Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın kızlarrr
nasılsınızz ben tekrar aranıza döndümmm
şükür hamilelik devam ediyor ama şimdiden 4kilo aldım dr. almaman gerek dedii
bende sabit kalmak kilo almak istemiyorummm
bunu ancak yine burda sizinle başarabilirimmm
kestaneşekerimmmm canım beni listeye eklermisin bilmiyorumm
ama yine yediklerimle hergün burdayımmm

özlediniz beniii dimiiii

merhaba çok güzel spor yapıyormuşsun ama neden hap kullanıyorsun onu anlamadım
ne kadar zararlı olduğunu bütün herkes bas bas bagırıyor
sonradan sağlığına zarar verecek olduğunu bildiğin bişeyi zayıflatsada kullanmak ne kadar doğru?

hoşgeldin kuzum özledik seni
nasılsın bakalım
listeye eklerim tabi vermene değil almamana göre kupa veririz

zaten listede 4-5 kişi varız burdayım deyip listeye girenler bi daha bildirime gelmiyor

Kizlar merhaba,

bana evde yapabilecegim iyi bi spor bi programi (cd, video) önerebilir misiniz?
Niveanin ki iyi diye duymustum ama hic biy erde bulamiyorum

Kizlar merhaba,

bana evde yapabilecegim iyi bi spor bi programi (cd, video) önerebilir misiniz?
Niveanin ki iyi diye duymustum ama hic biy erde bulamiyorum

ben niveanınkini indirmiştim ama beğenmedim canım
walk at home daha çok beğeniyorum daha faydasını gördüm
tavsiye ederim canım

hoşgeldin kuzum özledik seni
nasılsın bakalım
listeye eklerim tabi vermene değil almamana göre kupa veririz

zaten listede 4-5 kişi varız burdayım deyip listeye girenler bi daha bildirime gelmiyor

selam kızlar zambak hoşgeldin canım

SELAM KIZLARR
HOŞBULDUKK
İNŞALLAH KİLOM SABİT KALIRDA ALMAM

GELELİM BUGÜN YEDİKLERİMEE.....
SABAH :
1dilim kepek ekmegi
1domates
beyaz peynir
haşlanmış yumurta
5tane zeytinn

öglen:
salata
ızgara tavuk
1dilim ekmek...
akşam
pilav yogurt
salataaa

yatmadan öncede tekrar yogurt ve meyve yerimmmm

selam kızlar bende bugun aranıza katıldım yaklaşık 2 haftadır spora başladım spor salonuna gıdıyorum haftada 5 gün ve yaklaşık 1.5 saat spor yapıyorum her gittigimde ve yedıklerıme cıdden dıkkat edıyorum gunde 2 dılımden fasla ekmek yemıyorum hıc sebze yemeyen ben hep sebze yıyorum ama daha 1 gram bıle vermedım hatta sankı 1kilo aldım gibi hiçbişiy anlamadım tamam cidden sıkılastım gibi ama kılo da tık yok yanı wc cıkma sorunu yasıyorum cok arada form cayı veya kayısıyla idare etmeye calısıyorum ama cok az gıdebılıyorum anlamıyorum 1 ayda 6kilo fılan verenler nasıl başarıo lütfen yardım edın yoksa bırakcam galıba dayanamayıp hem sporu hemde düzenli yemeği...

tatlım çok güzel gözüküyor menülerin hem sebze hem et hem süt grubu var

merhaba canım :80:hoşgeldin aramıza
yediklerini aşırı kısmış olabilirmisin acaba :26:
bu kadar spor ve dikkatle verilmesi gerekir
günlük menülerini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışalım

tabi vereceğine inanmak en önemli kural
umutsuzluk hiç bir zaman yok

bu arada kaç kilosun ve kaç kilo fazlan var

çünkü boyum 1.70 kilom 79 idi spora başladığımda ve çok çok yavaş kilo veriyordum.gerçi havalardan olabilir eskişehirdeyim va buralar hala soğuk.desteğe ihtiyacımın olduğunu düşündük spor hocamla beraber.zararları var ama bir aylık zaten,azıcık hızlansın diye.sonra bırakacağım.bakalım

eğer uzun zamandır aynı kilodaysan vücut direnç oluşturmuştur yani ters bir durum olduğunu düşünüp kendine kilitlemiştir.gittiğim salonun hocası kimi bünyede ilk bir ay kilo kaybı olmaz ikinci aya girince birden gider diyor belki senin de öyledir.ve kesinlikle kendini sıkma meselesini abartma.örneğin ben haftada bir sütlü tatlı yiyorum.iki günde bir bir küp çikolata yiyorum bazen onu bile istemiyor canım.asıl mesele ay diyetteyim ay zayıflamam lazım falan diye canını sıkmaman.ben artık sağlıklı besleniyorum de

hiç vazgeçmedennn devam ettt
inceldigini farkedeceksin kilon gitmese bilee
kii böyle devam edersennn çok güzell kilo verirsinnn
sadece birazcık rahat ol ve sporu zevkle yap yedigin yemegi diyetteymişsin gibi yeme yeter

valla cnm bugun tartıldım 63.3 cıktım ben 55 olmak ıstıyorum yani mesela örnek bi menü yazıyım

sabah:
2dilim normal ekmek
5zeytin
1kibrit kutusu peynir
domates veya 2dilim tost ekmegınden tost ve ayran tercıh edıyorum

öğle:
bazen bir çorba bazen bir meyveyle geçiştiriyorum

akşam:
sebze yemeği ve ayran veya bazende 4kasık pılav yada makarnanın yanına 1-2 dilim tavuk yada et ızgara

yatmadan:
1meyve ve 2 bardak çay fılan ıcıyorum en fasla

ama normal ekmek yıorum cayımı tek sekerlı ıcıyorum sebze yemegını fılan da genelde 1 tabak yıorum yanı 5 kasık fılan gıbı olcum yapmıyorum...

hiç vazgeçmedennn devam ettt
inceldigini farkedeceksin kilon gitmese bilee
kii böyle devam edersennn çok güzell kilo verirsinnn
sadece birazcık rahat ol ve sporu zevkle yap yedigin yemegi diyetteymişsin gibi yeme yeter

saol cnm ya evet sıkılastıgımı hıssedıyorum ama tartıda hıc degısıklık yok bu da sınır bozucu bı durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…