- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.301
kestane şikerim nerdesin bugünn gelmedinnn
canım gündüz ablam vardı
arada girmeye çalıştım ama net sorunluydu sayfalar açılmadı
akşamda gezmeye gittik onun için gelemedim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kestane şikerim nerdesin bugünn gelmedinnn
selam canım
girmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum
pc yi kapışıyoruz eşimle
bu g ün haberlerde izledim bahar yorgunluğuna en iyi çözüm spor ,yürüyüş yapmak ve bol su içmekmiş.
geçenlerde bende sürekli uyuşukluk vardı bişey yapmak istemiyordum bahar yorgunluğu vardı üzerimde demekki
sonra kaldırdım popomu spor yapıyorum. şimdi iyiyim bu günde haberlerde izleyince doğru karar verdiğimi gördüm
sizde de oluyodur belki böyle durumlar diye yazayım dedim
memlekete de geçen hafta gittim canım hafta sonunu orda geçirdim
bu ay umutluydum kendimden ama olmadıbiraz ona moralim bozuldu
inşallah öbür sefere
bende durumlar bu şekerimm
bu sabah saraçoğlu demeç veriyordu gene
zayıflamaya biberiye çayı yapın diyor
ben diyet yaparken içtim hiç faydasını görmemiştim halbuki
ben çayını denemedim ama göbeğime sürüp streçle üstünü sarıp spor yapmıştım etkiside oldu
sanırım
ay ben bugün bi türlü doymak bilmedim okula öğleden sonra için gideceğimden 9 da uyandım kalktığımda yarım litre su içtim sonra spriluna hapımı aldım omlet yaptım kendime yoğurt yulaf ezmesi 1 yumurtadan onu yedim ama okula daha varmadan arkadaş simit aldı onu yedim yaklaşık iki saat sonra yani yanında da 330 ml ayran içtim evde kendim yaptığım sonra okula gittik bi yarım litre daha su içtim aradan bi saat kadar geçti 200 ml süt içtim onun peşine sınıfta arkadaş halleyden ye diye tutturdu ondan biraz aldım sonra sandviç yedim sonra dönüşte şu sıkıştırılmış mısırlardan yedim bi paket hatta bi paketten de fazla belki de eve geldim şimdi yetmedi yediklerim koca bi kase mercimek çorbası içtim doyamadım bi türlü bugün neden anlamadım su içmediğimden mi oldu ama çok yedim bugün ya
Kız herzaman oturup yedigim bişey degilllseni seni cips hııı kız sana cezadaveremeyiz şimdi
kızartmayı az yağlı yedin
ama cipsteki yağı ne yapacağız
hadi bakalım sen hamilesin dedik dikkat et bi dahakine
selam canım
girmeye çalışıyorum ama pek yazamıyorum
pc yi kapışıyoruz eşimle
bu g ün haberlerde izledim bahar yorgunluğuna en iyi çözüm spor ,yürüyüş yapmak ve bol su içmekmiş.
geçenlerde bende sürekli uyuşukluk vardı bişey yapmak istemiyordum bahar yorgunluğu vardı üzerimde demekki
sonra kaldırdım popomu spor yapıyorum. şimdi iyiyim bu günde haberlerde izleyince doğru karar verdiğimi gördüm
sizde de oluyodur belki böyle durumlar diye yazayım dedim
memlekete de geçen hafta gittim canım hafta sonunu orda geçirdim
bu ay umutluydum kendimden ama olmadıbiraz ona moralim bozuldu
inşallah öbür sefere
bende durumlar bu şekerimm
canım gündüz ablam vardı
arada girmeye çalıştım ama net sorunluydu sayfalar açılmadı
akşamda gezmeye gittik onun için gelemedim canım
Kız herzaman oturup yedigim bişey degilll
yapmam bidahaaa
kız neler yedin bakalım dünnn
hııı yazmamışıınnnn
listeyi sen yapıyosun dimi canımcımm
cuma bildirim günüü yine dimi
canım ne bileyim tartılınca çok çıkınca canım sıkılıyo elimde değiltamam canım yeminini bozma
ama neden moralini bozuyosun çok güzel kilolar verdin
ve devam ediyosun
haftaya bildirime bekleriz ama :13:
selam kızlar bende bugun aranıza katıldım yaklaşık 2 haftadır spora başladım spor salonuna gıdıyorum haftada 5 gün ve yaklaşık 1.5 saat spor yapıyorum her gittigimde ve yedıklerıme cıdden dıkkat edıyorum gunde 2 dılımden fasla ekmek yemıyorum hıc sebze yemeyen ben hep sebze yıyorum ama daha 1 gram bıle vermedım hatta sankı 1kilo aldım gibi hiçbişiy anlamadım tamam cidden sıkılastım gibi ama kılo da tık yok yanı wc cıkma sorunu yasıyorum cok arada form cayı veya kayısıyla idare etmeye calısıyorum ama cok az gıdebılıyorum anlamıyorum 1 ayda 6kilo fılan verenler nasıl başarıo lütfen yardım edın yoksa bırakcam galıba dayanamayıp hem sporu hemde düzenli yemeği...
