- 18 Temmuz 2023
- 4
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi fatmabilgin77
Ay insallah dediginiz gibi aklina takilir da kotu hisseder kendini.Oh rezil olmuş. O engeli kaldırma aklına takılsın simdi o kötü ezik hissetsin
Ama yazip cevap beklemedim ki engelledim sonucta su ana kadar onu hic engellememistim..Adam seni çözmüş. Tamamen tepkisiz kalmalıydın.
Tamam ama zaten tam olarak senden bir tepki gelmesini beklemiş. Sen de vermişsin... Bunlar klasik eski sevgiliyi yoklama taktiği.Ama yazip cevap beklemedim ki engelledim sonucta su ana kadar onu hic engellememistim..
Ben de bu sacmaliklari asla anlayamiyorum yani yazmaya da yazmiyor simdi ne gecti elineTamam ama zaten tam olarak senden bir tepki gelmesini beklemiş. Sen de vermişsin... Bunlar klasik eski sevgiliyi yoklama taktiği.
Bence konu sahibi rezil olmuş. Farkettiği anda engelleyecekti bak nasıl içine oturuyordu. Duramamış yazmış.Oh rezil olmuş. O engeli kaldırma aklına takılsın simdi o kötü ezik hissetsin
Üstte kumarbaz nick'li arkadaşımız neden yaptığını açıklamış. Eline şu geçti, sen tepki verdiğin için hala aklında olduğundan emin oldu. Sadece ego yani... Ha ama nedense tamamen sessiz kalırsan bu arkadaş seninle iletişime geçer gibi geliyor bana. Sakın barışmaya kalkma.Ben de bu sacmaliklari asla anlayamiyorum yani yazmaya da yazmiyor simdi ne gecti eline
Bakınca ne olacak?Arkadaslar direk konuya gireyim 4 aydir ayri oldugum bi eski sevgilim var. O benden ayrildi. Cok dil doktum salak gibi kac kere yazdim hatirlamiyorum. Ilk ay yaptim sonra hic sesimi cikarmadim hic ulasmadim da aylardir konusmuyoruz ve kotu ayrilmistik acikcasi her yerden engellemisti beni. Gecen fake hesabindan beni izlemis. Bende %100 emindim onun hesabi oldugundan kendi hesabindan engellersin fake hesaplardan bakiyorsun kendi hesabindan izle tarzinda bi msj attim tam olarak hatirlamiyorum nasil yazdigimi. Hicbi sey yapmadi baska bi hesabi vardi acik bi hesap, fotografci kendisi cektigi fotograflari vs paylasiyordu. Bi baktim ordan engelimi kaldirmis hikayelerimi izliyor. Kendi ozel hesabindan falan engelimi kaldirmamis. Ben de o kadar sinirlendim ki size anlatamam hem buralardayim gozum ustunde der gibi baktigini belli ediyor hem de bi sey yaptigi yok. Ve bu adam hakkinda herkes kendi ailesindekiler dahi sildi mi siler arkasina bakmaz cok inatci vs diyordu. O fotograf hesabina senin kadar sacma birini gormedim yazip engelledim bu adam ne yapmaya calisiyor sizce. 0 iletisim ama ordan burdan bakip duruyor.
Adamı salın bırakın takip etsin sizi stalk yapsın siz sessiz kalinArkadaslar direk konuya gireyim 4 aydir ayri oldugum bi eski sevgilim var. O benden ayrildi. Cok dil doktum salak gibi kac kere yazdim hatirlamiyorum. Ilk ay yaptim sonra hic sesimi cikarmadim hic ulasmadim da aylardir konusmuyoruz ve kotu ayrilmistik acikcasi her yerden engellemisti beni. Gecen fake hesabindan beni izlemis. Bende %100 emindim onun hesabi oldugundan kendi hesabindan engellersin fake hesaplardan bakiyorsun kendi hesabindan izle tarzinda bi msj attim tam olarak hatirlamiyorum nasil yazdigimi. Hicbi sey yapmadi baska bi hesabi vardi acik bi hesap, fotografci kendisi cektigi fotograflari vs paylasiyordu. Bi baktim ordan engelimi kaldirmis hikayelerimi izliyor. Kendi ozel hesabindan falan engelimi kaldirmamis. Ben de o kadar sinirlendim ki size anlatamam hem buralardayim gozum ustunde der gibi baktigini belli ediyor hem de bi sey yaptigi yok. Ve bu adam hakkinda herkes kendi ailesindekiler dahi sildi mi siler arkasina bakmaz cok inatci vs diyordu. O fotograf hesabina senin kadar sacma birini gormedim yazip engelledim bu adam ne yapmaya calisiyor sizce. 0 iletisim ama ordan burdan bakip duruyor.
