- Konu Sahibi BinbirRenk
merhaba arkadaşlar.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.sanırım herkesin derdi ortak ZAYIFLAMA:)))herşeyi deneyipte bir türlü kilo verememek çok sıkıcı.benim boyum 165 kilom 60 1 yıl önce doğum yaptım.hamile kalmadan önce 50 kiloydum yani baya bi zayıf ve kilo problemim yoktu.taki doğumda aldığım kilolar başıma dert olasıya kadar.söylemek çok acı ama hamileliğimde tam 15 kilo aldım.bunun 5kilosu zaten doğumdan sonra bebekle birlikte gitti.şimdi 1 sene oldu ama bende TIKKKKKKK yok.çocuğum küçük olmasına rağmen onu çok samimi bir arkadaşıma bırakıp spor salonuna yazıldım.daha 1 hafta gibi bir süre oldu fark yok şuan.Ama çok ilginçtirki spor salonundaki bir ark soğan ve sarımsağın metabolizmayı çok hızlı çalıştırdığını söyledi ve kendisi bunu denemiş biri olarak önerdi.şimdi kararsız kaldım gerçekten zayıflamamda etkisi olacağını bilsem elma gibi yiycem:)))soğan suyu diye başlıklar gördüm zayıflamaya etkisi olduğunu yazıyordu.böylelikle ark dediği soğan ve sarımsak olayı mantığıma yattı.ama kokusu beni düşündürüyor.sizler neler yapıyorsunuz zayıflama adına.çay,spor yada herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz.ben şuan bebeğimi emzirdiğim için pek bişey yapamıyorum.ama bu bende yapışan 10 kiloyu da vermeyi inanın hepiniz kadar istiyorum.:))))