Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

herkese günaydın..ben daha çoook yeniyim sürekli okuyorum yazılanları benim de kilo problemim var 75kg 172 boy 2 yıllık evliyim tam 12 kg aldm evlendiğimden beri çok şaşkınım mafoldumben benim merak ettiğim bişey var özellikle evli ve çalışan bayanlar; akşam spordu mekikdi mil mil yürümelerdi yemek yapmaydı falan filan spor sonrası banyo vs... bunlardan sonra eşinize vakit ayırabiliyomusunuz:uhm:

merhaba hoşgeldin aramıza
ben hiç çalışmadım
ama zor olsa gerek çünkü akşam 3-4 saat kocanı göreceksin ondada spor falan zor ama akşam beraber yürüyüşe çıkabilirsiniz birlikte yada sabah erken evden çıkmıyosan sabah yapabilirsin sporunu kaydirigubbakcemile2

merhabalar herkesee
nasılsınız bakalımmmmhihoyyythihoyyyt

çigdem hoşgeldin aramızaaakaydirigubbakcemile5
ahhh bu evlilik yokmu hepimizi şişirdiikaydirigubbakcemile3
patiskanın dedigi gibi 15 dk bile ayırabilirsin yemek yaparken bile basit hareketler yaparsın illa ayrıca bir vakit harcamana gerek yokk
aslında çalışan insanlar daha pratik ve düzenliler bence
mesela 6:30evde oluyorsan hemen yemege başladıysan o arada yarın için yemeginide koy hazır olsun ..
dondurucuna atacagın hazır elinin altında kolaylıkla yapacagın şeyler sana çok zaman kazandırır
evinde herdaim temizlik yapmazsın heralde gece derdi toplu bırakırsa yarın için sana iş kalmazz ve rahatlıkla sporunuda yaparsın eşinede vakitte ayırsınn
açacagın bir müzik bile senin ister istemez hareket etmene sebep olurra.s.

merhabalar herkesee
nasılsınız bakalımmmmhihoyyythihoyyyt

çigdem hoşgeldin aramızaaakaydirigubbakcemile5
ahhh bu evlilik yokmu hepimizi şişirdiikaydirigubbakcemile3
patiskanın dedigi gibi 15 dk bile ayırabilirsin yemek yaparken bile basit hareketler yaparsın illa ayrıca bir vakit harcamana gerek yokk
aslında çalışan insanlar daha pratik ve düzenliler bence
mesela 6:30evde oluyorsan hemen yemege başladıysan o arada yarın için yemeginide koy hazır olsun ..
dondurucuna atacagın hazır elinin altında kolaylıkla yapacagın şeyler sana çok zaman kazandırır
evinde herdaim temizlik yapmazsın heralde gece derdi toplu bırakırsa yarın için sana iş kalmazz ve rahatlıkla sporunuda yaparsın eşinede vakitte ayırsınn
açacagın bir müzik bile senin ister istemez hareket etmene sebep olurra.s.

eşim bide benmle artk kilolarmla ilgili kendince şakalar yapmaya falan başladı eywah eywah yani durumum :kızgın: nedir bu kadınların çektiği Allahım yaa isyan ediciiğimm artk:eek:lmaz:

Herkese merhaba a.s.nasılsınız bakalım kızlar ...Hoş geldin CGDM85 aramıza.Burda ister istemez okuduklarınla motive olup yeme düzenin değişiyor arkaaşım .Zambak ın dediği gibi çalışan insanlar daha düzenlidir .Yemek yaparken yürüyüş yapar gibi adımla .Sabah 15 dk erken kalksan 1 mil yaparsın hem güne zinde başlarsın hem metabolizman hızlanır bir gün spor yap bir gün eşinle ilgilen .ben çalışmadığım için bilmiyorum ama nacizane fikrim

Herkese merhaba a.s.nasılsınız bakalım kızlar ...Hoş geldin CGDM85 aramıza.Burda ister istemez okuduklarınla motive olup yeme düzenin değişiyor arkaaşım .Zambak ın dediği gibi çalışan insanlar daha düzenlidir .Yemek yaparken yürüyüş yapar gibi adımla .Sabah 15 dk erken kalksan 1 mil yaparsın hem güne zinde başlarsın hem metabolizman hızlanır bir gün spor yap bir gün eşinle ilgilen .ben çalışmadığım için bilmiyorum ama nacizane fikrim

