- 29 Ağustos 2022
- 743
- 657
- Konu Sahibi fatmabilgin77
Erkekler silmez ki belkı lazım olur dıye bekletır bişey yazma kendını bır halt sanıoArkadaslar direk konuya gireyim 4 aydir ayri oldugum bi eski sevgilim var. O benden ayrildi. Cok dil doktum salak gibi kac kere yazdim hatirlamiyorum. Ilk ay yaptim sonra hic sesimi cikarmadim hic ulasmadim da aylardir konusmuyoruz ve kotu ayrilmistik acikcasi her yerden engellemisti beni. Gecen fake hesabindan beni izlemis. Bende %100 emindim onun hesabi oldugundan kendi hesabindan engellersin fake hesaplardan bakiyorsun kendi hesabindan izle tarzinda bi msj attim tam olarak hatirlamiyorum nasil yazdigimi. Hicbi sey yapmadi baska bi hesabi vardi acik bi hesap, fotografci kendisi cektigi fotograflari vs paylasiyordu. Bi baktim ordan engelimi kaldirmis hikayelerimi izliyor. Kendi ozel hesabindan falan engelimi kaldirmamis. Ben de o kadar sinirlendim ki size anlatamam hem buralardayim gozum ustunde der gibi baktigini belli ediyor hem de bi sey yaptigi yok. Ve bu adam hakkinda herkes kendi ailesindekiler dahi sildi mi siler arkasina bakmaz cok inatci vs diyordu. O fotograf hesabina senin kadar sacma birini gormedim yazip engelledim bu adam ne yapmaya calisiyor sizce. 0 iletisim ama ordan burdan bakip duruyor.