- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.221
ya kaç saattir siteye giremedim sinir oldum ancak şimdi açıldı sizdede öylemi kızlar
----------------- başladığı kilo -------------- şuanki kilo------------hedef kilo
hatice1------:-------84 ........................... 78.5 ................ 68.......... 250 gr vermiş
zambak3---:-------86.3 .........................81.2...................70......... 500 gr vermiş
patiska------:-------85............................83.3...................70 ........bu hafta verememiş
bonip10-----:------ 78.................................................... 64
hatic22------:------65.8.............................62....................57 ..........800gr vermiş
bendisay----:------
Olsun güzelim moralini bozma.Hem hatamı gördüm diyosun. Haftaya telafi edersin.ben de geçen hafta çok az vermiştim ama ,senin gibi hatamı bilerek bu hafta daha dikkatli oldum
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızlar güne çok iyi başlamıştım. tartıldım benim tartım dijital olmadığı için 75.4- 75.6 gösterdi. sevindim. sonra eşim uyandı. eşime dedim ki bu gün kilo bildirimi yapıcam dijital baskül alalım. saolsun kırmadı
gittik yağ su ölçenler varmış onlardan aldık. hem 100 gr hassasiyetide var. geldik eve bi tartıldım onda 80 falan çıktım. çok moralim bozukk çooooookk. eşimde diyo demek sen 80 üzeriymişin vermişin diyo. verdiğimin oda farkında ama ben şimdi diğer baskülden devam edicem gram hassasiyeti olduğu için ama çok moralim bozuldu bildiğiniz gibi değil..mafoldumben
ya kaç saattir siteye giremedim sinir oldum ancak şimdi açıldı sizdede öylemi kızlar
eline saglık liste çok güzelllll
kızlar güne çok iyi başlamıştım. tartıldım benim tartım dijital olmadığı için 75.4- 75.6 gösterdi. sevindim. sonra eşim uyandı. eşime dedim ki bu gün kilo bildirimi yapıcam dijital baskül alalım. saolsun kırmadı
gittik yağ su ölçenler varmış onlardan aldık. hem 100 gr hassasiyetide var. geldik eve bi tartıldım onda 80 falan çıktım. çok moralim bozukk çooooookk. eşimde diyo demek sen 80 üzeriymişin vermişin diyo. verdiğimin oda farkında ama ben şimdi diğer baskülden devam edicem gram hassasiyeti olduğu için ama çok moralim bozuldu bildiğiniz gibi değil..mafoldumben
ben cok strese girdimbu hafta epey bi bisküvi tükettim 58kg olmusken hemde
Ve tartilmaya korkuyorum su an
Sinirlerime hakim olamiyorum eskisi kadar sabirli degilim üstüste geliyor bazi seyler sinirimi yemekten almaya basladim düzenimi bozdum birden napacagimi sasirmis durumdayim