-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.261
eğer uzun zamandır aynı kilodaysan vücut direnç oluşturmuştur yani ters bir durum olduğunu düşünüp kendine kilitlemiştir.gittiğim salonun hocası kimi bünyede ilk bir ay kilo kaybı olmaz ikinci aya girince birden gider diyor belki senin de öyledir.ve kesinlikle kendini sıkma meselesini abartma.örneğin ben haftada bir sütlü tatlı yiyorum.iki günde bir bir küp çikolata yiyorum bazen onu bile istemiyor canım.asıl mesele ay diyetteyim ay zayıflamam lazım falan diye canını sıkmaman.ben artık sağlıklı besleniyorum de
ben niveanınkini indirmiştim ama beğenmedim canım
walk at home daha çok beğeniyorum daha faydasını gördüm
tavsiye ederim canım
çünkü boyum 1.70 kilom 79 idi spora başladığımda ve çok çok yavaş kilo veriyordum.gerçi havalardan olabilir eskişehirdeyim va buralar hala soğuk.desteğe ihtiyacımın olduğunu düşündük spor hocamla beraber.zararları var ama bir aylık zaten,azıcık hızlansın diye.sonra bırakacağım.bakalım
vayy vayyy vayy kiimler gelmişşş
nasılsın küçükk haticeeee
bak bende geldimm aranıza yenidennn
sagol canımm nasılsın buarada
valla cnm bugun tartıldım 63.3 cıktım ben 55 olmak ıstıyorum yani mesela örnek bi menü yazıyım
sabah:
2dilim normal ekmek
5zeytin
1kibrit kutusu peynir
domates veya 2dilim tost ekmegınden tost ve ayran tercıh edıyorum
öğle:
bazen bir çorba bazen bir meyveyle geçiştiriyorum
akşam:
sebze yemeği ve ayran veya bazende 4kasık pılav yada makarnanın yanına 1-2 dilim tavuk yada et ızgara
yatmadan:
1meyve ve 2 bardak çay fılan ıcıyorum en fasla
ama normal ekmek yıorum cayımı tek sekerlı ıcıyorum sebze yemegını fılan da genelde 1 tabak yıorum yanı 5 kasık fılan gıbı olcum yapmıyorum...
nerden bulurum cnm videosunu?
iyiyim canım sen nasılsın kontrolün güzel geçmiştir inş. gördünmü bebişi
valla cnm bugun tartıldım 63.3 cıktım ben 55 olmak ıstıyorum yani mesela örnek bi menü yazıyım
sabah:
2dilim normal ekmek
5zeytin
1kibrit kutusu peynir
domates veya 2dilim tost ekmegınden tost ve ayran tercıh edıyorum
öğle:
bazen bir çorba bazen bir meyveyle geçiştiriyorum
akşam:
sebze yemeği ve ayran veya bazende 4kasık pılav yada makarnanın yanına 1-2 dilim tavuk yada et ızgara
yatmadan:
1meyve ve 2 bardak çay fılan ıcıyorum en fasla
ama normal ekmek yıorum cayımı tek sekerlı ıcıyorum sebze yemegını fılan da genelde 1 tabak yıorum yanı 5 kasık fılan gıbı olcum yapmıyorum...
Sagol canı m iyiyimm bebişte iyi
dr. erkek olabilir dedi...
neyse geçelim hemen sabahki yediklerimeee
sabah:
1dilim kepek ekmegi
1domates
peynir zeytin
az kaymak ve 1tatlı kaşıgı reçel
ögleye misafirlikteyim çok aşırıya kaçmadan yemem lazımm bişeylerr
bulabilirsem özelden yazayım canım :13:
vermen gereken kilo çok olmadığı için böyle olmuş olabilir canım
ama herkesin dediği gibi diyetteyim deyip kendini çok bunaltma
menün öğlen haricinde güzel duruyor
ara yapıyormusun yazmıyorda ana menülerin arasında 2-3 saat ara ile bişeyler yemen metabolizmanı hızlandırır
kolaylıklar diliyorum canım
bak şimdi öglenki menünn çok azzz
çorba yemek salata yee kilo alırım diye düşünme aksine metebolizman hızlanacakk
az yersenn vücut alarma geçecekkk
ara ögün yap meyve koy yada leblebi falannn
birde böyle deneee
kestaneşekerinin dediklerini yazdım ama inan dogru olan buuu
günaydın canım nasılsın uzun aralar veriyorsun nerelerdesin :80:
evet havalar çok güzel insanın içi içine sığmıyor
ben buranın eskilerindenimmmvalla tatlım bu kadar yiyom veremiom bide extra öğlen yersem patlarım heralde güne geç başladığım için öğlene vaktim kalmıo cnm ya püfff nasıl gitcek bu kilolar sizde durumlar nasıl...
cnm şöyleki ara öğün pek yapamıyorum çünkü geç uyanıyorum kahvaltımı genelde 12.30 gibi yapıyorum sora 15.00 gibi bi meyve yiyip 16.00 da spora gidiyorum akşamda spordan gelince duş filan 18.30 gibi yemek yiorum gece de geç yatıorum yatana kadar da bi meyve veya çay yanına 2bisküvi filan yiorum gördüğün gibi öğlene yer kalmıo öğlen de yersen çatlarım yani güne geç başladığım için bu kadarı ancak sığıyo...
günde 45 dakika yürüyorum diyetisyen listesine uydugum halde kilo veremedim
günde 45 dakika yürüyorum diyetisyen listesine uydugum halde kilo veremedim
öğlen yediklerim
1 tabak barbunya
peynirli makarna
salata
2 küçük kornişon turşu
ara 1 top dondurma
akşam
yoğurt çorbası
makarna ve salata
öğlen az bişey ekmek yedim ama akşam yok