Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.sanırım herkesin derdi ortak ZAYIFLAMA:)))herşeyi deneyipte bir türlü kilo verememek çok sıkıcı.benim boyum 165 kilom 60 1 yıl önce doğum yaptım.hamile kalmadan önce 50 kiloydum yani baya bi zayıf ve kilo problemim yoktu.taki doğumda aldığım kilolar başıma dert olasıya kadar.söylemek çok acı ama hamileliğimde tam 15 kilo aldım.bunun 5kilosu zaten doğumdan sonra bebekle birlikte gitti.şimdi 1 sene oldu ama bende TIKKKKKKK yok.çocuğum küçük olmasına rağmen onu çok samimi bir arkadaşıma bırakıp spor salonuna yazıldım.daha 1 hafta gibi bir süre oldu fark yok şuan.Ama çok ilginçtirki spor salonundaki bir ark soğan ve sarımsağın metabolizmayı çok hızlı çalıştırdığını söyledi ve kendisi bunu denemiş biri olarak önerdi.şimdi kararsız kaldım gerçekten zayıflamamda etkisi olacağını bilsem elma gibi yiycem:)))soğan suyu diye başlıklar gördüm zayıflamaya etkisi olduğunu yazıyordu.böylelikle ark dediği soğan ve sarımsak olayı mantığıma yattı.ama kokusu beni düşündürüyor.sizler neler yapıyorsunuz zayıflama adına.çay,spor yada herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz.ben şuan bebeğimi emzirdiğim için pek bişey yapamıyorum.ama bu bende yapışan 10 kiloyu da vermeyi inanın hepiniz kadar istiyorum.:))))

merhaba arkadaşlar.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.sanırım herkesin derdi ortak ZAYIFLAMA:)))herşeyi deneyipte bir türlü kilo verememek çok sıkıcı.benim boyum 165 kilom 60 1 yıl önce doğum yaptım.hamile kalmadan önce 50 kiloydum yani baya bi zayıf ve kilo problemim yoktu.taki doğumda aldığım kilolar başıma dert olasıya kadar.söylemek çok acı ama hamileliğimde tam 15 kilo aldım.bunun 5kilosu zaten doğumdan sonra bebekle birlikte gitti.şimdi 1 sene oldu ama bende TIKKKKKKK yok.çocuğum küçük olmasına rağmen onu çok samimi bir arkadaşıma bırakıp spor salonuna yazıldım.daha 1 hafta gibi bir süre oldu fark yok şuan.Ama çok ilginçtirki spor salonundaki bir ark soğan ve sarımsağın metabolizmayı çok hızlı çalıştırdığını söyledi ve kendisi bunu denemiş biri olarak önerdi.şimdi kararsız kaldım gerçekten zayıflamamda etkisi olacağını bilsem elma gibi yiycem:)))soğan suyu diye başlıklar gördüm zayıflamaya etkisi olduğunu yazıyordu.böylelikle ark dediği soğan ve sarımsak olayı mantığıma yattı.ama kokusu beni düşündürüyor.sizler neler yapıyorsunuz zayıflama adına.çay,spor yada herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz.ben şuan bebeğimi emzirdiğim için pek bişey yapamıyorum.ama bu bende yapışan 10 kiloyu da vermeyi inanın hepiniz kadar istiyorum.:))))

Canım bu konuyu ben açmıştım ve dün yazmayı bırakmıştım. Sorunu genel sormuşsun ama madem burdan sordun cevaplamaya çalışayım.
Forumda uygulanan birçok diyet var. Sana en uygun geleni seçip devam edersin istersen.
Her bölümün uygulaması farklı.
Soğan suyunun ödem ve vücudun iltihabi durum varsa giderici özelliği var ama yağ yakımında etkili olacağını sanmıyorum. Yine de en iyi bilgiyi uygulayan arkadaşlardan alabilirsin.
İlaç kullanmıyoruz. Bitki çaylarını ve sporu öneririm.

Kolaylıklar diliyorum.