hoşbulduk arkadaşım opuyorumnanaktan burda yazılanlar kesinlikle motive ediyo doğru ya aslında varya öyle aman aman da boğazıma düşkün değlm mesela sabahtan beri ne yedin desen sadece şu yulaflı bisküviler varya ondan bi kaç tane..su da içerm ama 2lt geçmez işte bi akşamları doğru düzgün yemeğimi yiyorum diyet falan yapmak istemiyorum çünkü çalışıyorum yapamam şu kilomdan bi kurtulaym Allahın izniyle çocuk yapcam ..burda azimli arkadaşların kilo vermelerine çok imrendim ya :bbo:

hoşbulduk arkadaşım opuyorumnanaktan burda yazılanlar kesinlikle motive ediyo doğru ya aslında varya öyle aman aman da boğazıma düşkün değlm mesela sabahtan beri ne yedin desen sadece şu yulaflı bisküviler varya ondan bi kaç tane..su da içerm ama 2lt geçmez işte bi akşamları doğru düzgün yemeğimi yiyorum diyet falan yapmak istemiyorum çünkü çalışıyorum yapamam şu kilomdan bi kurtulaym Allahın izniyle çocuk yapcam ..burda azimli arkadaşların kilo vermelerine çok imrendim ya :bbo:

işte senin kilo almanın sebebi canım. asla öğün atlamamalıyız. hani derler ya hep, 3 ana 2 ara öğün mutlaka diye. o kadar ki ben diyetisyene gittiğim zaman bi hafta 11 öğün bişeyler yemiştim günde, elbetteki çok az çok az miktarlar ama metabolizmayı çalıştıran bu... biz ara öğünleri asla atlamıyoruz. bi elma da olsa, 10 tane fındıkta olsa ye mutlaka..
spor olayına gelince birazcık kaytarıyomuşsun gibi geldi sengözlerimebaksanab hepimiz en kötü 2 günde bir duş alırız. seninde öyle olduğunu varsayalım, duştan önce sadece 15 dk süren 1 millik walk at home videosunu uygulasan, eşin farketmez bile yokluğunu kaydirigubbakcemile2

bu aarada kızlar bana kaytarma konusunda dinime küfreden müslüman olsa diyebilirsiniz :eek:

Bende 3 yıllık evliyim ve bebek düşünüyorum artık ama 57 55 felan olunca ben 61 62 arası gidip geliyom şimdilik.Bende senin gibiydim sabah uyanırdım eşim geç kalkacaksa o kalkmadan bişey yemezdim bazen ikindiyi bulurdu ze ben yemek yerken saldırırdım acıktığım için sabah hafif bişeyler yiyorum şimdi .acıktıysam bakıyorum 2 saat geçmediyse meyve felan yemiyorum .arlara dikkat ediyom yani gün içinde herşeyi yiyorum yakarım diye( abartmadan ama )akşamı hafif geçiriyom gene 2 saat sora meyve yatmadan 4 saat önce de yemeyi bitiriyorum sporda yapabiliyorum artık baya değişim oldu bende 66 ya dayanmıştım 2 ay önce

Zambakım nasılım ama zemuszemus kapmışım di mi işin felsefesini, bir de uygulama kesintisiz olunca tam olacak
Haticecim hoşgeldin canım....
Nazmik çok çok geçmiş olsun tekrardan, bugün daha iyi mi bari?

Zambakım nasılım ama zemuszemus kapmışım di mi işin felsefesini, bir de uygulama kesintisiz olunca tam olacak

Patis hakkaten çözmüşsün bu işi kız .Okuyunca çok hoşuma gitti

Yediklerimi de yazayım arkadaşlar.sabah 1 bardak sirkeli su arkasından 1 dilim beyaz ekmek 1 kk peynir 3 zeytin domates yedim ara 1 yeşil elma sorada yeşil çayımı içtim akşam da ıspanak ve yoğurt salata yiyeceğim sorada meyve işte bu kadar

az yedigin için vucüdun onu yag olarak depoluyor
arkadaşların dedigi gibi ilk yanlışın bu bence
ara ögünleri olan güzel bir liste yap kendine
tamam hepsine bile üşeniyorsan spor anlamında eve gelmeden 1durak önce inn
hergün böylelikle yürüyüş yapmış olabilirsin
hem boyun uzun hemde abartılacak kilon yok bence kolaylıkla verirsin
heleki bu kiloları yakın zmaan içinde aldıysan vermek için kim tutar senii yanındayız destekçinizkaydirigubbakcemile5
ama yediklerini yaz mesela buraya bizde yaptıgın yanlışlıkları sana söyleyelimm...
her kaçamagında ceza verelim gör bak ozaman nasıl gidecek o kilolarrr

