Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

tebrikler canım tamam haftalık tartıl nasıl istersen

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................76.7....................76.1.............68.......600 gr

amore_eterno......75..................66.7....................66.4.............55.......300 gr

barro.................69.5................69.5.......................................60.....

zambak........................................................................................

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

Son düzenleme:
zambakçım kilonu yazmışmıydın hatırlayamadım canım

kızlar listede eksik yada yanlış varsa düzeltelim

mesela vanilya tekrar listeye girecekmisin canım vermeye çalışıyorum demiştin kalan 2 kilonu :26:

ya bilemiyorum kestaneşekeri istiyorum ama
sen şimdilik listeye koyma beni
annem ameliyat olacak bende yanına gideceğim oradan geldikten sonra
başlayayım başlayıp ara vermek olmaz şimdi geldim mi girerim listeye

ya bilemiyorum kestaneşekeri istiyorum ama
sen şimdilik listeye koyma beni
annem ameliyat olacak bende yanına gideceğim oradan geldikten sonra
başlayayım başlayıp ara vermek olmaz şimdi geldim mi girerim listeye

allah şifa versin canım kolayca atlatır inş.

tamam dediğin gibi olsun canım

selam kızlar
tebrik ederim ikinizide
az olsun öz olsun

69.7 geldim bu sabah
spirlunayı almayayım artık bakalım değişecek mi
ben daha öncede diyet yaptım ilaç aldım falan en fazla 70e düştüm zaten acaba ondan mı yerimde sayıyorum gitmiyo artık kilolar?
ip atladım bugün ve yürüdüm yarım saat kadar kilo sabit kaldıkça sinirlenip zaten gitmiyo diye yiyesim geliyo uff dün ay çöreği yedim kek yedim sonra içim rahat etmedi tabi çıkardım bu da çok zararlı ve pis bi şey yeyip de çıkarmak iradem gidiyo kilo oynamadıkça ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

selam canım naber
bu ne sevinç böyle
mutluluğun daim olsun

Sagol canım hepimizin neşesii hep daim olsunn
içimdennn geldi öyleeee
bilmem sebepszzzz

canımcımm tebrik ederimm hepiniziiii
busabah tartıldımm ben
84.4geldimm
bakalım haftaya nasıl olcak baştan listeye girdigimde tartılmadıgım için başlangıcı blmiyorum sen şimdi bunu yaz haftaya belli olur.

yok canım ne kilolar veriyorlar bizimkiler yanında şaka kalır
neden veremeyesin önce vereceğine inan :13:
ve kendini bu kadar sıkma biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenip kilo veriyoruz
tabiki kalıcı kiloların gitmesi biraz daha zor olur ama mutlaka olur yeterki veremiyorum diye bırakma sakın
abartmadığın sürece herşeyden ye ama tadımlık doyumluk değil

..................başladığı kilo.........geçen haftaki........şimdiki..........hedef kilo

kestaneşekeri.......79.................76.7....................76.1.............68.......600 gr

amore_eterno......75..................66.7....................66.4.............55.......300 gr

barro.................69.5................69.5....................69.7.............60.......verememiş

zambak..............................................................84.4.....................

hatiç22 ve vanilya koruma döneminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…