Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

benim için sorun olmaz canım ama ihmal etme bizi tamam mı

yok canım girerim tabi unuturmuyum hiç sadece düzenli girip yorum yazamıyorum
vaktim olmadığından
bu işi sana bırakayım geri dedim

sen nasılsın neler yapıyorsun herşey yolunda mıı

ben aslinda 55 kilo olmayi hedefliyorum.

bu arada dun basladigim ac olunca yemek yeme doyunca birakma isi cok guzel gidiyor, onceden amma cok yiyiyormusum simdi kendimi daha hafif hissediyorum spor yapmak daha zevkli oluyor.

bende 2 aydır aerobik ve plates yapıorum hocam eve geliyo özel bir çalışma anlıcanız azda diyet yapıoerekirse sizlere yardımcı olabilirimrum ilk ay kilo veremedim ama bu ay 4 kilo verdim.özel diyet listelerim var ama sadece bana özel yapılıoo nasılmı kızım diyetisyenn)) gerekirse size yardımcı olabilirim arkadaşlar

yok canım girerim tabi unuturmuyum hiç sadece düzenli girip yorum yazamıyorum
vaktim olmadığından
bu işi sana bırakayım geri dedim

sen nasılsın neler yapıyorsun herşey yolunda mıı

canım bende çok vakit bulamıyorum ama buldukça yazmaya çalışıyorum

iyiyim canım kızlarla uğraşıyorum bildiğin gibi bi değişiklik yok bende

sen neler yapıyosun seninde işlerin oluyor bu ara herhalde eskiden daha sık gelirdin

çok güzel bişey olsa gerek kızınızın diyetisyen olması
yaptığınız ufak tefek püf noktalarını yazarsanız seviniriz

ben yeni geldim..hacettepe üniversitesinde öğrenciyim..öğrenci olunca diyet cok zor oluyo ben 68 kiloyum boyum 1.74 amacım en azından 60 olmak cok zayıf olmak istemiyorum hafif et olsun:) ben okulumun spor salonuna gidiyorum akşam 7den sonra hiçbişrşey yemiyorum ilk gün karnımdan guruldama sesleri geldi geceleri ama biraz bekledikten sonra gecti..hemen acıktım diyip saldırmayın yemeklere..her sabah gaz sancım olurdu gec yemek yediğim için şimdi hiç öle bi sorunum yok cok huzurlu bir hayatım oldu kendimi cok hafif hissediyorum..sivilcelerim vardı onlar gecmeye basladı yağı tuzu şekeri kestiğim için tabiki tamamen kesmedim ama şekeri cidden kestim 2si bir aradaya alıştım zaten şimdi daha keyifli içiyorum aklıma şeker bile gelmiyo bir de günde en az 1 kere yeşil çay içmeye calısıyorum..birkeresinde öss öncesi yazın 10kilo vermiştim sonra bütün gün oturup ders çalış yemepğin önüne geliyo zaten sürekli aburcubur geri aldım şimdi amacım yine aynı şekilde kilo vermek

çok önemli birşey öğrendim ben yeni:) siz biliyor musunuz bilmiyorum meyve yerken yanında mutlaka süt yoğurt gibi protein yememiz gerekiyormus meyvenin içindeki fruktoz şekeri yağa dönüşmesin hemen kana gecsin diyeee

daha ilk defa duydum canım
şimdi meyvanın yanında yoğurtmu yiyeceğiz yani

merhaba canım hoşgeldin
boyun uzunmuş umarım istediğin kiloya kısa zamanda ulaşırsın kolaylıklar dilerim

ilk defa duydum paylaışm için teşekkürler:13:

teşekkür ederim inşallah herkes istedği vucuda sahip olur..en azından ilerki yaşları düşünüp sağlığımız için bunu yapmalıyız.unutmayın sigara 1 kilo 2. ölüm nedeni...kaliteli bir hayat için hep beraber zayıflayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…