Benimde aynı resmenHiç cevap vermeseydiniz hatta hesabınızı gizleyin ki hayatınızı bilemesin. Yok saymak ve gerçekten mutlu olmak en güzel intikamdır. Aylardır sesi çıkmayandan da bir halt olmaz zaten. Amacı kafa karıştırmak, başarmış da. Düşünmeyin hiç
Bence sen abartıyosun. Sonuçta dil döküp yalvarmamış.Arkadaslar direk konuya gireyim 4 aydir ayri oldugum bi eski sevgilim var. O benden ayrildi. Cok dil doktum salak gibi kac kere yazdim hatirlamiyorum. Ilk ay yaptim sonra hic sesimi cikarmadim hic ulasmadim da aylardir konusmuyoruz ve kotu ayrilmistik acikcasi her yerden engellemisti beni. Gecen fake hesabindan beni izlemis. Bende %100 emindim onun hesabi oldugundan kendi hesabindan engellersin fake hesaplardan bakiyorsun kendi hesabindan izle tarzinda bi msj attim tam olarak hatirlamiyorum nasil yazdigimi. Hicbi sey yapmadi baska bi hesabi vardi acik bi hesap, fotografci kendisi cektigi fotograflari vs paylasiyordu. Bi baktim ordan engelimi kaldirmis hikayelerimi izliyor. Kendi ozel hesabindan falan engelimi kaldirmamis. Ben de o kadar sinirlendim ki size anlatamam hem buralardayim gozum ustunde der gibi baktigini belli ediyor hem de bi sey yaptigi yok. Ve bu adam hakkinda herkes kendi ailesindekiler dahi sildi mi siler arkasina bakmaz cok inatci vs diyordu. O fotograf hesabina senin kadar sacma birini gormedim yazip engelledim bu adam ne yapmaya calisiyor sizce. 0 iletisim ama ordan burdan bakip duruyor.
Ona tekrar yazman kötü olmuş.Sessiz kal ve bir açıklama yapacaksa kendisi yazsinArkadaslar direk konuya gireyim 4 aydir ayri oldugum bi eski sevgilim var. O benden ayrildi. Cok dil doktum salak gibi kac kere yazdim hatirlamiyorum. Ilk ay yaptim sonra hic sesimi cikarmadim hic ulasmadim da aylardir konusmuyoruz ve kotu ayrilmistik acikcasi her yerden engellemisti beni. Gecen fake hesabindan beni izlemis. Bende %100 emindim onun hesabi oldugundan kendi hesabindan engellersin fake hesaplardan bakiyorsun kendi hesabindan izle tarzinda bi msj attim tam olarak hatirlamiyorum nasil yazdigimi. Hicbi sey yapmadi baska bi hesabi vardi acik bi hesap, fotografci kendisi cektigi fotograflari vs paylasiyordu. Bi baktim ordan engelimi kaldirmis hikayelerimi izliyor. Kendi ozel hesabindan falan engelimi kaldirmamis. Ben de o kadar sinirlendim ki size anlatamam hem buralardayim gozum ustunde der gibi baktigini belli ediyor hem de bi sey yaptigi yok. Ve bu adam hakkinda herkes kendi ailesindekiler dahi sildi mi siler arkasina bakmaz cok inatci vs diyordu. O fotograf hesabina senin kadar sacma birini gormedim yazip engelledim bu adam ne yapmaya calisiyor sizce. 0 iletisim ama ordan burdan bakip duruyor.