler.
Çok iyi yapmışsınız.

Peki siz haddini bildirince tepkisi ne oldu.?
Ben senin çocuğuna demedim ki öbürüne dedim diyor.

Bana bak teyze bir gözün toprağa bakıyor sen burda çocuklara yamyamlık taslayacağına mezarda kafanın tahtalara çarptıktan sonra ki aşamaya çalış boş oturma derdim kesın 😂😂😂
Hahaha.
Süper fikir. Nasıl aklıma gelmedi. :)

Merhaba hanımlar;

dün haberlerde gördüm. Çocuklar kadının köpeğini sevdi diye çocuğu hırpalıyor yetmiyor evine sokuyor evde dövüyor bu arada çocuğun kolunu asla bırakmıyor. Güvenliği çağırıyor çocuğu alın diye. aile şikayetçi olmuş sadece. Çocuk 9 yaşında. Ben o aile yerinde olsam var ya :sinirli:

dün haberlerde gördüm. Çocuklar kadının köpeğini sevdi diye çocuğu hırpalıyor yetmiyor evine sokuyor evde dövüyor bu arada çocuğun kolunu asla bırakmıyor. Güvenliği çağırıyor çocuğu alın diye. aile şikayetçi olmuş sadece. Çocuk 9 yaşında. Ben o aile yerinde olsam var ya :sinirli:
O haberi ben de okudum. O kadını kimse elimden alamazdı.

Back