- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.261
zambakçım bu yediklerin diyetisyeninin listesimi sanki her zaman yediklerinin aynısı fazla verdi gibi bişey demiş sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye öyle diyosun Zambakım yaa. bizim de herşeyimizin ismi olmuştur şimdiye kadar. e sonuçta onlarda bizle yaşıyo öyle değil mi...
mesela benim ilk arabamın adı haydar'dı, şimdi ki arabamız Kamuran.
kumbaram var Himmet. sonraaa bulaşık mak. Ayşe. daha bi sürü
hepsinin çağrıştrdığı bişe var. (bu arada bazen arkadaşlarımız alınıyo, eğer bi yakınınızın ismiyse sakın alınmayın. sorun bana bende hepsinin açıklaması var kaydirigubbakcemile3
zambakçım bu yediklerin diyetisyeninin listesimi sanki her zaman yediklerinin aynısı fazla verdi gibi bişey demiş sanki
bende sabah kahvaltıda tost çay peynir zeytin ve domates salatalık yedim
ara ögün yeşil elma
öğlen ( 4 gibi yedik bugün geç kalktığım için saatleri oynadı )yağsız tavuk yanında salata yoğurt
bidaha bişey yemedim
akşamada gezmeye gideceğim
vala olabilir Zambakım... Kamuran incecik taş gibi hatnmuş ve bonibona sinir oluyomuş.... o kilo veremezse çook mutlu oluyomuş :jeyyar:
Sizi güldürdüğüme sevindim :1hug:
yasaklar neler peki Zambak? bu arada bence diyetisyene gideceğin zamana kadar aklına takılan şeyleri bi kenarıya not al :) ben hafta boyunca şunu sorucam, bunu da sorucam deyip deyip kadının karşısında unutuveriyodum :1rolleyes:
evet canım haklısn mesela ara ögünleri sormak istiyorumm..
canım yasaklar belli zatenn
şeker yasak sadece günde 4kesme şeker hakkım varr
şekerlii herşeyy yasak yani
hamur işi,börek çörek kurabiye pasta krem şanti
çukulatannnn karamelli soslarr
yagda kızartmalar kavurmalar yaglı soslar mayonez
sakatatlar
yaglı etler
salam sosis sucuk pastırmma...
margarin kaymak krema
şekerli meyve suları kolalı içecekler
yasaklar bunlar canımm
kızlar ben walk at home yapmaya gidiyorum
2kez tekrar yapıyım yarım saat yapmış olurum toplam
10kezde mekik çekerimhihoyyythihoyyyt
sonra duşa girer gelirim
görüşürüzzzyerimseniben
canım benim hepimizin düştüğü hata bu değil mi? ben de sinirim bozulunca soluğu buzdolabının kapısında alıyorum. sen hiç canını sıkma, kilo almış bile olsan bi iki gün sağlıklı düzene döndüğünde inanamayacağın bir hızla gidecek onlar. sen sadece yapmayı sevdiin bişeye yoğunlaşmaya çalış. :1hug:
hatta sinirlendiğinde forumda hangimiz aktifsek içini dökebilirsin. ne olduğunu anlatmana gerek yok, sadece ne hissettiğini bile anlatsan yeter. biz hepimiz arkandayız...
dondurma ? :kedi:
Bu arada herkese özellükle tavsiyem gece uyumadan 1 2 saat önce mutlaka yesil cay icin cok etkiliyor
canım iyi yağ yakmalar sana. canını oku o yağların :lepi:
kızlar kedim komşu kapıdayken dışarı fırlamış. saat 8 gibi haber geldi kaza geçirmiş. karşıki komşunun kilerinde soba borusunun içine girmiş. haber verdiler eşim gitti aldı geldi. resmen travma geçirmiş hep karanlık yere kaçıyo en son yuvasını odaya getirdik. ordan dışarı çıkmıyo.kafasında ve bacağında sıyrık var. üst dudağı çok kötü olmuş devamlı kanıyo. onunla uğraşıyoz yazamassam haberiniz olsun. moralim iyice sıfırın altında içim acıyooooo
kızlar kedim komşu kapıdayken dışarı fırlamış. saat 8 gibi haber geldi kaza geçirmiş. karşıki komşunun kilerinde soba borusunun içine girmiş. haber verdiler eşim gitti aldı geldi. resmen travma geçirmiş hep karanlık yere kaçıyo en son yuvasını odaya getirdik. ordan dışarı çıkmıyo.kafasında ve bacağında sıyrık var. üst dudağı çok kötü olmuş devamlı kanıyo. onunla uğraşıyoz yazamassam haberiniz olsun. moralim iyice sıfırın altında içim acıyooooo