Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kizlar 55 kiloyum 4 ayda 4 kilo verdim 55 e dustum simdi 51 e dusmek istiyorum sizce kac ayda dusebilirim yuruyus ve suzenli beslenme ile?:KK69::KK69::KK69: yardim edin umudum tukeniyo cunkuuuu:KK43:

kizlar 55 kiloyum 4 ayda 4 kilo verdim 55 e dustum simdi 51 e dusmek istiyorum sizce kac ayda dusebilirim yuruyus ve suzenli beslenme ile?:KK69::KK69::KK69: yardim edin umudum tukeniyo cunkuuuu:KK43:

canım vereceğin kilo az olduğu için verme süren uzamış herhalde
ama ümidini yitirme mutlaka verirsin
azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz :KK15:

2 ayda verebilirsin bence yaktığın kaloriyi arttırarak

1-2 günlük bir detoks yapıp vücudunu şaşırtabilirsin mesela :KK34:

merhaba kızlar,
amore olarak 2. hesap olduğu için tümü ile ban yedim o yüzden one yazık ki amore olarak dönme şansım yok.1. hesabı da istemediğim için amore olarak girmiştim o hesapta iptal o yüzden bu nik ile devam edeceğim.
neyse bu arada bu hafta bildirim yapmıştım haticcim..hepinize selamlar..
bu arada ben sıkı spora başladım. dün akşam 30 dk eliptikle çalştım son 10 -12 dakikasında elimde dambılllarla gögüs - kol omuz çalıştım
ardından 11 dakika süren karın kasları güçlendirme çalışması yaptım ve çok tatmin oldum. bu pis gobee eriticim inşalla :KK64::KK64::KK64:

merhaba kızlar,
amore olarak 2. hesap olduğu için tümü ile ban yedim o yüzden one yazık ki amore olarak dönme şansım yok.1. hesabı da istemediğim için amore olarak girmiştim o hesapta iptal o yüzden bu nik ile devam edeceğim.
neyse bu arada bu hafta bildirim yapmıştım haticcim..hepinize selamlar..
bu arada ben sıkı spora başladım. dün akşam 30 dk eliptikle çalştım son 10 -12 dakikasında elimde dambılllarla gögüs - kol omuz çalıştım
ardından 11 dakika süren karın kasları güçlendirme çalışması yaptım ve çok tatmin oldum. bu pis gobee eriticim inşalla :KK64::KK64::KK64:

canım hayırlı olsun :KK34:

ben kullanıcı ismini değiştirdin sanmıştım amore olduğunda :KK61:

kolay gelsin :KK8:

ben geldim kimse menü paylaşmıyor
neyse ben paylaşayım bari
akşam menüm
1 tabak bulgur pilavı
cacık
maydonoz salatası

ara

yeşil çay
3 tane hurma