Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

zambakçım bu yediklerin diyetisyeninin listesimi sanki her zaman yediklerinin aynısı fazla verdi gibi bişey demiş sanki

niye öyle diyosun Zambakım yaa. bizim de herşeyimizin ismi olmuştur şimdiye kadar. e sonuçta onlarda bizle yaşıyo öyle değil mi...
mesela benim ilk arabamın adı haydar'dı, şimdi ki arabamız Kamuran.
kumbaram var Himmet. sonraaa bulaşık mak. Ayşe. daha bi sürü
hepsinin çağrıştrdığı bişe var. (bu arada bazen arkadaşlarımız alınıyo, eğer bi yakınınızın ismiyse sakın alınmayın. sorun bana bende hepsinin açıklaması var kaydirigubbakcemile3

süperrrssiiiinnnnn :roflol::roflol:
canım benim anlarımm arabaya isimm falannn ama demek bulaşık makinenin adı ayşe haaaaaa:roflol:
patiskammm senn çok eglencelisinn

bonipinn tartısı dişi olsunn o kilo aldıkça tartı ona gülsünnnn
adıda senin arabanın adı kamuran olsunnn kaydirigubbakcemile3
ciddiyimm Şeniz

bende sabah kahvaltıda tost çay peynir zeytin ve domates salatalık yedim
ara ögün yeşil elma
öğlen ( 4 gibi yedik bugün geç kalktığım için saatleri oynadı )yağsız tavuk yanında salata yoğurt
bidaha bişey yemedim
akşamada gezmeye gideceğim

zambakçım bu yediklerin diyetisyeninin listesimi sanki her zaman yediklerinin aynısı fazla verdi gibi bişey demiş sanki

canım diyetisyenin verdigi liste ama tam olarak böyle degil..öglen çorba içmem gerekti ama ben yapmamıştım o saatte onun için yemedim yemek 2kaşık fazla koydum
yogurdu yemedim mesela
ilk baktıgımda fazla demiştim ama biçok şey yasak oldugu için çok normal geliyor şuan bu liste

vala olabilir Zambakım... Kamuran incecik taş gibi hatnmuş ve bonibona sinir oluyomuş.... o kilo veremezse çook mutlu oluyomuş :jeyyar:

Sizi güldürdüğüme sevindim :1hug:

bende sabah kahvaltıda tost çay peynir zeytin ve domates salatalık yedim
ara ögün yeşil elma
öğlen ( 4 gibi yedik bugün geç kalktığım için saatleri oynadı )yağsız tavuk yanında salata yoğurt
bidaha bişey yemedim
akşamada gezmeye gideceğim

gezmeye derken dışarımı yoksa ev oturmasınamıı??
yemiycekmisin daha bişey

yasaklar neler peki Zambak? bu arada bence diyetisyene gideceğin zamana kadar aklına takılan şeyleri bi kenarıya not al :) ben hafta boyunca şunu sorucam, bunu da sorucam deyip deyip kadının karşısında unutuveriyodum :1rolleyes:

vala olabilir Zambakım... Kamuran incecik taş gibi hatnmuş ve bonibona sinir oluyomuş.... o kilo veremezse çook mutlu oluyomuş :jeyyar:

Sizi güldürdüğüme sevindim :1hug:

evet canımm süperr olurrrkaydirigubbakcemile5
kızz bu bonipin sagı solu belli olmazz 100 gr fazla çıksa bu kamuranı parçalarrr:roflol::roflol:

yasaklar neler peki Zambak? bu arada bence diyetisyene gideceğin zamana kadar aklına takılan şeyleri bi kenarıya not al :) ben hafta boyunca şunu sorucam, bunu da sorucam deyip deyip kadının karşısında unutuveriyodum :1rolleyes:

evet canım haklısn mesela ara ögünleri sormak istiyorumm..