şekercim makarna dondurma ve turşu olmamış turşu vucutta su tutar bence yeme hadi öglen yemişsin bide akşam makarna yemişsin günlük karbonhidrat alımlarımı sabah ve ögle ile sınırlarım akşam hiç yemem bak sende öyle yap faydasını görürsünöğlen yediklerim
1 tabak barbunya
peynirli makarna
salata
2 küçük kornişon turşu
ara 1 top dondurma
akşam
yoğurt çorbası
makarna ve salata
öğlen az bişey ekmek yedim ama akşam yok
şey ben ne desem bilmem ki :26:
sabah ve öğlen iyi de :78:akşam şeeeyyy
çorba salata
patates kızartması ama az yedim
az yağda kızarmış köfte
2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav
ama yemeğe davetli olunca yoksa hiç yapmam bu kadar hatayı:78: bir arada
bugün telafi edeceğim mutlaka sabah az yedim 2 saat sonra tarçınlı süt içtim
şimdi bi yeşil çay içerim
evet canım listeyi ben yapıyorum ama bildirime gelen olmayınca geçen hafta yapmadım
merhaba canım neden spriluna hapını aldığını merak ettim ve ne zamandır kullanıyorsun
(yosun hapı dimi) yanlış biliyorsam şimdiden özür dilerim
onun yan etkisi sana kilo verdirmemesi olabilir
babamda aldı zamanında aktar kilo vermeye yardımcı olur demiş bana da verdi babam
ama ben okudum neredeyse kilo aldırmak için yapılmış bir gıda takviyesi
çocuklar için öneriliyordu yeme düzeni oturmamış vitamin alması desteklenmesi gereken durumlarda
yada çok katı diyetlerde vitamin azlığı gibi durumda
ama bildiğim kadarıyla senin yeme düzenin normal
bence sen onu bi araştır
bak nasılda tahmin ettimmmm
kız köfte miktarını yazmamışınnn
okadar çok mu yedinnn
neyse telafi et baribugünnnn
şekercim makarna dondurma ve turşu olmamış turşu vucutta su tutar bence yeme hadi öglen yemişsin bide akşam makarna yemişsin günlük karbonhidrat alımlarımı sabah ve ögle ile sınırlarım akşam hiç yemem bak sende öyle yap faydasını görürsün
hepsi için açıklaman var ynai peki sen bilirsincanım geçen sene 12 kilo verdim ve haftada 2-3 yerdim dondurmayı abartmadığın sürece zararı yok bence
makarnaya gelince gündüz yedim evet akşam yememeliydim ama çorbanın yanında 1 dilim ekmek yerine yedim zaten çok azdı
turşuya gelince tabiki biliyorum su tuttuğunu ama ne zamandır yememiştim canım istediğinde de o kadar ufak şeyleri yiyemezsem ben onu diyet olarak görürüm ve mutsuz olurum
ben abartmamaya çalışıyorum canım çok katı kurallarım yok
ben sağlıklı besleniyorum kendimi kasmıyorum
ve acelem yok
5-6 tane yemişimdir saymadım canım
Arkadaşlar ben geçen kış çok kilo almıştım önce elma krom aldım onu denedim olmadı sonra şu süte karıştırılıp yenilen paketlerden aldım her sabah yedim gene yok sonra işin sırrını buldum sabahları kalkınca bir bardak suya limon sıkıp balla onu içiyorum sonra normal az bir kahvaltı yapıyorum öğlenleri çalıştığım için dışarda normal yiyorum şimdi en önemli şeyi söylüyorum akşamları yemiyorum.Akşam üzeri biraz meyve hatta yanında yarım simit yiyordum fakat akşamları hiç bir şey yemiyordum.Eğer çok acıkır duramazsam bir tabak salata yapıyordum içine biraz bulgur yumuşatıp koyuyordum,kısır gibi ama yeşilliği daha bol olacak.Bu şekilde yazın 8 kilo verdim.Eğer bulgur şişirir diyorsanız büyük marketlerde kepekli esmer bulgurlar var onlardan alın akşamları çok acıkıp dayanamazsanız kısır,bulgur pilavı,mercimekli köfte gibi şeyler yapın mutlaka bulgurlu bir şey yiyin.Dayanabildiğiniz günlerde sadece meyveyle geçirin inanın akşamları yemek yememek insanı zayıflatıyor.Diğer öğünlerde istediğiniz gibi yiyin hiç birşey olmuyor.
günaydınnn kızlarrrrr
nasılsınızzz nasıl gidiyorrrrr
hepsi için açıklaman var ynai peki sen bilirsin