Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eline saglık liste çok güzelllll

Olsun güzelim moralini bozma.Hem hatamı gördüm diyosun. Haftaya telafi edersin.ben de geçen hafta çok az vermiştim ama ,senin gibi hatamı bilerek bu hafta daha dikkatli oldum
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

teşekkür ederim Haticecim, evet umarım haftaya daha iyi olacak

bugün yediklerim sabah:
2kk kadar peynir
5zeytin
1dilim ekmek
yeşillikk

arada:1 yeşil elma

öglen :
1kase tarhana çorbası
haşlanmış brokoli ve 1kase yogurt
2 dilim ekmek

arada:1yeşil elma

akşam:
1kase yine tarhana çorbası
5kaşık teze fasulye
2kaşık pilav(ekmek yemedim)
yeşil salata

arada: 2elma
ve boolll suuu

kızlar güne çok iyi başlamıştım. tartıldım benim tartım dijital olmadığı için 75.4- 75.6 gösterdi. sevindim. sonra eşim uyandı. eşime dedim ki bu gün kilo bildirimi yapıcam dijital baskül alalım. saolsun kırmadı
gittik yağ su ölçenler varmış onlardan aldık. hem 100 gr hassasiyetide var. geldik eve bi tartıldım onda 80 falan çıktım. çok moralim bozukk çooooookk. eşimde diyo demek sen 80 üzeriymişin vermişin diyo. verdiğimin oda farkında ama ben şimdi diğer baskülden devam edicem gram hassasiyeti olduğu için ama çok moralim bozuldu bildiğiniz gibi değil..mafoldumben

bonibonum demek ki sen bu hafta kilo almışsın lülülülülülü
canım benim üzme kendini. belki senin yeni tartın kalibre edilmemiştir. ağırlığını tam olarak bildiğin bişeyle, 5 litrelik su şişesini tart mesela kontrol et. ama su olsun içinde.

canım tartıdan tartıya degişiyor
üzülme demek 80 üzeriymişsin ve vermişsinn
ayy dünyanın sonu degill yaaa
duyanda 100 kilo falan sanar seniiklava:

kızlar valla çok bozuldum yaa çok hemde. sanki bütün şevkim gitti. yiyeceğim yoksada şu an herşeyi yemek istiyom. sinirliyimde. keşke almaz olaydım tartıyı gördükçe sanki suç ondaymış gibi moralim bozuluyo.

tartıdan tartıya değişir takma kafanı yarın sabah aç karna ikisindede tartıl aralarındaki farka bak

ben cok strese girdim bu hafta epey bi bisküvi tükettim 58kg olmusken hemde
Ve tartilmaya korkuyorum su an
Sinirlerime hakim olamiyorum eskisi kadar sabirli degilim üstüste geliyor bazi seyler sinirimi yemekten almaya basladim düzenimi bozdum birden napacagimi sasirmis durumdayim

üzülme ac karna ve tok karnada cok farkediyor ayrica bazen kilo verince hemen göstermeyebiliryor inceldigini hissediyosun ama kilo vermemis oluyosun hemen telaslanma sakin bozma diyet tarzini

Bonibon um üzme kendini...Bizde tartıyı ilk aldığımızda herkesi 5 kilo fazla gösteriyodu.sora aldığımız yere götürdük bi ayar çektiler düzeldi .Sende de öle olmuştur umarım.Bi baktır istersen.Patisin dediği gibi üstüne sabit kilolu eşyalarkoyup tart bide öyle dene bence.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim hepimizin düştüğü hata bu değil mi? ben de sinirim bozulunca soluğu buzdolabının kapısında alıyorum. sen hiç canını sıkma, kilo almış bile olsan bi iki gün sağlıklı düzene döndüğünde inanamayacağın bir hızla gidecek onlar. sen sadece yapmayı sevdiin bişeye yoğunlaşmaya çalış. :1hug:
hatta sinirlendiğinde forumda hangimiz aktifsek içini dökebilirsin. ne olduğunu anlatmana gerek yok, sadece ne hissettiğini bile anlatsan yeter. biz hepimiz arkandayız...

canlarııım günaydıın kaydirigubbakcemile3
bu gün çook mutlu uyandım, umarım hepiniz öylesinizdir.. hem çok güzel kararlar verdim hayatımla ilgili, hem de hayatımın en değerlisi annemden çook güzel haberler aldım. :dance: aman maşallah diyin lütfen klava:
çooook öpüyorum hepinnizi

sanada günaydın canım
çok güzel mutlu olman senin adına sevindim (aman maşallah dedim)
bende seni

Son düzenleme:
bonibon tartıl ve bize sonucu söyle bugün kupa verilecek senin açıklamanla kimin olduğu anlaşılacak
kim hakkettiyse verelim canım kupayı (eğer eski tartın olsaydı sen haketmiş oluyosun ama yeni olunca karıştı ortalık)bu konuya açıklık getirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…