- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.021
slm kızlar nasılsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım sen nasılsın çok nadir uğruyosunslm kızlar nasılsınızz
günaydın kızlar.
kilo bildirimi yapıyorum 68,8 çıktım bu sabah.
hepinizi öptüm
bu arada ben eski mountainmist yeni amore eterno..
topik camiasına duyrulur
iy
canım bence biz yine cuma kilo bildirimine devam edelim
tabi herkes kabul ederse
haftasonu kaçamakları ister istemez oluyor
bildirim cuma olunca bunu telafi etme şansı oluyor haftaiçi
ama pazartesi olunca şişlik oluyor
herkes kullanıcı ismini değiştiriyor topikte:90:
gülegüle kullan canım çok güzel olmuş
ben yarın ilk adımı atıp diyetisyene gidicem 70 kilo olana kadar bırakmıcam inşallah benide alın aranıza
hoşgeldin fadimeciğim. :92::92::92::92::92: öncelikle kararlı ve azimli olmalıyız. ne yapman gerekiğini bu topicteki geçmiş yazıları zaman buldukça okuyarak ögrenebilirsin. kilon boyuna göre epey fazla olduğu için ilk etapta hızlı kilo verirsin ama sonrasında da devam etmelisin ki ideal kilona erişebilesin.sana bir kilo çizelgesi yapmanı öneririm ki zamanla verdiğin kiloları görmüş olursunben 35 yaşında 158 boyunda 101 kiloyum
iyiyiz canım sen nasılsın çok nadir uğruyosun
çokmu yoğunsun haticecim
MERHABA CANIM PEK SIK GİREMİYORUM ŞU SIRALAR GELEN GİDEN ÇOK OLUYOR TELAŞLIYIM YANİ
FIRSATIM OLUNCA GİRİYORUM ONDADA KİMSE OLMUYOR59:
ben yarın ilk adımı atıp diyetisyene gidicem 70 kilo olana kadar bırakmıcam inşallah benide alın aranıza
adıyamanlı varmı aranızda
tamam kestaneşekercim ben cuma tartılmadım dolayısı ile kilo bildirimi yapamıyorum ama bugün ticker değiştirme günüm 68,4 ile değiştirdim... çok teşekkür ederim canımcım duyduk duymadık demeyin ben eski mountainmist