Canım bu konuyu ben açmıştım ve dün yazmayı bırakmıştım. Sorunu genel sormuşsun ama madem burdan sordun cevaplamaya çalışayım.
Forumda uygulanan birçok diyet var. Sana en uygun geleni seçip devam edersin istersen.
Her bölümün uygulaması farklı.
Soğan suyunun ödem ve vücudun iltihabi durum varsa giderici özelliği var ama yağ yakımında etkili olacağını sanmıyorum. Yine de en iyi bilgiyi uygulayan arkadaşlardan alabilirsin.
İlaç kullanmıyoruz. Bitki çaylarını ve sporu öneririm.

Kolaylıklar diliyorum.

tşk ederim binbirrenk.evet diyet kendimce yapmaya çalışıyorum.emzirdiğim için zaten sık sık ve az az yemeye çalışıyorum.tabi kendime kompleks yapmıyorum.eşim zayıflamamı istemiyor ama ben bi kaç kilo versem iyi olur düşüncesindeyim.dediğim gibi spor salonuna gidiyorum.ve çok güzel çalışma yöntemleri var ark beraber olunca daha bi şevkle yapıyorsun sporu.bu gidişle eşim eve spor salonu kucağını söylüyor bana:)))soğanı yemeye başladım bile çok kötü kokuyor ama naneli sakızla bastırıyorum.ve çok sık idrara çıkmaya başladım sanırım faydasını göreceğim.ilaç kullanmayı bende onaylamıyorum sadece merakdan sordum.ilerde vücutta ciddi hasarlar bıraktığını duydum.bitki çayı ve spora devam.çok tşk ilgine.:lepi:

arkadaşlar bir bilgi vereyim nacizane yatmadan içilen süt yada yenilen yoğurt direk kilo yağıyor oysa yenilecek bir elma lifli gıda olduğu için uyku süresince temizleyici bir görev yapıyor ve yatmadan birşey yemek metabolizmayı hızlandırıyor uykuda yavaşlamasını engelliyor bana yoğurt ve süt yerine elme önerilmişti

arkadaşlar bir bilgi vereyim nacizane yatmadan içilen süt yada yenilen yoğurt direk kilo yağıyor oysa yenilecek bir elma lifli gıda olduğu için uyku süresince temizleyici bir görev yapıyor ve yatmadan birşey yemek metabolizmayı hızlandırıyor uykuda yavaşlamasını engelliyor bana yoğurt ve süt yerine elme önerilmişti

yoğurtun yağ yakıcı özelliği var diye biliyorum.siz denedinizmi acaba

evet yağ yakıcı özellik ama gündüz yemem tavsiye edildi gün içerisinde yoğurt ve grissini yi ara öğün olarak tüketiyorum

denemye yeni başladım kilo problemim vardı ki hala var 8 kilo sporla verdim şimdi diyete başladım çünkü spor artık kilo vermeme yetmiyor

haftanın 3 bazen 4 günü birer saat olmak üzere spor yapıyorum aerobic ve fitness haftanın iki günü kısa hafif yürüyüşler çalışma koşullarım ağır olduğu için diyet yapamıyordum ama zorlayacağım kendimi inceltici bir krem kullanıyorum spor öncesi sürüp streç film ile sarıyorum bunu dışında birşey yapmıyorum canım

Simge sitemlerin içime dert olduğundan yeniden sahalara inmeye karar verdim.:roflol:
Biliyorum şaka yaptın ama benim uygulamalarım farklı olabilir diye düşündüm.
Hoş ben de 0 beden olmadım.sırnaşık şey 1-2 kilo daha vermem lazım.sositososito
Kilo verdikten sonra da iş bitmiyor.süprizzzzz Korumak da kolay değil.:1no2:

Benim dün ve bugün detoks günlerimdi.
Bu sabah tartıda 1 kg. farketti. Giden su da olsa ekside görmek güzel.a.s
Yarını merak ediyorum.:sm_confused:

Neler yaptığımızı kaldığımız yerden paylaşmaya devam edelim diyorum.kaydirigubbakcemile5
Artık arkadaşlardan katılım olduğu sürece Allah izin verirse fırsat buldukça burdayım.a.s