Yediklerimi de yazayım arkadaşlar.sabah 1 bardak sirkeli su arkasından 1 dilim beyaz ekmek 1 kk peynir 3 zeytin domates yedim ara 1 yeşil elma sorada yeşil çayımı içtim akşam da ıspanak ve yoğurt salata yiyeceğim sorada meyve işte bu kadar

hani ögle yemegiii:eek:lmaz:

senağlamasenağlamagözlerimm yaşardııııııı:roflol::roflol:

Bende 3 yıllık evliyim ve bebek düşünüyorum artık ama 57 55 felan olunca ben 61 62 arası gidip geliyom şimdilik.Bende senin gibiydim sabah uyanırdım eşim geç kalkacaksa o kalkmadan bişey yemezdim bazen ikindiyi bulurdu ze ben yemek yerken saldırırdım acıktığım için sabah hafif bişeyler yiyorum şimdi .acıktıysam bakıyorum 2 saat geçmediyse meyve felan yemiyorum .arlara dikkat ediyom yani gün içinde herşeyi yiyorum yakarım diye( abartmadan ama )akşamı hafif geçiriyom gene 2 saat sora meyve yatmadan 4 saat önce de yemeyi bitiriyorum sporda yapabiliyorum artık baya değişim oldu bende 66 ya dayanmıştım 2 ay önce

kaydirigubbakcemile5hadi bakalım zayıflayalım bebiş yapalım dimiiii

işte senin kilo almanın sebebi canım. asla öğün atlamamalıyız. hani derler ya hep, 3 ana 2 ara öğün mutlaka diye. o kadar ki ben diyetisyene gittiğim zaman bi hafta 11 öğün bişeyler yemiştim günde, elbetteki çok az çok az miktarlar ama metabolizmayı çalıştıran bu... biz ara öğünleri asla atlamıyoruz. bi elma da olsa, 10 tane fındıkta olsa ye mutlaka..
spor olayına gelince birazcık kaytarıyomuşsun gibi geldi sengözlerimebaksanab hepimiz en kötü 2 günde bir duş alırız. seninde öyle olduğunu varsayalım, duştan önce sadece 15 dk süren 1 millik walk at home videosunu uygulasan, eşin farketmez bile yokluğunu kaydirigubbakcemile2

bu aarada kızlar bana kaytarma konusunda dinime küfreden müslüman olsa diyebilirsiniz :eek:

ne diyimmmm süpersinnnnnn:roflol::roflol::roflol:hele şu son dedigin cümle beni bitirdiii:roflol:

senağlamasenağlamagözlerimm yaşardııııııı:roflol::roflol:

ağlama canım benim, :teselli: tüm bildiklerimi sana da öğreteceğim :roflol::roflol:

Hatice nerde canım öğle yemeği, kızdırdın Zambakımı yine, size kızıp beni pataklıyor sonra...
şaka bi yana ben de sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği, domates, peynir, çok azıcıkta tahin pekmez yedim.
ara olarak 6-7 tane fındık hüplettim.
öğle yemeğinde, dünden kalan bulgur pilavı kırıntılarını yedim :1rolleyes: (saolsun eşim soğuk yemek çok sever, azıcık hakkından gelmiş) ben de dolapta yemek var diye öğlene bişe hazırlamadım. ben de hal böyle olunca daha önceden haşlayıp köpte haline getirdiğim ve buzluğa koyduğum patateslerimi yağsız tavada ısıtmak suretiyle yedim. biliyorum biraz karbonhidrat fazla oldu ama akşama çorba ve salata düşünüyorum sadece...

bu arada sanki kahvaltıda 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez yersem gün içinde canım şekerli şeyler istemiyo gibi geliyo. üstelik regl olucam herhalde, çünkü karnım ağrıyo

hani ögle yemegiii:eek:lmaz:

Ya bu gün eşim izinliydi geç kaltım11 de kahvaltı 1 de ara öğün .Şimdi de dışarı çıkacam o yüzden yazmadım .Ama ara öğün gibi simit ayran yapmayı düşünüyorum (tabi yarım simit) çok teşekkür arkadaşım dikkatin için hiç hata yapmaya fırsat yok yani öğün atlama konusunda

ayy ilahi ben zemuszemus
demek ki neymiş, ne kadar sevimli bi sıpa olursa olsun, yeğeninizin konuşmasında komik yönleri bu kadar çok tekrar edip evde dalga konusu haline getirirseniz, kocaaa kadın köfteye köpte yazarsınız ...
ama ççok özledim yaaa senağlama

X