canım yasaklar belli zatenn
şeker yasak sadece günde 4kesme şeker hakkım varr
şekerlii herşeyy yasak yani
hamur işi,börek çörek kurabiye pasta krem şanti
çukulatannnn karamelli soslarr
yagda kızartmalar kavurmalar yaglı soslar mayonez
sakatatlar
yaglı etler
salam sosis sucuk pastırmma...
margarin kaymak krema
şekerli meyve suları kolalı içecekler

yasaklar bunlar canımm

kızlar ben walk at home yapmaya gidiyorum
2kez tekrar yapıyım yarım saat yapmış olurum toplam
10kezde mekik çekerimhihoyyythihoyyyt
sonra duşa girer gelirim :eek:
görüşürüzzzyerimseniben

evet canım haklısn mesela ara ögünleri sormak istiyorumm..

canım yasaklar belli zatenn
şeker yasak sadece günde 4kesme şeker hakkım varr
şekerlii herşeyy yasak yani
hamur işi,börek çörek kurabiye pasta krem şanti
çukulatannnn karamelli soslarr
yagda kızartmalar kavurmalar yaglı soslar mayonez
sakatatlar
yaglı etler
salam sosis sucuk pastırmma...
margarin kaymak krema
şekerli meyve suları kolalı içecekler

yasaklar bunlar canımm

dondurma ? :kedi:

canım benim hepimizin düştüğü hata bu değil mi? ben de sinirim bozulunca soluğu buzdolabının kapısında alıyorum. sen hiç canını sıkma, kilo almış bile olsan bi iki gün sağlıklı düzene döndüğünde inanamayacağın bir hızla gidecek onlar. sen sadece yapmayı sevdiin bişeye yoğunlaşmaya çalış. :1hug:
hatta sinirlendiğinde forumda hangimiz aktifsek içini dökebilirsin. ne olduğunu anlatmana gerek yok, sadece ne hissettiğini bile anlatsan yeter. biz hepimiz arkandayız...

Evde olunca bide sinirlerin bozulmussa neye siginabilir insan tatli yiyicekler siginak oluyor sanki onlari yiyince daha mutlu olucam ama hayir yedikten sonra pismanligin en derinini yasiyosun sabah berbat duurumdaydim buraya yazdiktan sonra walk at home yaptim üstüne dayimlarin evi sildim süpürdüm 3 saat falan sürdü uzun isi vardi moralim düzeldi ama en cokta senin bu yazini okudum ya bu daha bir icten daha bir rahatlatan duyguyu verdi bana gercekten tesekkür ederim
Bu arada bir sorundan kurtuldum bugun bu yüzdende su an mutluyum canta gibi tasidigim kelimenin anlamiyla beni sömüren birinden kurtuldum bi lafi bahane ettim ama simdi cok daha mutluyum artik sinirlerim bozulmuyor 1 haftadir cok takmistim bu yüzden kendimi tebrik ediyorum keske her sorunum böyle kolayca hallolsa :KK43:
Cok uzun oldu sizi sIkmayayim tekrar tesekkür ederim okuyanlarada patiska sanada cok tesekkür ederimm a.s.

kızlar kedim komşu kapıdayken dışarı fırlamış. saat 8 gibi haber geldi kaza geçirmiş. karşıki komşunun kilerinde soba borusunun içine girmiş. haber verdiler eşim gitti aldı geldi. resmen travma geçirmiş hep karanlık yere kaçıyo en son yuvasını odaya getirdik. ordan dışarı çıkmıyo.kafasında ve bacağında sıyrık var. üst dudağı çok kötü olmuş devamlı kanıyo. onunla uğraşıyoz yazamassam haberiniz olsun. moralim iyice sıfırın altında içim acıyooooo

kızlar kedim komşu kapıdayken dışarı fırlamış. saat 8 gibi haber geldi kaza geçirmiş. karşıki komşunun kilerinde soba borusunun içine girmiş. haber verdiler eşim gitti aldı geldi. resmen travma geçirmiş hep karanlık yere kaçıyo en son yuvasını odaya getirdik. ordan dışarı çıkmıyo.kafasında ve bacağında sıyrık var. üst dudağı çok kötü olmuş devamlı kanıyo. onunla uğraşıyoz yazamassam haberiniz olsun. moralim iyice sıfırın altında içim acıyooooo

Geçmiş olsun canım. Seni anlıyorum. Onlar bizim evlatlarımız gibi canları yanınca bizim de canımız acır:gitme:. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

AHH YAZIK YAA
geçmiş olsunn yaraları geçer bişekilde ama inşallah o korkuyuda atlatır

X