Simge sitemlerin içime dert olduğundan yeniden sahalara inmeye karar verdim.:roflol:

Neler yaptığımızı kaldığımız yerden paylaşmaya devam edelim diyorum.kaydirigubbakcemile5
Artık arkadaşlardan katılım olduğu sürece Allah izin verirse fırsat buldukça burdayım.a.s
aşkolsun sadece 1 kişi içinmi devam ediyorsunuz.kafamçokkarıştı

aşkolsun sadece 1 kişi içinmi devam ediyorsunuz.kafamçokkarıştı

Hayır canım. Ben topikten ayrılıyorum demiştim de arkadaş özelden biraz sitem etmişti.
Ona takılıyorum. Söylediklerini haklı buldum.a.s
paylaşım isteyen herkes için burdayız hepimiz tabii ki.:teselli:

Hayır canım. Ben topikten ayrılıyorum demiştim de arkadaş özelden biraz sitem etmişti.
Ona takılıyorum. Söylediklerini haklı buldum.a.s
paylaşım isteyen herkes için burdayız hepimiz tabii ki.:teselli:

anladım canım ozaman hep beraber paylaşımlarımıza devam edeceğiz demek sanırım bu.sitem eden ark göremiyorum.3 kişinin haricinde yazan pek yok.

geldimmmm işteeeyerimseniben
güzel sitemli şakam boşa gitmemiş:)))
binbirrenk o zaman seninle aynı kategorideyiz.1-2 kg fazlalık varmış sende de ama sanırım senin bel benim göbek sorunum var burada ayrılıyoruzCADIARZU
bu arada ikinci günCADIARZU detoksunun sonucunu merak ediyorum.genelde bende 2. günde pek etkisi olmuyor.regl bitsin deneyeceğim .şu anda regl öncesinden 2 kg fazlam var:bbo:gi:emir_bebek:den su da olsa dediğin gibi kilo verişi durunca inasın motive ediyor.ama ben detoksdan kısa bir süre sonra o ödemi tekrar verdiğimi geri alıyordum sende nasıl olacak tecrübelerini alırız.bende denediğimde yazarım.,
bu arada bak 2 kişi daha gelmiş topiğe :lepi: hoşgeldiniz sizde.

anladım canım ozaman hep beraber paylaşımlarımıza devam edeceğiz demek sanırım bu.sitem eden ark göremiyorum.3 kişinin haricinde yazan pek yok.

haklısın bayramdan sonra dağıldık henüz toparlanamadık.
Simgesimab buralarda katılır sanıyorum.
Zaten az kaldık. İlk sayfaları okuduysan hızlı kilo verme amacında değiliz.
yavaş ve sağlıklı verelim diyoruz. Bu nedenle olabilir belki.
Yani ayrılanlar bir şey demedi de tahmin.fisfisfis

geldimmmm işteeeyerimseniben
güzel sitemli şakam boşa gitmemiş:)))
binbirrenk o zaman seninle aynı kategorideyiz.1-2 kg fazlalık varmış sende de ama sanırım senin bel benim göbek sorunum var burada ayrılıyoruzCADIARZU
bu arada ikinci günCADIARZU detoksunun sonucunu merak ediyorum.genelde bende 2. günde pek etkisi olmuyor.regl bitsin deneyeceğim .şu anda regl öncesinden 2 kg fazlam var:bbo:gi:emir_bebek:den su da olsa dediğin gibi kilo verişi durunca inasın motive ediyor.ama ben detoksdan kısa bir süre sonra o ödemi tekrar verdiğimi geri alıyordum sende nasıl olacak tecrübelerini alırız.bende denediğimde yazarım.,
bu arada bak 2 kişi daha gelmiş topiğe :lepi: hoşgeldiniz sizde.

hoşbulduk simgesimab siz bayadır burdasınız sanırım.binbirrenk ark sizin siteminizle geri döndüğünü yazmıştı.siz neler yapıyorsunuz acaba.

X