- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.321
canım bi veteriner falan yok mu oralarda? bi götürsen? bol bol sev onu, çok korkmuştur kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de daha önce bu sitede başlık bile açmıştım sonunda başladım diye ancak olmadı yine başaramadım...Şimdi BinbirRenk'in söylediği mantıklı geldi ve bu saatte kalktm her yere 53 kiloyum diye yapıştırdım..zaten 2 haftadır haftada 3 gün pilatese gidiyorum :) onun dışında diğer 3 gün fitness için başlayacağım bu hafta..Yemeklerimden mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum kendimi kasmıyorum az yiyeceğim diye.Ama ilginçtir ki canım tatlı veya abur cubur istemiyor.İnşallah böyle devam ederim ve 8 kiloyu yaza kadar verip kilomu sabitleyebilirimm
canım hiç sanmıyorum yaa, burda bi aktar var o da evlere şenlik... neyse izmirden alırım bol bol, nasılsa kuru.
bu arada internette bi sürü sitede kuru yaban mersini diye onun familyadan cranberry diye bi çeşidi satıldığını okudum da, o yüzden merak ettim bi de yaban mersini yiyoruz diye yanlış bişe yemeyelim .
yarın ales e başvurmak eşimle için şehir merkezine gideceğiz ordan bakayım olmazsa.
Ben de daha önce bu sitede başlık bile açmıştım sonunda başladım diye ancak olmadı yine başaramadım...Şimdi BinbirRenk'in söylediği mantıklı geldi ve bu saatte kalktm her yere 53 kiloyum diye yapıştırdım..zaten 2 haftadır haftada 3 gün pilatese gidiyorum :) onun dışında diğer 3 gün fitness için başlayacağım bu hafta..Yemeklerimden mümkün olduğunca kısmaya çalışıyorum kendimi kasmıyorum az yiyeceğim diye.Ama ilginçtir ki canım tatlı veya abur cubur istemiyor.İnşallah böyle devam ederim ve 8 kiloyu yaza kadar verip kilomu sabitleyebilirimm
vala ben de duymuştum acı biberin iyi olduğunu, bende mi yoğurtlarımı böyle mi yesem? çok ta severim ben pul biberin verdiği acıyı. biber falan yiyeem ama pul biberin konduğu yemeklerde acı sınırım yoktur. tuhaf di mi :roflol:
Slmm kızlarr nasılsınız bakalıım bugünn
ben çok iyiyimmm
patiskaa uyumadın dimi bugünn gece ne yaptınn
merhabalar kızlaar... çok yorgunum, dün gece toplasan 2 saat uyuyamadım ve 8den beri araba kullandım bitmiş durumdayım ama uyumamalıyım. yoksa akşam yine uyuyamam...
kızlar bi yağdan bahsetmiştiniz çook önce, hanginiz ama hatırlamıyorum. sindirim problemleri için, bi çay kaşığı içip sonra su mu içicektik neydi. o yağın adı ne? bilen varsa yazın nolur.
annecim sigarayı bıraktı, düzeni bozulmuş...
ayy Zambakım kalplerimiz birmiş :) ben de gece uyuyamadığımı yazıyodum kaydirigubbakcemile3
evet canım ben tam msjı yazdım bibaktım sen yazmışsınnnolumunekankayizsmile
canım o bahsettigin yagı ben bilmiyorum
bilenler cvp verir zaten
Alese başvurmak için şehir merkezine gittik canım, eşim işten sabah geldiği için ben kullandım ama ben de bitmiş durumdaydım. yarım saate kalkamam ben hiç bişe kar etmiyor. o yüzden hiç uyumamak en iyisi. nolacak benim bu uyku düzeni yaaa mirmirmirmirmirmirmirmir
ee sen nasılsın ?
vala sıkıyorum kuşum ,eşim yattı,şimdi sıcacık uyumak vardı
biraz test çözüyorum, şimdi içtim sade bi nescafe, bi yandan tv izliyorum. anlayacağın ben de bilmiyorum ne yapıyorum
birazdan kalkıp yemek yapıcam zaten canım. yok vala uyumayacağım. çok kararlıyım.
ya Zambakım kafam zaten öle ders çalışacakmış gibi değil de öbür türlü de vicdan azabı hissediyorum. kitap elimde tv karşımda öyle oyalanıyorum. sınava sadece 3 ay kaldı eyvahedigeldismile
eee sen naslsın? nasıl geçiyor günün canım benim
sorma canım bende test çözsemde okadar çok degil.
bende yemek yapmaya gidiyorum şimdii..
ya eşime tatlı yapıcam muhallebili kadayıfffcokacimcoookcokacimcoook
ama bende yersem diyede yapmak istemiyorummm
oooooooooffffffffff ne yapsamkii malum tatlı yasakkk
vala işin zor :1shok: ciddi irade meselesi bence evde tatlı varken yememek..
ne diyim allah kolaylık versin...
ben bu akşam sadece tarhana çorbası yapıcam, gündüz dışarda olduğumuzdan öğlen yemeğini dışarda yedik, akşam çorbayla dengelemeye çalışıcam. bakalım...